Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποσοι απο σας θα πατε να δειτε DARK KNIGHT?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ποσοι απο σας θα πατε να δειτε DARK KNIGHT?

    Εβαλα αυτο το γκαλοπ ετσι να δω ποσοι απο εσας θα πατε να δειτε αυτη την ταινια. Να δω ποσοι ασχολειστε περα απο τα games φυσικα, και με τις ταινιες απο comic. Εγω παντως εχω βγαλει εισητηρια και θα παω να το δω αυριο με τα φιλαρακια μου στην gold class! Πιστευω θα ειναι πολυ καλη ταινια. Απο αυριο που θα την δω θα σας πω εντυπωσεις, αλλα και οσοι την εχετε δει επισης.

  • #2
    κ εγω αυριο εκλεισα...εχω διαβασει τα καλυτερα κ την περιμενα πως κ πως

    Comment


    • #3
      πρώτα απ'όλα υπάρχει ήδη σχετικό θέμα,αλλά αν ήθελες ξεχωριστό θέμα ας το έκανες στα περί τέχνης.δεύτερον το έκανες 2 φορές το ίδιο θέμα.τρίτον μόλις το είδα.εντυπώσεις στο σωστό θέμα.παρακαλώ τους μοντς να το μεταφέρουν.

      EDIT:μας δουλεύεις ρε Ορμιον;η ταινία είναι καθαρό 10άρι.
      Carpe diem

      Comment


      • #4
        Το είδα ήδη. Βαθμολογία 7.5/10

        Comment


        • #5
          Σήμερα το βράδυ
          sigpic

          Comment


          • #6
            <div class='quotetop'>(Altair &#064; Jul 18 2008, 04&#58;06 AM) [snapback]33306[/snapback]</div>
            πρώτα απ&#39;όλα υπάρχει ήδη σχετικό θέμα,αλλά αν ήθελες ξεχωριστό θέμα ας το έκανες στα περί τέχνης.δεύτερον το έκανες 2 φορές το ίδιο θέμα.τρίτον μόλις το είδα.εντυπώσεις στο σωστό θέμα.παρακαλώ τους μοντς να το μεταφέρουν.

            EDIT:μας δουλεύεις ρε Ορμιον;η ταινία είναι καθαρό 10άρι.
            [/b]

            Πρωτον δεν το ηξερα οτι υπηρχε σχετικο θεμα αλλιως δεν θα το εβαζα. Δευτερον το εβαλα καταλαθος 2 φορες και μετα δεν μπορουσα να το σβησω το ενα, οποτε συγνωμη. Τελος η ταινια ειναι δεκαρι με τονο..
            Οσο για τους μοντς παρακαλω μην μου παρουν το κεφαλι που εκανα 1 λαθος, ευχαριστω...

            Comment


            • #7
              σιγά μη σου ρίξουνε και ban.απλά τα ανέφερα και μιας και είσαι καινούριος δικαιολογείσαι. ;)
              Carpe diem

              Comment


              • #8
                Η ταινια ηταν τρομερη. Πηγα και την ειδα και ξετρελαθηκα.

                Δεν διαβαζω comics, ουτε βλεπω ταινιες βασισμενες σε αυτες με μανια, αλλα το Dark Knight χτες με καθηλωσε.
                My blog:Doppel&#39;s Den

                Comment


                • #9
                  Κι εγώ θα πάω αύριο να το δω και θα γράψω εντυπώσεις στο αντίστοιχο thread.Περιμένω πολλά από αυτήν την ταινία ελπίζω να μην απαγοητευτώ.
                  Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

                  Comment


                  • #10
                    τελεια η ταινια...οτι ποιοτικοτερο μπορεις να περιμενεις σαν συνεχεια απο το begins.
                    στο ιδιο σκοτεινο υφος με αφθονη δραση κ με ενα joker που κλεβει την παρασταση.
                    κριμα που το παλικαρακι αυτοκτονησε...

                    Comment


                    • #11
                      Eίναι καλύτερο από το προηγούμενο;
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                      Comment


                      • #12
                        δεν μπορω να πω καλυτερο ή χειροτερο.
                        απλα προσωπικη γνωμη ειναι οτι εκπληρωνει τις προσδοκιες που οι περισσοτεροι ειχαμε απο το begins.
                        η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλη ταινια κ ισως καποιους να τους κουρασει...διαλειμμα στα village φαντασου.
                        για μενα αξιζει τα λεφτα του μονο κ μονο να δεις το παλικαρακι που λεγεται Heath Ledger να υποδυεται τον joker...
                        οποτε πηγαινε να το δεις κ θα μ&#39;ευχαριστεις

                        Comment


                        • #13
                          Mόλις γύρισα από cinema, η ταινία ήταν καλύτερη απ&#39;όσο την περιμένα. Μάλλον θα πάω να την ξαναδώ, δεν μπορείς να την χωνέψεις μόνο με μια προβολή.


                          Μερικές παρατηρήσεις, με spoilers

                          - Ο ρύθμος του Dark Knight σε σχέση με το Begins είναι η μέρα με τη νύχτα. Ενώ το begins ακολουθούσε μια πιο βατή αφήγηση, με σταθερή κλιμάκωση και κορύφωση στο τέλος, το Dark Knight σε πιάνει απ΄τα μούτρα και σε ξυλοκοπά αλύπητα για 2+ ώρες&#33; Πολύ γρήγορος ρυθμός&#33; Δεν προλάβαινες να χωνέψεις τη μια σκηνή και καπάκια γινόταν κάτι άλλο, σαν αλυσιδωτή αντίδραση. Ομολογώ πως με ξένισε στην αρχή, όμως πάνω στο μισάωρο το συνήθισα και εν τέλη σε "χορταίνει" χωρίς να σκας, χωρίς να ξεπερνάει το όριο.

                          - Ο κεντρικός χαρακτήρας του Dark Knight είναι ο....Χάρβεϋ Ντεντ&#33;&#33; Ούτε ο Batman, ούτε ο Joker. Ομολογώ πάντως πως όλοι οι χαρακτήρες ήταν καταπληκτικοί. Κανείς δεν σου δίνει την αίσθηση του "κομπάρσου", με εξαίρεση ίσως τον χαρακτήρα του Bruce Wayne ο οποίος έχει αφομιώσει πλήρως το ρόλο του Batman (σε αντίθεση με το begins) και δεν τον πολυβλέπουμε σε δραστηριότητες που δεν έχουν να κάνουν με το ρόλο του ήρωα, σε πιο "ανθρώπινες" δηλαδή στιγμές, ένα από τα δυνατότερα στοιχεία κατεμε του Begins.

                          - Kαι πάλι, όπως και στο Begins, πολλοί καλοί διάλογοι, πολύ καλή πλοκή, γενικά ο Nolan έχει πιάσει ακριβώς το στίγμα του ήρωα που δεν είναι η συνηθισμένη super-hero περσόνα. Η ταινία είναι κάτι περισσότερο από το κλασσικό focus στην αναμέτρηση του ήρωα με τον κακό. Ή μάλλον, τελικά αυτό είναι το κεντρικό σημείο, όμως οι διακλαδώσεις που περιστρέφονται γύρω του είναι βασικό συστατικό του σεναρίου και όχι φρου φρου κι αρώματα. Κάλλιστα ο ρόλος του Χάρβεϋ, της Ρέητσελ, του Λάου, του Γκόρντον, της Μαφίας κλπ θα μπορούσαν να αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία στην αναμέτρηση Batman-Joker, όμως αντίθετα αποτελούν βασικότατο συστατικό στη πολυμορφία της ταινίας που πανέξυπνα αποστασιοποιείται πέρα από το τετριμένο focus hero vs bad guy. Αυτό, σε σύγκριση με το πρόσφατο Hulk π.χ. που είναι όσα δεν είναι το Dark Knight.

                          Τρομερό πως ο Joker καταφέρνει να κάνει μπουρδέλο μια ολόκληρη πόλη, πως καθιστά ανύμπορους να τον σταματήσουν όσους τον κυνηγούν. Όποτε εμφανιζόταν στην οθόνη ήταν πραγματικό show, απίστευτος. Θα ήθελα περισσότερο παρανοϊκό γέλιο όμως, μετρώ στα δάχτυλα του ενός χεριού τις στιγμές αυτές..... Και στο κλασσικό ερώτημα, νέος ή παλιός Τζόκερ, πολύ δύσκολο να απαντήσω μιας και ο Νίκολσον είναι ηθοποιάρα και έπαιξε γαμάτα το ρόλο του. Επίσης στο παλιό Batman κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εδώ όχι και τόσο.

                          Ο Χάρβεϋ είναι πραγματικά ο καθρέφτης της πλοκής της ταινίας και σίγουρα δεν περίμενα να τον δω ως Two-Face, νόμιζα πως θα ήταν κεντρικός χαρακτήρας στη τρίτη ταινία. Άψογος σε όλα και το απόλυτο θύμα του Joker. Πέθανε άκλαφτος όμως. Γενικά δεν είχαμε τους "επικούς" bad-guy θανάτους. Ο Joker μου φαίνεται έμεινε ξεχασμένος να κρέμεται ή θυμάμαι λάθος;

                          - Καλή φάση η "ανατροπή" στο σκηνικό που ο Batman σώζει τον Harvey αντί τη Ρέητσελ.

                          - Η εισαγωγική σκηνή με τους κλόουν ληστές στη τράπεζα όλα τα λεφτά. Και η πρώτη εμφάνιση του Joker επίσης. Αυτό με τα σόναρ στα κινητά ψιλομαλακία.

                          - lol στιγμή όταν Άλφρεντ και Μπρους μιλάνε για τη νέα στολή και λέει ο Άλφρεντ ένα σχόλιο για το αν θα τη διαπερνάει το γρατζούνισμα γάτας, αμέσως το μυαλό σου πάει στη σκηνή με το νυχάκι της Catwoman στη σκεπή που τρύπησε τη στολή του στο Batman Returns.

                          - Πρέπει να διαβάσω το Dark Knight. Aν η ταινία ήταν έστω και στο ελάχιστο πιστή στο κόμικ, πρέπει να είναι κορυφαίο.

                          - Το αγαπημένο μου Batman ήταν και παραμένει το Batman Returns, φυσικά για τους Penguin και Catwoman. Οι ταινίες του Nolan έχουν σβήσει όλα τα προηγούμενα από το χάρτη, απλά. Είμαι περίεργος να δω που θα το πάει στη τρίτη του προσπάθεια.
                          sigpic

                          Comment


                          • #14
                            <div class='quotetop'>(deus_d0pe &#064; Jul 19 2008, 02&#58;08 AM) [snapback]33392[/snapback]</div>
                            Και στο κλασσικό ερώτημα, νέος ή παλιός Τζόκερ, πολύ δύσκολο να απαντήσω μιας και ο Νίκολσον είναι ηθοποιάρα και έπαιξε γαμάτα το ρόλο του. Επίσης στο παλιό Batman κατείχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εδώ όχι και τόσο.
                            [/b]

                            Εννοείται καινούριος.Ο Τζόκερ στο πρώτο είναι σαν φαρσοκωμωδία μπροστά σε αυτό το ρεσιτάλ ερμηνείας που δίνει ο Χηθ.Βλέποντας την ταινία θυμήθηκα πολλές στιγμές από τα κόμικ που πραγματικά καταλαβαίνεις γιατί ο Τζόκερ είναι ο Νούμερο 1 ΚΑΚΟΣ.
                            και μην ξεχνάμε.ναι ο Νίκολσον είναι ηθοποιάρα αλλά πόσο δύσκολο είναι για ένα τρελό να παίξει το ρόλο ενός άλλου τρελού;
                            Carpe diem

                            Comment


                            • #15
                              Εννοείται καινούριος.Ο Τζόκερ στο πρώτο είναι σαν φαρσοκωμωδία μπροστά σε αυτό το ρεσιτάλ ερμηνείας που δίνει ο Χηθ.Βλέποντας την ταινία θυμήθηκα πολλές στιγμές από τα κόμικ που πραγματικά καταλαβαίνεις γιατί ο Τζόκερ είναι ο Νούμερο 1 ΚΑΚΟΣ.
                              και μην ξεχνάμε.ναι ο Νίκολσον είναι ηθοποιάρα αλλά πόσο δύσκολο είναι για ένα τρελό να παίξει το ρόλο ενός άλλου τρελού;
                              [/b]
                              Δεν πολυαπέχω να σου πω την αλήθεια από αυτή την άποψη Είναι απλά που ο ρόλος του Νίκολσον έχει ριζώσει για τα καλά ως Τζόκερ που είναι λίγο περίεργο να βλέπεις άλλον σε αυτό το ρόλο. Πάντως η παράνοια του νέου είναι ωραία, τι να λέμε τώρα, σε όποια σκηνή έβγαινε έδινε ρέστα. Όταν έσκασε στον Χάρβεϋ σαν νοσοκόμα, περιττό να σου πω ότι λυθήκαμε Και μετά που βγαίνει απ&#39;το νοσοκομείο και προσπαθεί να το ανατινάξει.... χαχαχα όλα τα λεφτά ο τύπος&#33;&#33; Πρέπει οπωσδήποτε να την ξαναδώ&#33;
                              sigpic

                              Comment

                              Working...
                              X