Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mice & Keyboards

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mice & Keyboards

    Πιστεύω πρέπει να υπάρχει ένα θέμα που να αφορά τον τρόπο που "πιλοτάρουμε" η θέλουμε να "πιλοτάρουμε" το computer μας. Σε τέτοια θέματα υπάρχουν διαφορα που πρέπει να γνωρίζουμε, όπως για παράδειγμα την ποιότητα, την εργονομία, την χρησιμότητα, την αίσθηση, η ακόμα και για τυχόν προβλήματα σε διαφορα προϊόντα.

    Μπορούμε να συζητούμε για όλα όσα έχουν σχέση με mice και keyboards, ακόμα και βάζοντας photos με αυτά που έχουμε. Ερωτήσεις, προτάσεις, συμβουλές, ότι αφορά το θέμα.

    Αρχίζοντας, να αναφέρω μερικά προβλήματα που γνωρίζω για τέτοια προϊόντα:

    Logitech Illuminated Keyboard
    : Έντονο πρόβλημα το για ένα αρκετά διάσημο keyboard, το Logitech Illuminated Keyboard, που κυκλοφορεί με άσχημη ανταπόκριση του SPACE button.

    Logitech Forums: http://forums.logitech.com/t5/Keyboa...lem/m-p/358936

    Ήταν και το δικό μου έτσι, και το αντικατέστησα με ένα Razer Lycosa για να αποφύγω τυχόν το ίδιο πρόβλημα.

    Razer Arctosa Keyboard: Είναι ολόμαυρο, και τα γράμματα στα πλήκτρα θεωρητικά διακρίνονται άσπρα (θα έπρεπε τουλάχιστον). Παρολαυτά πολλά κυκλοφορούν χωρίς να μπορείς να γράψεις οτιδήποτε όταν υπάρχει χαμηλός φωτισμός (εκτος και αν ξέρεις την θέση του κάθε πλήκτρου από έξω), καθώς τα γράμματα είναι χαραγμένα με μαύρο (που είναι και το χρώμα τον πλήκτρων) και χωρίς να φωτίζονται δεν φαίνονται καθόλου. Απλά είναι ολόμαυρο. Κάποιοι λένε ότι έτσι είναι το keyboard, άλλοι ότι πρέπει να σταλθεί πίσω για αλλαγή.

    Cyborg R.A.T 7 mouse: Αυτό το mouse σκεφτόμουν να το αγοράσω, όμως το κύριο πρόβλημα του είναι η μικρή "πλατφόρμα" που μπορείς να μετακινείς όπως θέλεις για τον αντίχειρα. Πολλοί αναφέρουν ότι μετά από λίγη ώρα αρχίζει να κουνιέται και να χαλαρώνει, έτσι πρέπει να την προσαρμόσουν ξανά. Νομίζω επίσης έχω διαβάσει και κάποια αρνητικά για το twin laser που διαθέτη.

    Αυτά προς το παρόν. Ας μιλήσουν και άλλοι που ξέρουν πολύ περισσότερα... [Κούχου]crpl_shepherd[/Κούχου]

  • #2
    Απο keyboards τωρα εχω το razer lycosa mirror edition και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος, με βολευει παρα πολυ για γρηγορο typing και ειναι και πολυ ομορφο. Πριν ειχα το illuminated και αν και νομιζω ηταν ποιο ποιοτικη κατασκευη δε με βολευε στο να γραφω γρηγορα, το θεμα με το space δεν ηταν τοσο μεγαλο σε εμενα αλλα και παλι ηταν ενοχλητικο.

    Με τα mouse εχω θεμα μιας και δυσκολα βρισκω καποιο να με βολευει και να παιζω ξεκουραστα πολλες ωρες. Εχω δοκιμασει logitech performance mx, razer mamba, ikari steel series, logitech g9 και μερικα αλλα. Αυτο που χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη περισσοτερο ειναι το ikari με το mamba να το χρησιμοποιω μονο οταν θελω wireless. Αυτα τα 2 με βολευουν περισσοτερο. Θελω να κοιταξω και το roccat kone+ καποια στιγμη μιας και οπως το βλεπω εχει σχημα που ισως με βολεψει αρκετα..

    Comment


    • #3
      Μιλώντας για πληκτρολόγια και ποντίκια, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πληκτρολόγιο για όλες τις χρήσεις, κυρίως gaming και μουσικά(Εδώ που είμαι, δουλεύω δικά μου μουσικά κομμάτια).

      Θέλω κάποια στιγμή να μεταφέρω το Microsoft πληκτρολόγιο στο XBOX 360 για να μπορώ να πληκτρολογώ γρήγορα στα μηνύματα.

      Ποντίκι με βολεύει το ενσύρματο της microsoft γιατί είναι και μικρό για τα μικρά μου χέρια.
      sigpic

      Comment


      • #4
        Φίλε i Have no Equal, έχω και εγώ το lycosa mirror edition και ήθελα να σε ρωτήσω αν μερικές φορές σταματάει καποιο κουμπί να δουλεύει, δηλαδή, αν την ώρα που παίζεις σταματάει να δουλεύει το "χ" παράδειγμα;
        Το έχεις παρατηρίσει ή σου έχει συμβεί;

        --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

        Τanno, πρωτεινο το Microsoft wireless laser desktop 6000v2.

        Πολύ εύχρηστο και καλό multimedia και επίσης πολύ καλό για gaming και δεν σε αποτρέπει από το να πατάς αρκετά κουμπιά μαζί. ( δεν μπορούσα πιο απλά να το γράψω :p ). Δουλεύει και στο Xbox 360, το έχω δοκιμάσει.




        Comment


        • #5
          Originally posted by Lyrical_Gamer View Post
          Φίλε i Have no Equal, έχω και εγώ το lycosa mirror edition και ήθελα να σε ρωτήσω αν μερικές φορές σταματάει καποιο κουμπί να δουλεύει, δηλαδή, αν την ώρα που παίζεις σταματάει να δουλεύει το "χ" παράδειγμα;
          Το έχεις παρατηρίσει ή σου έχει συμβεί;
          Οχι δεν παρατηρησα κατι αλλα δεν εχω πολυ καιρο που το πηρα οποτε δεν ξερω τι να πω.. Περιεργο αυτο που λες, μηπως κατι εχεις κατι με τα profile τα hotkeys και τις ρυθμισεις..??

          Comment


          • #6
            Δεν το έχω και εγώ πολύ καιρό. Πάντος όχι δεν έχω πειράξει τίποτα ρυθμίσεις γιατί μόλις έκανα format και απλά το παρατήρεισα παίζοντας RIFT. Πάντος μετά από restart στρώνει.
            Δεν γίνεται κάθε φορά αυτό, μου έτυχε κανά δύο φορές.

            Comment


            • #7
              Έχω και εγώ Razer Lycosa Mirror Edition σε συνδυασμό με Roccat Kone+ και Roccat Sota επιφάνεια. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ούτε σε μένα... Μονο πολύ σπανια μαγκώνει η επιφάνεια με τα κουμπιά πάνω δεξιά με τις ρυθμίσεις για τα φωτάκια και τον ήχο, όμως μέχρι τώρα μονο 2-3 φορες αν μου το έκανε, και διορθώνεται με unplug re-plug το usb.

              Tanno, δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρείς ένα σχετικά φτηνό multimedia keyboard.

              Leading the way in bespoke PC systems and PC gaming, any and all of your components & peripherals needs are met with our vast range of products and services.


              Leading the way in bespoke PC systems and PC gaming, any and all of your components & peripherals needs are met with our vast range of products and services.

              Comment

              Working...
              X