Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μουντιάλ 2010

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Μουντιάλ 2010

    Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ξεχωριστό θέμα για χαβαλέ, πειράγματα, ανάλυση, τσακωμούς και μπινελίκια. Ειδικά με τη συμμετοχή της Εθνικής όλων των Ελλήνων θα μπορούμε να γράψουμε πολλά από όλα τα παραπάνω.

    Πέρα λοιπόν από την Εθνική μας, με ποιά ομάδα είστε?

    Ποιός πιστεύετε θα το πάρει?

    Ποιός παίχτης ή προπονητής πιστεύετε θα σκίσει?

    Ποιά ομάδα μπορεί να κάνει την έκπληξη?

    Και εν πάσει περιπτώσει, πόσο τεράστια μπάλα θα δούμε???

    Εγώ είμαι κλασσικά Αργεντινή, και θα διαμορφώσω τις υπόλοιπες συμπάθειές μου στους ομίλους. Ή που θα το σηκώσει ή που θα αποκλειστεί στα προημιτελικά. Ο Μαραντόνα θα δώσει σόου, είτε θετικό είτε αρνητικό, πολύ φοβάμαι ότι ο Μέσι θα εμφανιστεί καμμένος και είναι κρίμα γιατί θα γκρινάζει ο κόσμος λίγο άδικα, ενώ μου λείπει ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα (ό,τι θυμαμαι χαίρομαι). Απ'ό,τι διαβάζω ο Μιλίτο την ψώνισε και θέλει να είναι βασικός σε κάθε παιχνίδι...Έκπληξη περιμένω από αφρικανική ομάδα (θυμάμαι μια απίστευτη Σενεγάλη που είχε φτάσει στους 8 κάποτε, μου έχει μείνει) και από μπάλα...έχω προσδοκίες, γιατί η ψαλίδα δεν είναι πολύ μεγάλη σε αυτή τη διοργάνωση. Και, όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να το πω...

    Η μπάλα σε σας!!!
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

    Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

    Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

  • #2
    Ολλανδία εγώ υποστηρίζω αν και ομολογουμένως η πιο "γεμάτη" ομάδα είναι η Ισπανία.

    Μακάρι και η Εθνική μας να περάσει 16,ο όμιλος δεν είναι τόσο δύσκολος

    Προσωπική αδυναμία από αφρικάνικες είναι η Ακτή Ελεφαντοστού αλλά πολύ δύσκολα θα κάνει κάτι μιάς και έπεσε με Βραζιλία και Πορτογαλλία.

    Η μπάλα νομίζω θα είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα και ελπίζω να δούμε εκπλήξεις και κυρίως τους ποδοσφαιριστές να έχουν ψυχή και όρεξη ύστερα από την κουραστική χρονιά.

    Πάντως μεγάλο φαβορί είναι η Ισπανία αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρει.Μακάρι να μην το ξαναπάρει η μισητή Βραζιλία...

    ΥΓ:Τον Μπατιστούτα καλά κάνεις και τον θυμάσαι γιατί ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ


    Comment


    • #3
      Αργεντική ftw στο Μουντιάλ και εγώ από μικρός. Εκτός από αυτή υποστηρίζω Καμερούν , Ακτή Ελεφαντοστού και Ολλανδία . Πιστεύω πως στο φετινό Μουντιάλ θα το σηκώσει ομάδα έκπληξη δεν είμαι σε θέση να κάνω πρόβλεψη για το ποια θα το σηκώσει αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι έκπληξη. Η Αργεντινή θέλω να πιστεύω πως έχει βρει την ηρεμία της και ο Μαραντόνα έχει καταλάβει κάποια πράγματα γύρω από την προπονητική ().
      Ελπίζω να δούμε μπαλάρα , τους κλασσικούς παίχτες (messi , ronaldo κτλ) να μην βαριούνται και επίσης να δούμε εκπλήξεις.

      Comment


      • #4


        Ευχαριστουμε ολες τις ομαδες για τη παρουσια τους στη διοργανωση αλλα το τροπαιο ειναι ηδη καπαρωμενο. Better luck next time.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • #5
          Εγώ είμαι κλασσικά Αργεντινή, και θα διαμορφώσω τις υπόλοιπες συμπάθειές μου στους ομίλους. Ή που θα το σηκώσει ή που θα αποκλειστεί στα προημιτελικά. Ο Μαραντόνα θα δώσει σόου, είτε θετικό είτε αρνητικό, πολύ φοβάμαι ότι ο Μέσι θα εμφανιστεί καμμένος και είναι κρίμα γιατί θα γκρινάζει ο κόσμος λίγο άδικα, ενώ μου λείπει ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα (ό,τι θυμαμαι χαίρομαι).
          Ναι ρε παιχτούρα το κάνεις σωστά! Μπάτι γκολ και τα μυαλά στα μίξερ. ΜΕγάλη απογοήτευση το 2002 που η ομάδα ήταν φαβορί και τελικά έμεινε εκτός από τους ομίλους.

          Comment


          • #6
            Συμφωνω με ραμπιονι, η Ισπανια ειναι η ομαδα με 3+ παιχταραδες ανα θεση, με αποκορυφωμα τους τερματοφυλακες, οπου ο βασικος της Barca δεν χωραει καν στην ομαδα!!!!!!!!

            Περιμενω κι εγω μια Αφρικανικη ομαδα να κανει το μπαμ.

            ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ, ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΝ ΜΙΛΙΤΟ!!!!!!!
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

            Comment


            • #7
              Βασικά εγώ είμαι με την Ελλάδα. Γενικά ποτε δεν ήμουν με κάποια φαντεζί ομάδα (όπως είναι οι Ισπανίες, Βραζιλίες και Αργεντινές). Περισσότερο μου άρεσαν Γερμανία, Αγγλία και λιγότερο Ιταλία.

              Νομίζω πως με τον όμιλο που έχει πέσει η Ελλάδα έχει πολλές ελπίδες για διάκριση. Γενικά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Θα με έψηνε, με κάποιο τρόπο, να ξαναπέζαμε με την Ελβετία.

              Το πρώτο φαβορί είναι μάλλον η Ισπανία αλλά είναι ΠΑΡΑ πολύ λούζερ για να τους παίξω στο Στοίχημα. Μιλάμε η Ισπανία έχει το παγκόσμιο ρεκόρ να είναι η ΜΟΝΗ ομάδα που σε μόλις 2 μήνες κατάφερε να αποκελιστεί δύο φορές από την Εθνική Ελλάδας.

              Μία άλλη ομάδα που είναι σε κλή κατάσταση τελευταία είναι η Αγγλία αλλά δεν νομίζω να κάνει το μπαμ. Η Γερμανία και η Ιταλία αποτελούν μεγάλα ερωτηματικά. Η Ολλαδνία θα πάει καλά αλλά δνε ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει. Οι Νοτιοαμερικάνοι με τους απίθανους που έχουν για προπονητές δεν ξέρω πόσο καλά μπορούν να παίξουν.

              Κοινώς πέρα από ένα πολύ μικρό προβάδισμα της Ισπανίας δεν νομίζω να υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

              Εχεί κανείς καμιά έμπνευση για πρώτο σκόρερ;
              https://www.emulator-zone.com
              I am an iteration closer to my desired solution!
              The World Ends With You

              I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
              Castlevania Lords of Shadow

              I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
              Hyperdimension Neptunia

              Comment


              • #8
                Έτσιιιιιιιιιιι, θα ρίξω τρελές αναλύσεις σε αυτό το θέμα αμα είμαι εδώ όσο γίνεται το μουντιάλ.

                Λοιπόννννννννννννννννννννννννν...

                Φαβορί για φέτος με βάση τους παίχτες είναι οι κλασικοί ύποπτοι Βραζιλία, Αγγλία, Ισπανία, Αργεντινή. Ειδικά οι 3εις πρώτες ομάδες λόγω προπονητών πιστεύω πως θα είναι σίγουρα μέσα στους 4εις φιναλίστς. Η Αργεντινή έχει την τύχη να έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή του πλανήτη αυτήν την στιγμή, τον καλύτερο συνολικά επιθετικό του κόσμου Μέσσι, τον γκολτζή Ιγκουαίν, και τον δεν-χάνω-ευκαιρία Μιλίτο. Ειδικά ο Μέσσι και ο Μιλίτο είναι στην φόρμα της ζωής τους. Και μόνο που δεν συμπεριλαμβάνω τους Αγκουέρο, Τέβεζ καταλαβαίνεται για τι επίθεση μιλάμε...

                Το πρόβλημα της ομάδας τώρα είναι ο προπονητής. Ο παπάρας ο Μαραντόνα κατάφερε να αποκλείσει απο την αποστολή τους Καμπιάσο και Ζανέτι που είναι υπερπαίχτες και να φέρει κάτι γέρους αργεντινούς που παίζουν στο εθνικό πρωτάθλημα. Δηλαδή τι να πώ όση μπάλα και να ήξερε να παίζει απο προπονιτική, ΙΔΕΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΙΔΕΑ. Αφήστε που παραλίγο να καταφέρει να αποκλειστεί απο τα προκριματικά με αυτήν την ομάδα.

                Αφήνοντας κατα μέρος την Αργεντινή πάω στην άλλη υπερδύναμη της Λατινικής Αμερικής. Η Βραζιλία μαζί με την Ισπανία είναι τα 2 μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Άμυνα που λυγίζει σίδερα και ξέρει να βγαίνει μπροστά χωρίς να παρατάει τα αμυντικά του καθήκοντα, ένα απο πιο τεχνικά κέντρα στον κόσμο και άπειρους επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη ομάδα σε 11vs11, άλλα αμα μετράνε και οι αλλαγές έχει λύσεις για κάθε γραμμή όλες απίστευτης αξίας. Δεν ζηλεύω τον Ντούνγκα.

                Αγγλία. Οι λούζερς. Οι καταραμένοι των πέναλτι. Οι Άγγλοι για μένα είναι η ομάδα με την 2η καλύτερη 11άδα μετά την Ισπανία. Σκληρή τεχνική άμυνα, στο κέντρο Λάμπαρτ, Τζέραρντ ξεχωρίζουν αφού μπορεί να είναι και οι καλύτεροι attack-minded οργανωτές στο παιχνίδι και στην επίθεση ξεχωρίζει φυσικά ο απίστευτος Ρούνι. Μαζί ίσως με τον Μέσι, τον Ρονάλντο και τον Μιλίτο οι μοναδικοί παίχτες που μπορούν να παίξουν μόνοι τους εναντίον μιας κορυφαίας γραμμής άμυνας και να νικήσουν. Λογικά χάρης τους τρείς παίχτες που προανέφερα (δεν θέλω να μειώσω τους άλλους απλά είναι αυτοί που μπορούν να πάρουν έναν αγώνα για την πάρτη τους) θα καταφέρουν να φτάσουν και αυτοί μέχρι τους τέσσερις. Ο Φάμπιο Καπέλο μεγάλο σύν αφού είναι Winner και έχει μετάδοση την σιγουριά του και στους παίχτες.

                Για το τέλος αφήνω το μεγάλο φαβορί, την Ισπανία. Ό,τι και να πει κάποιος για την Ισπανία είναι λίγο. Η μια γραμμή καλύτερη απο την άλλη. Σίγουρα το καλύτερο κέντρο στην διοργάνωση (μπορεί και το καλύτερο όλων των εποχών εδώ που τα λέμε). Διάολε, άμα έχεις στην ομάδα και τον Ξάβι και τον Ινιέστα και τον Φάμπρεγκας θεωρείσαι Imbalanced. Προβλέπω 65% κατοχή σε όλους τους αγώνες. Και πιοί είναι καλύτεροι για να εκμεταλλευτούν την άπειρη κατοχή και τις ασσίστ απο τους δύο απο τους κορυφαίους στράικερς του κόσμου Τόρρες και Βίγια. Η Ισπανία κατάφερε υπερβολικά εύκολα να κατακτήσει το Euro και η ομάδα είναι ακόμα καλύτερη τώρα. Τεράστιο φαβορί για την πρώτη θέση.


                Την Ελλάδα χεσμένη την έχω, πιστεύω οτι περνάμε ομίλους και απλά αποκλειόμαστε.

                Comment


                • #9
                  Εγώ προβλέπω στον τελικό Ελλάδα-Ιαπωνία.
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                  Comment


                  • #10
                    Εγώ είμαι της Αγγλίας... Εκεί συγκεντρώνονται μεγάλα ονόματα του Αγγλικού ποδοσφαίρου και αυτό είναι αρκετό...
                    sigpic

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by straier View Post
                      Εγώ προβλέπω στον τελικό Ελλάδα-Ιαπωνία.
                      Ο Tanno θα ειναι με την Ιαπωνια.
                      Do a barrel roll!

                      Comment


                      • #12
                        Milito πραγματικά αφανής ήρωας, φόρεσε τα γυαλιά στους αστέρες του Hollywood C.Ronaldo, Kaka, Messi κτλ! Όχι μόνο στον τελικό αλλά και πιο πριν και στην Ιταλία, ήταν η χρονιά του.
                        Ρε συ Robben τι τους πέρασες τους Ιταλούς και τον Μούρι (Μούρι στη Ρεάλ και το show συνεχίζεται!), βλάκες; Νόμιζες ότι το απότομη πλάγια τρίπλα-->σουτάρα-->γκολάρα θα έπιανε για πάντα;;
                        Γουστάρω και γω e viva espana και Torres! Πάνε ρε γαμώτο οι χορηγοί να τον κάνουν και αυτόν ηθοποιό!
                        Θέλουμε ORIGINAL Ronaldo πάλι στο Μουντιάλ με Βραζιλία!!! Ο θεός και να ξεπέσει για 10 αγγέλους κάνει!!

                        Τέλος, forza Ελλαδάρα!
                        The illusion of free will is an illusion.

                        Comment


                        • #13
                          Έχω σε αποκλειστικότητα από το μέλλον, ένα περίπου μήνα ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ, το βίντεο του τελικού! Είναι Ελλάδα - Γερμανία, και το σηκώνουμε! Ιδού η απόδειξη!
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                          Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                          Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                          Comment


                          • #14
                            Το καλύτερο είναι στο τέλος που περιγράφει,και κάθε φιλόσοφος υποτίθεται αντιδρά βάσει των γραπτών/φιλοσοφιών του...κρίμα που σε υποτιτλισμένο χάνει πάρα πολύ (θέλει προσοχή στα λόγια)
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                            Comment


                            • #15
                              Υποστηριζω Ελλαδα και Αργεντινη . Πιστευω μια εκ των Αργεντινη(θα μου λειψει πολυ ο καπιτανο της Ιντερ...) , Βραζιλια ή Ισπανια θα κατακτησει το μουντιαλ και οπως ειπε και ο dj θα κανει το μπαμ μια αφρικανικη ομαδα. Α ρε Αργεντινη του παρελθοντος (που προλαβα εγω) με Κανιγια , Μπατιγκολ , Ντιεγκο Σιμεονε κτλ. που εισαι [νοσταλγια mode on]?????? Και για να μπουμε στο κλιμα παραθετω ενα τραγουδι και μια μεταδοση απο ποιον αλλο , τον Μανωλο ολων των Ελληνων para siempre........




                              Manolo Mauromatis Megamix Part 1. Simply Manolo Enjoy!



                              Originally posted by Ryu_gr View Post
                              Milito πραγματικά αφανής ήρωας, φόρεσε τα γυαλιά στους αστέρες του Hollywood C.Ronaldo, Kaka, Messi κτλ! Όχι μόνο στον τελικό αλλά και πιο πριν και στην Ιταλία, ήταν η χρονιά του.

                              Θέλουμε ORIGINAL Ronaldo πάλι στο Μουντιάλ με Βραζιλία!!! Ο θεός και να ξεπέσει για 10 αγγέλους κάνει!
                              Συμφωνω και στα 2 που λες 100%!!!!!!Το φαινομενο και με την κοιλιτσα του ακομα ειναι FENOMENO VERO (μαζι με την αιωνια αγαπη μου τον ALESSANDRO DEL PIERO).
                              Deus Misereatur...
                              Gloria filiorum patres i.e.m.e
                              Viva los Vatos Locos

                              ---------------------
                              UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

                              Comment

                              Working...
                              X