Announcement

Collapse
No announcement yet.

La Famillia di pensiero

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • La Famillia di pensiero

    H μεγάλη familia του forum επιτέλους δημιουργήθηκε... Κανένα gaming forum πλέον δε θα κοιμάται ήσυχο, όσο τα μέλη της κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους του greek gaming community... Όσοι δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας.

    (παρακαλώ, διαβάστε με την συνοδεία της κατάλληλης μουσικής): http://www.youtube.com/watch?v=zMGE8...eature=related

    Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.


    Παρακάτω παρατίθενται τα μέλη της Familia di Pensiero (Σκεπτόμενη Οικογένεια):

    Padre Don Jiovanni Di Pensiero:


    Γνωστός με το ψευδώνυμο DJ, o "Nονός" και αρχηγός της πιο επικίνδυνης οικογενείας gamers στην Ελλάδα. Κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε αμέτρητους online φόνους, χωρίς όμως να μπορεί να αποδειχτεί ποτέ η παρουσία του ή η συμμετοχή του σε αυτούς. Διοικεί γνωστό νυκτερινό κλαμπ με τον όνομα Solid's Fan Club, όπου και λέγεται ότι βρίσκεται και το αρχηγείο του.

    "Little" Scatty Di Pensiero


    Γνωστός και ως Scatman, είναι ο διευθυντής του Club της Φαμίλιας. Οργανώνει πολλές αποστολές που αφορούν το gaming, ενω κρατάει και φωτογραφικό αρχείο με τις μεταμφιέσεις των μελών της φαμίλιας, ώστε να μην μπορεί κανείς ποτέ να ανακαλύψει την πραγματική τους ταυτότητα. Ευθύνεται για σωρεία online εγκλημάτων, αν και δηλώνει single player.

    Christo "The Cursed" di Barba


    Γνωστός με το ψευδώνυμο The Cursed, καθώς λέγεται οτι κουβαλάει μέσα του ένα είδος κατάρας όπου καταδικάζει τους αντιπάλους του σε απόλυτο εξευτελισμό και τάσεις αυτοκτονίας. Υπάρχει ένας θρύλος πως συνηθίζει να κρύβει εκρηκτικές και δηλητηριώδεις ύλες μέσα στο μούσι του, για να τις χρησιμοποιεί εν ώρα ανάγκης σε αποστολές gaming περιεχομένου.

    Azrael "The War" Di Mano


    O πολεμιστής της Φαμίλιας. Εικάζεται ότι η δύναμή του ξεπερνά αυτή ενός παλιού πλοίου των Βίκινγκς, ενώ συνηθίζει να κοπανάει το κεφάλι του στα θύματά του, αφότου όμως τα έχει χειρουργικά θανατώσει με έναν επώδυνο γεμάτο lag θάνατο. Χρησιμοποιεί κυρίως ένα ασύρματο τσεκούρι μαύρου χρώματος, ενώ δε διστάζει μπροστά σε κανέναν online εχθρό του.

    Dino "The Ferryman" Traghetto


    Γνωστός και ως The Ferryman, αποτελεί την εγγύηση ασφάλειας της Φαμίλιας, καθότι μεταφέρει τα πτώματα των online θυμάτων της Φαμίλιας και τα αποθηκεύει ασφαλώς στον πάτο της θάλασσας. Είναι από τα παλαιότερα μέλη της Φαμίλιας και δε διστάζει να αντιπαρατεθεί με όλους, όταν κρίνει σκόπιμο να γίνει κάτι τέτοιο. Σεβαστό μέλος, το οποίο δε λερώνει ποτέ τα χέρια του. Ιδιαιτέρως επικίνδυνος κατά την διάρκεια της ημέρας.

    Il Profesore "Ryu"


    Είναι ο άνθρωπος που οργανώνει μεθοδικά τις επιθέσεις και τα fireballs της Φαμίλιας. Γνωστός και ως Ryu από την θητεία του στην Yakuza, ο "Καθηγητής" αποτελεί πάντα έναν επικίνδυνο αντίπαλο στην σκακιέρα του gaming και ιδιαίτερα μεθοδικό στις παρατηρήσεις και τις αποφάσεις του.

    "Triple X" Benny Pensiero


    Μακράν ο πιο επικίνδυνος εκτελεστής της Φαμίλιας. Ο θρύλος του έχει περάσει σε όλο τον κόσμο με το όνομα "No Equal", καθώς δεν έχει αποτύχει ποτέ στις αποστολές του. Ευθύνεται για τον εξευτελιστικό φόνο χιλιάδων gamers παγκοσμίως. Χρησιμοποιεί κυρίως όπλα πρώτου προσώπου, ενώ δε διστάζει να επιτεθεί και από κοντά όταν οι περιστάσεις το επιβάλουν. Καταζητείται νεκρός ή ζωντανός, προτιμότερα νεκρός.

    Little Nooto


    Ψυχοπαθής gaming δολοφόνος με ειδικότητα στις εκτελέσεις a la Yakuza. Εκπληκτικά νευρικός αλλά απίστευτα αποτελεσματικός. Εμφανίζεται χωρίς δισταγμό και προειδοποίηση κατά την διάρκεια όλης της ημέρας, σε τυφλές επιθέσεις με τεράστιο ρίσκο. Ποτέ όμως δεν έχει πάθει το παραμικρό. Εξαιρετικά απρόβλεπτος. Οι φίλοι του τον αποκαλούν "Songoku", εμπνευσμένοι από τον διάσημο χαρακτήρα Ιαπωνικού fighting anime.


    Vini D' Oratorium


    Γνωστός και ως Laharl, αναλαμβάνει τις πλέον στρατηγικές αποστολές της Φαμίλιας. Εξαιρετικός tactics manager, περιμένει υπομονετικά τον αντίπαλο μέχρι την στιγμή που θα είναι εκτεθειμένος και απροστάτευτος για να ξεσπάσει επάνω του με διάφορους τρόπους. Πάντα μετρημένος, ποτέ δεν χάνει τον έλεγχο της κατάστασης στο πεδίο της μάχης.

    Marco "The Chief"


    Θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος καθότι ποτέ κανένας δεν έχει δει το πρόσωπό του εκτός Φαμίλιας. Γνωστός και ως "Jedah", είναι ο κατάσκοπος της φαμίλιας. Εικάζεται ότι ενεργεί πάντα μόνος, πάντα προστατευμένος ενώ ο θρύλος λέει πως η υγεία του κατά την διάρκεια της μάχης αναπληρώνεται αυτόματα μέσω μιας ειδικής στολής που έχει κατασκευάσει η Φαμίλια (και συγκεκριμένα ο Il Profesore Ryu) για αυτόν. Έχει επαφές με την Φαμίλια μόνο όταν κρίνει αυτός απαραίτητη την παρουσία του στις αποστολές, κάτι που τον καθιστά εξαιρετικά δύσκολο στην εύρεση και σύλληψη του.

    Luigi "The Butcher" Di Pensiero


    O διπλός πράκτορας της Φαμίλιας, καθώς λέγεται ότι έχει δίδυμο αδερφό, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ. Προτιμά να επιτίθεται με το ίδιο του το σώμα καθότι είναι εξαιρετικός γνώστης πάρα πολλών πολεμικών τεχνών, ενώ κατέχει και Mastery στο Kendo, όντας ικανότατος χειριστής katana. Στο τέλος της αποστολής πετσοκόβει τα θύματά του και κρατά για αυτόν ως τρόπαιο τα όπλα των εχθρών του, συνοδευόμενα συνήθως μαζί με τα χέρια τους.

    Phoenix "No-TarGet" Costello


    Γνωστός δικηγόρος, στρατευμένος από την Φαμίλια για τις ελάχιστες περιπτώσεις που χρειάστηκε η παρουσία του σε δίκες κατά αυτής. Γνωστός και με τη συντομογραφία N-TG, δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την γνωστή gaming Φαμίλια. Όμως θεωρείται πως είναι χωμένος βαθιά στα κυκλώματα όλων των μεγάλων gaming εταιριών και υπευθύνων αυτών, ενώ με την επιρροή που έχει σε αυτούς καταφέρνει πάντα να αθωώνει τους πελάτες του. Ικανότατος ομιλητής, που δε διστάζει να διακόψει τον αντίπαλο συνήγορο με ένα απίστευτα δυνατό "Objection".

    Tanno Di Sukke


    Ένα ακόμα στέλεχος της Φαμίλιας το οποίο ενσωματώθηκε μετά την κυριαρχία της στο gaming και την κατατρόπωση της παλιάς Yakuza. Ο Tanno αποτελεί νέο μέλος της Φαμίλιας, το οποίο δεν έχει αποδείξει ακόμη την αξία του ως μαχητής. Θεωρείται όμως ιδιαίτερα αποτελεσματικός, ικανός στην χρίση katana και εκπληκτικά ευέλικτος. Τον αποκαλούν και "Σιωπηλή Δύναμη", καθότι δεν μιλάει πότε. Αντ' αυτού, προτιμά να δείχνει την αξία του με έργα, όπως μπορούν να αναφέρουν αντίπαλοι οι οποίοι κατατρόπωσε στο πεδίο της online μάχης.

    "Super" Mario Tronco


    O "Κορμός" (Tronco) της Φαμίλιας. Επάνω του βασίζεται όλη η εκτελεστική προσέγγιση των ειδικών αποστολών σε online περιβάλλον. Το χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι πως, αν και ιδιαίτερα σωματώδης, κινείται εκπληκτικά γρήγορα και με ταχύτητα σε κάθε πλατφόρμα ειδικής αποστολής. Όταν όλοι οι υπόλοιποι δείχνουν να έχουν κολλήσει, ο Padre di Pensiero εμπιστεύεται τον Mario για να βρει την λύση και να δώσει το έναυσμα για την επίθεση. Επίσης διαχειρίζεται τα οικονομικά της Φαμίλιας, κάτι το οποίο τον καθιστά ιδιαιτέρως σεβαστό μέλος της. Ο θρύλος λέει ότι είναι συλλέκτης χρυσών νομισμάτων και κόκκινων παπουτσιών.

    Evans "l'artista" Linquisitore


    Ο "αρτίστας" της Φαμίλιας. Εκτελεί τα θύματά του με τρόπο τέτοιο που τα αναδεικνύει σε έργα gaming τέχνης. Συνήθως όμως έχει περισσότερο οργανωτικό ρόλο στην Φαμίλια, ενώ είναι υπεύθυνος και για τις ειδικές επιχειρήσεις που αφορούν την προμήθεια νέων ειδικών gaming όπλων και τεχνικών απεικόνισης των θυμάτων της. Έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την "Βόρεια" μεριά της Φαμίλιας, ενώ στον Νότο οι διασυνδέσεις του αποτελούν εγγύηση για την ανάδειξή του σε πολύτιμο μέλος αυτής.

    Sonny "The Snake" Sammano


    Από τα πιο μικρά σε ηλικία μέλη της Φαμίλιας, ο Sonny εκπαιδεύτηκε από τον "Νονό" της στον τομέα των stealth αποστολών. Εξαιρετικός γνώστης του φυσικού τοπίου των online πεδίων μαχών, πήρε το παρατσούκλι "The Snake" όταν κατάφερε να σκοτώσει 7 αντιπάλους ταυτόχρονα μόνο με το σώμα του, σερνόμενος από θάμνο σε θάμνο. Ιδιαιτέρως επικίνδυνος σε ανοικτό χώρο και άκρως αποτελεσματικός κάτω από δύσκολες συνθήκες.

    Jino De La Burai


    Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς ανθρώπους του Padre, ο Jino ειδικεύεται στις μηχανικής κατασκευής και τους ποικιλότροπους θανάτους των αντιπάλων του μέσω αυτών. Φανατικός της ρομποτικής, σε ηλικία 6 ετών κατασκεύασε το πρώτο ρομποτικό πιστόλι, με το οποίο και "καθάρισε" τους ανθρώπους που ενοχλούσαν την οικογένειά του. Το ταλέντο του εξελίχθηκε σε τέχνη, αναγκάζοντας τον Padre να το αναγνωρίσει και να τον εντάξει από πολύ μικρή ηλικία στα γρανάζια της Φαμίλιας. Στη μάχη εναντίον της Yakuza καταφέρνει να μπερδέψει τον εχθρό, κατασκευάζοντας μικρά ρομποτάκια με το σήμα της και ανατινάζοντάς τα μέσα στα ίδια της τα γραφεία καταφέρνει το πιο ισχυρό πλήγμα εναντίον της.

    Mario "Il Uno" D'Angello


    Ο "Άγγελος" της Φαμίλιας. Χωρίς να λερώνει ποτέ τα χέρια του, καταφέρνει να προμηθεύει με τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες τα υπόλοιπα μέλη της Φαμίλιας, εγγυόμενος την όσο το δυνατόν πιο εύκολη διεκπεραίωση της αποστολής τους. Αυτή η ικανότητα του εξασφάλισε το παρατσούκλι "Il Uno" ("Ο Ένας), καθώς οι πάντες βασίζονται σε αυτόν για τις απαραίτητες πληροφορίες. Γνώστης πολλών ξένων γλωσσών, μετατρέπει την κατασκοπεία σε χόμπι και την ανάδειξη της καλύτερης λύσης σε τέχνη. Χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Padre και του αμέριστου σεβασμού των υπολοίπων μελών της Φαμίλιας, διότι χωρίς αυτόν πολλοί από αυτούς θα ήταν ήδη νεκροί στον online πόλεμο.

    Vito "Il Motivo" Loggo


    Το παρατσούκλι του "Il Motivo" ("Η λογική") φανερώνει και το ποιον του χαρακτήρος του ανδρός. Όταν οι υπόλοιποι παρεκτρέπονται, ο Padre αναθέτει στον Vito την "εκλογίκευση" των μελών της Φαμίλιας, με όποιον τρόπο αυτός θεωρεί καταλληλότερο. Βεβαίως η "λογική" του Vito δεν περιορίζεται στα στενά όρια του λόγου, για αυτό και άλλωστε κρατά το δικό του "ειδικό" οπλοστάσιο στο σπίτι του, στον μακρινό Νότο. Εραστής του βασανισμού, εκατοντάδες χιλιάδες online παίκτες υπέφεραν φριχτά και ανείπωτα βασανιστήρια έως ότου δηλώσουν την ήττα τους με το ίδιο τους το στόμα ή και άλλα μέρη του σώματός τους. Ιδιαίτερα σεβάσμιο μέλος της Φαμίλιας, και από τα πιο ιστορικά, όταν ο Vito μιλάει συνήθως οι υπόλοιποι τον ακούν ιδιαίτερα προσεκτικά.

    Silvio "Il Ducca" Bahamut


    Γόνος αριστοκρατικής οικογενείας Αραβικής καταγωγής (όπως υποδηλώνει το επίθετο του και το παρατσούκλι του, "Ο Δούκας"), ο Silvio είναι ο κύριος επενδυτής της Φαμίλιας. Οι επιχειρήσεις του εκτείνονται στις άκρες του γνωστού gaming κόσμου, με servers, online υπηρεσίες και hardware διάσπαρτα ανά την υφήλιο. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά όλο αυτό το σύστημα, οπότε και ο Silvio βασίζεται στα καλοκουρδισμένα γρανάζια ελέγχου της Φαμίλιας για αυτό. Ο ίδιος απολαμβάνει της στήριξης του Padre, καθώς η συνεργασία τους αποφέρει κέρδη και δόξα και στους δυο, με θύματα βέβαια μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς παικτών οι οποίοι, χωρίς να το γνωρίζουν, επενδύουν τα πολύτιμα λεφτά τους σε στημένα Deathmatches, γεμάτους lag servers και απειλητικούς παίκτες, χωρίς όμως να υποψιάζονται πότε δόλο.

    Tito de Villariba


    Από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά μέλη της Φαμίλιας, ο Tito είχε πατέρα Ιταλό και μητέρα Ισπανίδα. Ο πατέρας του ήταν μεγάλος γαιοκτήμονας στον Παλιό Νότο, και έτσι ο Tito κληρονόμησε μαζί με τα πλούτη του και μια ολόκληρη πόλη. Ο ίδιος διοργανώνει φεστιβάλ gaming ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επιβλέποντας συνεχώς την παραγωγή νέων ικανών gamers και φροντίζοντας να τους μεταδώσει όλες του τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και να τους εντάσσει στην Φαμίλια. Προσεγγίζει θεωρητικά κάθε αντίπαλο, απόλυτα σεβόμενος την αξία του και τις ικανότητές του. Αυτό τον έχει αναδείξει σε ιδιαίτερα σεβάσμιο μέλος της Φαμίλιας.

    Christo "The Top" Pistole


    Βασικός εκπαιδευτής σε θέματα χρήσης όπλων της Φαμίλιας, Christo έχει αποδείξει άπειρες φορές την άξια του στον μενόμενο online πόλεμο μεταξύ Αστυνόμων και Εγκληματιών. Η προτίμηση του στο AK-47 και η ικανότητά του στο σημάδι του χάρισαν το ψευδώνυμο "The Top", όταν με ένα Kalashnikov κατάφερε να πετύχει από απόσταση 200 μέτρων την περόνη του όπλου του αντιπάλου του, αφοπλίζοντας τον εκείνη την στιγμή. Την αμέσως επόμενη στιγμή ακολούθησε και το κεφάλι. Ο ίδιος συνηθίζει να λέει πως ο καλύτερος τρόπος να μάθει κανείς σημάδι, είναι να προσπαθήσει να επιζήσει στην μάχη. Η μικρή του ηλικία δεν εμποδίζει τον Padre να του δείχνει την εμπιστοσύνη του στην εκπαίδευση όλων των νέων μελών της Φαμίλιας.

    Christo di Rampidi


    Ο Christo συγκαταλέγεται στα μέλη της παλιάς σχολής gaming, όπου ο κυρίαρχος Νότος επικρατούσε στην αρένα του fighting. Ιδιαίτερα μετρημένος στις επιλογές του, ενεργεί αποκλειστικά και μόνο σύμφωνα με το συμφέρον της Φαμίλιας και κανενός άλλου. Εξαιρετικός δολοπλόκος, καταφέρνει καίρια χτυπήματα πάνω και κάτω από την ζώνη στους εχθρούς του, κυρίως με την οξυδέρκεια και την υψηλή αντίληψή του σε θέματα animation και ελέγχου. Επιβλέπει τον έλεγχο της Φαμίλιας σε εσωτερικά ζητήματα, κάτι το οποίο ο Padre εκτιμά ιδιαίτερα σαν συμβολή του στην καλή λειτουργία της Φαμίλιας.

    Raffaelle "Stella" di Fucilazione


    O "Εραστής" της Φαμίλιας, ο,τι πιο κοντινό υπάρχει στον Καζανόβα στις τάξεις της. Ο Raffaelle φροντίζει τον εαυτό του τακτικά, αφότου φροντίσει να αποτελειώσει τις όποιες μη τελειωμένες δουλειές με τους αντιπάλους του. Στέλεχος της νέας γενιάς της Φαμίλιας, είναι ο καλύτερος μαθητής του Christo Pistole. Το μόνο που μένει πλέον είναι να αποδείξει την αξία του στο πεδίο της μάχης, αποφεύγοντας όποια Red Rings of Death του παρουσιαστούν και κάνοντας στροφή 360 μοιρών όποτε χρειαστεί στον online κόσμο. Ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του "Αστέρι" ("Stella"), συνδυάζοντας το επίθετό με τον τρόπο με τον οποίο ορμά επάνω στους αντιπάλους του ("stella di fucilazione" = "διαίτοντας αστέρας"), δίνοντας κι έναν ρομαντικό τόνο στην βια που ασκεί "με το γάντι".

    Nicola "Il Mano" De La Partenza


    Η λύση της φαμίλιας σε ο,τι αφορά την απόδραση των μελών της από τον τόπο του gaming εγκλήματος. Γνωρίζει τα πάντα από in-game vehicles, αυτοκίνητα, λεωφορεία, τρένα, πλοία, αεροπλάνα και τρακτέρ, κερδίζοντας έτσι το ψευδώνυμο "Il Mano" ("To Χέρι"). Αναλύει in-game χάρτες πριν ακόμα αυτοί γίνουν rendered. Παιχνίδια όπως το Driver, The Getaway, GTA και Barbie Horse Adventures βασίστηκαν πάνω του. Ο Nicola επίσης είναι χρήσιμος και σαν προσωπική ασφάλεια του Padre, κυρίως λόγω της κοινής αγάπης μου μοιράζονται για τα αυτοκίνητα και τον όγκο του. Αγαπημένο του φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά.

    Giorgio "l'occhio" Bartalli


    Ο καλύτερος sniper της φαμίλιας παρά το νεαρό της ηλικίας του. Το ψευδώνυμό του "l'occhio" ("Το Μάτι") τα λέει όλα: κανείς δεν ξεφεύγει από την δίοπτρα του Giorgio. Μπορεί να αποσυναρμολογήσει και να συναρμολογήσει ξανά ενα Dragon Rifle σε λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα. Γνωστότατος Hitman στους servers του HALO, οι αντίπαλοι καταλαβαίνουν την παρουσία του αφότου χάσουν το κεφάλι τους. Αγαπημένη του απόσταση τα 2 χιλιόμετρα, κυρίως λόγω την λατρείας του για τον άμεσο υπολογισμό της ταχύτητας και πορείας του αέρα.

    ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΑΣ

    Τα μέλη της Φαμίλιας συνεχίζουν να ενεργούν κάτω από την μύτη όλων των gamers ανά τον κόσμο, κάτι το οποίο φροντίζει η ίδια η φαμίλια μέσω του δικτύου της. Οι συναντήσεις της Φαμίλιας συνήθως λαμβάνουν χώρα σε ξεχωριστές τοποθεσίες, περιλαμβάνουν fast food γεύματα ή τα λεγόμενα "κεράσματα", όπου ο Νονός της Φαμίλιας φροντίζει τα μέλη της ποικιλοτρόπως. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η καλύτερη συνταγή για την επιτυχία είναι "ένα μπολ με Φράουλες πασπαλισμένες με ζάχαρη και συνοδευόμενες από λικέρ Amareto", χωρίς όμως να μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε το νόημα αυτής της συνταγής.

    Νέα μέλη επίσης εισχωρούν συνεχώς στην φαμίλια, δηλώνοντας πίστη και αφοσίωση στην αποστολή της. η οποία είναι η εξάπλωση του επιθετικού και ακραίου gaming σε όλο τον κόσμο και ο έλεγχος της ελληνικής gaming κουλτούρας.

    Θα υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις του αρχείου, όταν βρεθεί το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό και ιστορικό.


    ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ

    Nicola "Il cappello" di Paglia


    Γνώστης όλων των θαλάσσιων και υποθαλάσσιων online τμημάτων του gaming, ο Nicola εντάχθηκε στην φαμίλια εν μέσω κρίσης. Απρόβλεπτος χαρακτήρας, όμως εξαιρετικά έξυπνος και οξυδερκής, δε διστάζει να πάει κόντρα στους νόμους και τους κανόνες προς όφελος της Φαμίλιας. Διοικούσε τον ναυτικό στόλο της, ενώ το ψευδώνυμο "il cappello" το απέκτησε όταν τεμάχισε έναν ναυτικό του αντίπαλο με την βοήθεια ενός ψάθινου (di palia) καπέλου. Έκτοτε, το εν λόγω καπέλο τον συνοδεύει πάντα στις μετακινήσεις του και στις συναντήσεις του με τα άλλα μέλη της Φαμίλιας, υπενθυμίζοντας τους το γεγονός ότι ενώ μπορεί να ανήκουν στην ίδια κάστα, δεν ανήκουν απαραίτητα και στην ίδια λογική.

    Προσφάτως ο ίδιος, δικαιολογώντας πλήρως την φήμη του ως απρόβλεπτος. αποφάσισε να αποστατήσει, θέλοντας να δημιουργήσει την δικιά του Οικογένεια. Αυτό αποδεικνύει το πόσο κοντόφθαλμος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος παρατάει το συμφέρον της Φαμίλιας για το δικό του...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

  • #2
    Oρκισμενος σε φωτια και ατσαλι,δινω το αιμα μου στη φαμιλια και υποσχομαι οι εχθροι που θα μας αντιμετωπισουν θα δοκιμασουν το μαυρο σφυρι του μισους.Το αιμα τους θα ποτισει τη γη.Ειμαστε οι θεριστες θα φερουμε τον απολυτο πολεμο σε οποιοδηποτε server βρεθει μπροστα μας.


    Ορκιζομαι στο ονομα της φαμιλιας και στο μαυρο pad που κραταω πως κανενας εχθρος,κανενα lag,κανενα bug και glitch δε θα με λυγισει.




    Padre Di Pensiero:
    Ι summon thee....
    Ground_Zero:

    Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

    Comment


    • #3
      Grazie Padre, eterno suo schiavo!
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

      "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

      Comment


      • #4
        Στην Ελληνική Yakuza ορκίζομαι με το αίμα μου να τους προστατεύσω με το katana μου από ανεπιθύμητους και μισητούς εχθρούς.

        Ένα αίμα της Οικογένειας να πέσει, 1000 σφαγές με το ίδιο μου το katana θα γίνουν !
        sigpic

        Comment


        • #5
          Tannosuke mio, θα πρεπει να αλλαξεις πλεον την εικονα σου στην Φαμηλια. Δεν εισαι στην Yakuza, εισαι πιο χρησιμος με εμας... Grazie...

          Prego Mio Figio Azrael...
          :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

          Comment


          • #6
            Επειδή δεν ξέρω Ιταλικά, θα πω τα εξής...

            Στην Φαμίλια του Padre Di Pensiero, δίδω το αίμα μου ως όρκο τιμής προς αυτής ! Και στο Βατικανό να πάω για Προσευχή, την προσευχή μου θα δώσω για την ασφάλεια της Φαμίλιας !
            sigpic

            Comment


            • #7
              Υποσχομαι και εγω με τη σειρά μου να δωσω το αιμα μου για τη Φαμιλια και θα παραμεινω για παντα πιστος στον Padre Di Pensiero και φυσικα τον ευχαριστώ για την εμπιστοσυνη του. Τιποτα δε θα σταθει εμποδιο στο δρομο της Φαμιλιας για World domination και θα συνεχίζω να ολοκληρώνω με επιτυχια και τη δυσκολοτερη αποστολή..

              Padre Di Pensiero: Semper Fi

              Comment


              • #8
                Grazie mio figio, grazie...
                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                Comment


                • #9
                  Omerta...
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                  Comment


                  • #10
                    Grazie Mario...
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                    Comment


                    • #11
                      Padre magnifico del lavoro. Il miei ringraziamento e lealtà alla famiglia…
                      Insert Coin

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                        Comment


                        • #13
                          Η δική μου πίστη στην φαμίλια θεωρείται δεδομένη νομίζω, καθώς είναι γνωστή η σχέση απύθμενου σεβασμού και υποταγής που έχω με τον Padre... Για το τυπικό κομμάτι, όμως, ζητώ κι εγώ την ευλογία σου, πνευματικέ πατέρα, προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω επιτυχώς το έργο μου.

                          Omerta.
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by DjSolid View Post
                            Ο ιδιος εχει δηλωσει οτι η καλυτερη συνταγη για την επιτυχια ειναι ενα μπωλ με Φραουλες πασπαλισμενες με ζαχαρη και συνοδευομενες απο λικερ Amareto.
                            Avete dimenticato il limone, padrino!

                            Comment


                            • #15
                              Non ci è limone in questa famiglia, Dino, il mio figlio...

                              Marco, Christo, Grazie...La famiglia è soprattutto.


                              Σε λιγο θα πρεπει ομως να αρχισουν και οι αποστολες. Ομως η Φαμηλια ακομη δεν εχει ολοκληρωθει.... Που ειναι τα υπολοιπα παιδια της;
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                              Comment

                              Working...
                              X