Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Strikers Charged

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mario Strikers Charged

    Θα ήθελα να μιλήσουμε γιαυτό το υπέροχο παιχνίδι (αλλά και σπαστικό σε μερικά σημεία)
    Θα ήθελα μερικά tips όσοι το έχουν παίξει η όσοι ξέρουν, έχει διάφορα κόλπα όπως το να παίρνει φάλτσο η μπάλα όταν ρίχνεις σουτ και διάφορα αλλά ή τι άλλο ξέρετε ώστε εμείς που δεν είμαστε τόσο καλή σαυτό το παιχνίδι να γίνουμε καλύτεροι η κάθε ομιλία/βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη
    I LOVE HIP HOP IT'S MY LIFE YO!!

    SEGA SATURN

  • #2
    Το έχω πουλήσει βασικά...
    Αν εννοείς το σουτ που παίρνει τροχιά μπανάνας η μπάλα για το γκολ, εξαρτάτε απ'το πόσο δυνατό σουτ κάνει ο παίχτης που το εκτελεί και πόσο φορτισμένη είναι η μπάλα.

    Μια καλή συμβουλή είναι να προσπαθείς να δίνεις πάσες όσο μπορείς στους συμπαίχτες σου και, αφού φωρτίσει λίγο η μπάλα, να δώσεις πάσα σε δυνατό *σουτερά* να το βάλει κατευθείαν γκολ.

    Comment


    • #3
      δεν το εχω παιξει το παιχνιδι, αλλα ειδα αρκετα βιντεος κι απογοητευτικα, ενω αρχικα η ιδεα ενος Mariο ποδοσφαιρου μου φαινοταν αρκετα καλη τελικα το αποτελεσμα δεν ηταν κατι το εξαιρετικο.

      Comment


      • #4
        Συνηθως οποιος βλεπει βιντεο του συγκεκριμενου παιχνιδιου πορωνεται τεσπα give it a try ακομα και σημερα το παιζω οποτε εχω ευκαιρια, το friend code μου ειναι 060239 666306
        και το nick SoFGR

        Comment


        • #5
          Αρχικα μου αρεσε αλλη η CPU θα κανει τη παντα για να χασετε. Αποτυχημενοι developers βγαζουν το αχτι τους πανω στους παιχτες και η nintendo εκδιδει αλλο ενα μετριο παιχνιδι.
          Do a barrel roll!

          Comment


          • #6
            Αρχικα μου αρεσε αλλη η CPU θα κανει τη παντα για να χασετε. Αποτυχημενοι developers βγαζουν το αχτι τους πανω στους παιχτες και η nintendo εκδιδει αλλο ενα μετριο παιχνιδι.
            [/b]
            Βαλτην στο legend difficulty, μου φανηκε πολυ πιο ανθρωπινο απτα καραγκιοζιλικια στο megastriker ( 32403483248 κλεψιματα στον αερα, τακλιν απο παικτες για να προστατευσουν teamate τους που εχει ηδη την μπαλα κ.a ) εξαλλου το ζουμι το παιχνιδιου βρισκεται στο multiplayer

            Comment


            • #7
              Δεν μπορώ να πω οτι με χάλασε το συγκεκριμένο παιχνίδι, ειδικά την περίοδο που κυκλοφόρησε ήταν η καλύτερη δυνατή άγορα για το wii. Πιστευω οτι η μεγάλη δυσκολία οφείλετε στα λίγα modes που είχε το παιχνίδι και το έκαναν εξαιρετικά δύσκολο για να σε κρατήσει όσον το δυνατον περισσότερο γίνεται. Συμφώνω επίσης και με τον αποπάνω άμπαλο οτι όλα τα λεφτά στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το multiplayer.
              I attack sharks
              when i smell them bleed
              I dont go swimming
              water just wants to be around me.

              Comment


              • #8
                Προσωπικά το θεωρώ τόσο καλό franchise όπως το Mario Kart. Ειδικά που είναι και το πρώτο online παιχνίδι στο wii. Τρομερή δυσκολία αλλά σίγουρα όχι μέτριο, φοβερό multi player και αστείο μέχρι αηδίας. Ποστάρω και εγώ το code μπας και κανονίσουμε κανένα matchάκι.

                Super Mario Strikers Charged Code:279274 194603

                και άνετα κανονίζουμε και τουρνουά άμα υπάρχει κόσμος!!!

                Comment


                • #9
                  http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog...&product=959014

                  20 euro nomizo einai eksairetiki eukairia gia osous endiaferonte .. To paignidi einai poli kalo, kai poli pio polished apo ekeino tou Gamecube .. Recommended ..

                  Αρχικα μου αρεσε αλλη η CPU θα κανει τη παντα για να χασετε. Αποτυχημενοι developers βγαζουν το αχτι τους πανω στους παιχτες και η nintendo εκδιδει αλλο ενα μετριο παιχνιδι.[/b]
                  Enas apo tous logous pou mou arese toso to single player itan kai to epipedo diskolias pou pragmatika to apolausa .. Katalavaino oti mporei na ekneurisei, alla to AI einai poli kalo ... Den pisteuo oti Strikers einai "metrio" .. Antithetos to vrisko poli kalo ...

                  P.s. 189079 842682 o kodikos mou ..



                  Comment


                  • #10
                    20 ευρω ειναι καλα για οποιον ψαχνει κατι να περασει την ωρα του ειδικα αν παιζει με αλλους.
                    Do a barrel roll!

                    Comment


                    • #11
                      Το παιχνίδι ήταν ευχάριστο στο μονό και σπαστικό σε ορισμένα σημεία , το βαρέθηκα γρήγορα μιας και δεν είχα Wi-Fi και το πούλησα 45 ευρώ B)

                      Comment


                      • #12
                        Λοιπον ας μιλήσω κι εγώ λίγο για το παιχνιδάκι αυτό. Προσωπικά το περίμενα σαν τρελός από την μέρα που έμαθα οτί θα κυκλοφορήσει. Ευτυχώς με αποζημίωσε και με το παραπάνω (όπως και όλο το Wii) αλλά κυρίως στο multiplayer, καθώς όταν έβαλα να παίξω το road to the strikers cup και έπαιξα αντίπαλος με τον πολυαγαπημένο μου Diddy μόλις μείναμε οι δυο μας στο γήπεδο ξενέρωσα τόσο που το έσβησα αμέσως. Ξέρω πως δεν έδωσα πολύ χρόνο στο single player αλλά μου άρεσε τόσο πολύ το multi που παίζαμε με τον κολλητό μου και έτσι δεν ασχολήθηκα περετέρω.

                        Σε γενικες γραμμές έχω να πω πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι άλλη μια τρανή απόδειξη πως το μυαλό της εταιρίας Nintendo μπορεί να δημιουργεί απίστευτα πράγματα και πάνω από όλα χαρούμενα (Προς FiOth ). Όχι οτί δεν μου αρέσει το αίμα, αλλά χρειάζεται και λίγη διασκέδαση(γέλιο) που και που!!! Άντε να δούμε στο επόμενο παιχνίδι τι ρόλο θα εχει ο τρελός υδραυλικός!!! χεχε...


                        ΥΓ Το console code μου είναι το: 4864 1511 7314 1915... και το friend code του mario strikers το: 373793 001806...

                        ΥΓ2 Εννοείται πως όποιος θέλει μπορεί να με κάνει friend. Θα χαρώ πολύ να δω άτομα από εδω μέσα στη friend list μου...


                        See you!!!
                        <div align="center"></div>

                        <div align="center">I&#39;m just too cool.....</div>

                        Comment


                        • #13
                          File grapse tous kodikous sou sto sxetiko 8ema:Wii Console Codes kai ds friend codes.Ekei mporeis na kaneis add osous filous 8es sto Wii sou alla kai sto paixnidi.
                          Ego ton proto kairo asxoli8ika me to game.Stin arxi mou arese arketa mporo na po kurios to multi.Gia to single sumfono oti einai spastiko alla to oloklirosa.Tora to exo kai den to paizo kan opote skeftomai na to pouliso kai 8a&#39;nai o fefteros mou titlos pou poulao meta apo ena paixnidi Wario pou eixa parei gia to gamecube.Den me suginei pleon opote 8a do8ei.
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

                          Comment

                          Working...
                          X