Announcement

Collapse
No announcement yet.

Resistance 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Resistance 2

    Νομιζω οτι χρειαζεται να εχει το δικο θεμα αυτο το game καθως προβλεπεται να ειναι παιχνιδαρα. B)

    Μερικα scans απο το Game Informer σε καλη ποιοτητα
    http://i3.tinypic.com/7wpb29i.jpg
    http://i13.tinypic.com/8a2qkbq.jpg
    http://i7.tinypic.com/8br4bcm.jpg
    http://i13.tinypic.com/6tekd9d.jpg
    http://i15.tinypic.com/6u8nac8.jpg
    http://i16.tinypic.com/8g8c5xl.jpg
    http://i17.tinypic.com/6ycekr9.jpg
    http://i12.tinypic.com/8efzde1.jpg
    http://i6.tinypic.com/7y7znro.jpg
    http://i16.tinypic.com/6l409rm.jpg

    video interview
    (Ted part.1)
    http://www.youtube.com/watch?v=i0_XYdky1Qw

    (Ted part.2)
    http://www.youtube.com/watch?v=VCV8GmCj8jo

    (Colin's part)
    http://www.youtube.com/watch?v=NDx5FvSJ0Kg


  • #2
    Το Resistance 2 θα είναι παιχνιδάρα, όπως ήταν και το πρώτο.

    Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι η υποδοχή που θα έχει από συγκεκριμέμη μερίδα του ειδικού τύπου. Για παράδειγμα το πρώτο Resistance πούλησε πάρα πολύ καλά (αναλογικά με την εγκατεστημένη βάση PS3 αλλά και σε απόλυτους αριθμούς), η συντριπτική πλειοψηφία όσων το έπαιξαν είχαν την καλύτερη εντύπωση για το παιχνίδι και υπάρχει ακόμα και σήμερα, 14 μήνες από την κυκλοφορία του, πολύς κόσμος που το παίζει καθημερινά online. Παρ΄όλα αυτά περιοδικά όπως Edge και GamesTM του έβαλαν μέτριες βαθμολογίες και έγραψαν reviews που εμένα τουλάχιστον μου διναν την εντύπωση οτι είχαν ασχοληθεί μόνο 2-3 ώρες με το παιχνίδι και απλώς έβγαζαν χολή για το PS3 που εκείνη την εποχή είχε πολύ αρνητική κάλυψη και αντιμετώπιση για διαφορους λόγους

    Το πιο γελείο της υπόθεσης ήταν οτι κατηγορούσαν το Resistance οτι δεν είχε καμία πρωτοτυπία ενώ προσέφερε τρομερές καινοτομίες για console FPS και στο online (40 παίχτες χωρίς lag) και στα όπλα (π.χ. Auger) και στις δυνάμεις και αδυναμίες των κλάσσεων (π.χ. Chimera rage mode) και είχε και τέλειο online interface απ' την πρώτη μέρα - κάτι που παιχνίδια όπως τα UT3 και COD4 ακόμα προσπαθούν να το καταφέρουν με patches μήνες μετά την κυκλοφορία τους...

    Comment


    • #3
      Nα πω την αλήθεια κι εμένα που δεν με προκάλεσε και ΤΟ ενδιαφέρον το πρώτο Resistance, τώρα βλέποντας τις εικόνες που παράθεσε ο hideo έχει αρχήσει μια πόρωση για το Resistance 2, με βάση αυτές τις εικόνες ο τίτλος μου φαίνεται πως θα είναι πολύ επικός, πχ αυτή:

      τα γραφικά τουλάχιστον φαίνονται εκπληκτικά, η περιοχή πολύ μεγάλη κτλ. και μάλλον θα πάρω και το πρώτο Resistance για το οποίο ίσως κι εγώ να έπεσα θύμα του σνομπαρίσματος που αντιμετώπισε το παιχνίδι από πολλούς.
      Star Citizen videos Star Citizen gallery

      Comment


      • #4
        Το 1ο resistance ηταν πολυ καλο και οπως ειχα πει και στο παρελθον...οταν αγορασα το ps3 με τα 2 παιχνιδια δωρο(resi,motor),ειχα σκοπο να το βαλω αμεσως σε αγγελια για να το πουλησω.Αυτο γιατι,ετσι και αλλιως δεν μου αρεσουν και πολυ τα fps...ακουγα και αυτα που ακουγα για μετριο παιχνιδι κτλ,ε δεν ηθελα και πολυ...
        Οταν το αρχισα βεβαια απλα για δοκιμη,κολλησα ασχημα και το θεωρω αυτην την στιγμη το 2ο καλυτερο fps μετα το cod4 για το ps3.

        Το resistance εχει βαθμολογιες με μ.ο το 8.8
        http://www.gamestats.com/objects/748.../articles.html
        Πολλοι ακομα και τωρα το θεωρουν μετριο χωρις να το εχουν παιξει καθολου η χωρις να εχουν ασχοληθει ιδιαιτερα και δυστυχως εχει περασει γενικοτερα στο κοσμο ως το ''μετριο resistance''.
        Aυτο βεβαια ισχυει και για αλλα παιχνιδια του Ps3,αλλα τεσπα.Το resi ειναι το πιο αδικημενο κατ'εμε.

        Το resistance 2 δειχνει να ξεφευγει κατα πολυ απο το 1ο και πλεον η insomniac εχοντας την εμπειρια απο τα resi1 και rachet and clank,νομιζω οτι ειναι ετοιμη για το επομενο μεγαλο βημα.Προσωπικα το resi2 το περιμενω πως και πως.

        Comment


        • #5
          To πρώτο resistance παίζεται με usb πληκτρολόγιο+ποντίκι; το ps3 έχει usb θύρες.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • #6
            To πρώτο resistance παίζεται με usb πληκτρολόγιο+ποντίκι; το ps3 έχει usb θύρες.
            [/b]
            Oχι δεν παιζεται με πληκτρολόγιο+ποντίκι αλλα μια χαρα ειναι και με το sixaxis.Μονο το Unreal3.

            Comment


            • #8
              Kαι αλλη μια.
              http://i28.tinypic.com/dggr5j.jpg

              Comment


              • #9
                Resistance 2
                Attack on the USA - Exclusive new details


                * Resistance 2 will feature the Chimera in a major onslaught at the San Francisco Bridge and other American landmarks.

                * Insomniac games have finally started talking facts. In a major feature of the Official PlayStation Magazine UK they have revealed a number of exciting new details. Resistance 2 continues where the first game finished, with Nathan travelling to Iceland, the base of SRPA (Special Projects Research Administration.) When he gets there he discovers that there are others humans who have been infected by mutant DNA who also have mutant healing and telepathic abilities. They have been bought together as a task force known as the Sentinels, each with their own abilities and weapons.

                * The Multi-player modes are not tacked-on cameos to the single player game, they are fully fledged co-stars! A lot of work has been put into the co-op. Lead Designer Colin Munson says "Eight players is that sweet team size. It's enough so that you pretty much know the people on your team but it's big enough to let new players in." The co-op campaign will focus on teamwork, with the game testing players ability to work together. "The initial bridge attack forces players to deal with danger from multiple angles. The Titans meanswhile require the squad to divide and conquer, as these behomoths can easily take out an entire squad with one hit from a rocket cannon."

                * The 60 person multiplayer game will be divided into 2 teams of 30. Each team will be divided into smaller squads with their own objectives. Insomniac will make it easy and fun to get online"


                * There are 3 co-op character classes. Soldier, medic, and special-ops trooper. Each can collect XP points to improve their skills (ala Call of Duty 4.)

                * The Splitter is a new weapon, a mini-gun that can spray a barrage of rounds

                * Special abilities can be 'charged up' by killing aliens. If your shields are down, kill more aliens to recharge.

                * The medic will shoot a special gun on the injured

                * The new stalker has been significantly upgraded in detail level and functionality. It now features a big red eye at the front.

                * New super-bosses. Giant size. That arent taken down the same way as other enemies are taken down. They have full AI, and dynamic animation.
                [/b]
                http://www.n4g.com/ps3/News-109904.aspx
                NDS themes

                Comment


                • #10
                  Kαι αλλη μια.
                  http://i28.tinypic.com/dggr5j.jpg
                  [/b]

                  Από γραφικά τουλάχιστον είναι άλλο πράμα. Θα πάρω και το πρώτο Resistance.
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • #12
                    Resistance 2
                    You're one of sixty reasons why it's going to kick maximum ass in all directions

                    http://www.gamesradar.com/ps3/resistance-2...89119828067/p-3

                    Comment


                    • #13
                      Resistance 2 preview
                      http://www.computerandvideogames.com....php?id=184388

                      NDS themes

                      Comment


                      • #14
                        Πραγματικά από αυτό που διάβασα αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τον τίτλο.Έχει μεγάλες φιλοδοξίες ή Insomniac και αυτό μου αρέσει πολύ.Τείνω να γίνω κουραστικός και επαναλαμβανόμενος αλλά το αξίζει το παιχνίδι.

                        Το Resistance κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλός τίτλος.Σίγουρα δεν είναι η ναυαρχίδα του είδους αλλά στο τομέα της διασκέδασης προσφέρει αρκετά πράγματα και αυτό είναι που μετράει.Όμορφα γραφικά με μερικά εκπληκτικά πρόσωπα χαρακτήρων,ωραία textures,αρκετές λυσσαλλέες μάχες,μικρές αλλά ευχάριστες πινελιές μηχανισμών φυσικής,ρευστό frame rate,αρκετά πιστευτό animation και ικανοποιητικότατο draw distance και ένα απλό αλλά καλό story κάνουν αυτό το κατά τα άλλα συνηθισμένο FPS μία ενδιαφέρουσα πρόταση που ως γνωστόν είναι λίγες στο κορεσμένο αυτό είδος.

                        Τέσπα,δεν νομίζω να έχει ειπωθεί κάτι περί μετριότητας για τον συγκεκριμένο τίτλο καθώς οι βαθμολογίες και τα σχόλια είναι τλχ θετικά ενώ και οι πωλήσεις κάθε άλλο παρά απογοητευτικές είναι.Τώρα αν το Εξάρι και Εφτάρι των Edge Magazine και Eurogamer αντίστοιχα μετριάζουν την συνολική καλή εικόνα του τίτλου είναι μία δήλωση που δεν υφίσταται.

                        Τέλος,να πω ότι το Resistance όπως και ο τίτλος της Bungie είναι από τους τίτλους που δεν απέσπασαν και τα πιο κολακευτικά σχόλια στον οπτικό τομέα αλλά όπως έχω ξαναπεί δεν εστιάζουν σε μία υποκατηγορία π.χ. ανθρώπινα μοντέλα αλλά παρέχουν ένα προοδευτικό σύνολο που απαρτίζουν ποικίλλες έννοιες του Hardware και τις παραδίδουν απλόχερα στην οθόνη...

                        Comment


                        • #15
                          PREVIEW(EDGE): Resistance 2

                          Comment

                          Working...
                          X