Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι dvd/ταινία είδατε σήμερα?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Για το Mother μιλαει οχι για το Blade Runner. Και σιγα, δεν ειχε κατι δυσκολο να καταλαβεις.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Originally posted by Ramparter View Post
      Για το Mother μιλαει οχι για το Blade Runner. Και σιγα, δεν ειχε κατι δυσκολο να καταλαβεις.
      1)Το ξέρω.
      2) Ο ντέκαρντ είναι άνθρωπος ή ανδροϊδές;
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

      Comment


      • Νομιζω δε το ξεκαθαριζει η ταινια αλλα αν δε κανω λαθος ειναι ανθρωπος.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • Είδα το Justice League.Τετάρτη θα πάω να το ξαναδώ,γιατί μια φορά δεν έφτασε.
          Carpe diem

          Comment


          • looooool αυτη η μαλακια που δε βγαζαν τα reviews πριν κυκλοφορησει μηπως και το δει κανεις..
            Do a barrel roll!

            Comment


            • Εγώ το Θορ θα ξαναέβλεπα πάντως, JL δε ξέρω αν θα πάω σινεμά, αν και όλοι λένε πως σίγουρα είναι καλύτερο από αλλες πατάτες της DC, χωλαίνει ακόμα από προβλήματα του DC Cinematic Universe
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

              Comment


              • Είδα για πρώτη φορά σε blu ray το πρώτο blade runner (final cut)

                Η απόλυτη sci-fi ρετριλα του 80 !

                Comment


                • Originally posted by Somari View Post
                  Εγώ το Θορ θα ξαναέβλεπα πάντως, JL δε ξέρω αν θα πάω σινεμά, αν και όλοι λένε πως σίγουρα είναι καλύτερο από αλλες πατάτες της DC, χωλαίνει ακόμα από προβλήματα του DC Cinematic Universe
                  To Thor το είδα 2 φορές,αρκετά καλό.Πάντως το JL σπέρνει,άσε τους φλώρους να λένε.Ειδικά οι κομιξάδες τρελαθήκαμε,4 ήμασταν,όλοι το λατρέψαμε και αναρωτιόμαστε πότε θα πάμε να το ξαναδούμε.Είπαμε,εγώ Τετάρτη σίγουρα με άλλη παρέα,αλλά αν ψηθούν πάω και τρίτη φορά.
                  Carpe diem

                  Comment


                  • Είδα το The Last Jedi.Παρόλο που είχα φάει ένα μικρό σπόιλερ,την ταινία την καταευχαριστήθηκα.Θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες που έχουν βγει,βέβαια ίσως απλά μιλάει ο ενθουσιασμός.
                    Τόσο σκοτεινό όσο πρέπει,με τα κατάλληλα comic relief όπου χρειαζόταν.Προχώρησε την ιστορία με πολύ ωραίο τρόπο πατώντας γερά στα θεμέλια των προηγούμενων 7 ταινιών κι έστρωσε τον δρόμο για ότι ακολουθήσει.Έχω πολλά να πω ακόμα,αλλά μπορεί να θεωρηθούν μίνι σπόιλερ οπότε θα περιμένω για όταν το δείτε κι άλλοι.
                    Carpe diem

                    Comment


                    • Ξεφεύγει από το κακό που είχε η ποηγούμενη ταινία -που είναι σα να βλέπεις remake του IV ;
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                      Comment


                      • Εμένα μου άρεσε το 7,αλλά ναι ξεφεύγει αρκετά.Αρκετά νταξ,είναι διαφορετικό.Νομίζω πως είχε κάτι από όλα τα Star Wars λίγο πολύ.Δες το και μου λες.
                        Carpe diem

                        Comment


                        • Γι' αυτό πάντα κατεβάζω πειρατικά τις ταινίες για να μην πάθω τα ίδια όπως εσείς. Τώρα θα δω γιατί δεν άρεσε σε κανέναν το "Mother". Θέλω να δω τον Θορ, αλλά τον έχουν ακόμη σε κάμερα εγγραφή. Θα περιμένω να βγει το rip.
                          sigpic

                          Comment


                          • Γι' αυτό πάντα κατεβάζω πειρατικά τις ταινίες για να μην πάθω τα ίδια όπως εσείς. Τώρα θα δω γιατί δεν άρεσε σε κανέναν το "Mother". Θέλω να δω τον Θορ, αλλά τον έχουν ακόμη σε κάμερα εγγραφή. Θα περιμένω να βγει το rip.


                            Δηλαδή αν δεις πειρατικά το VII δε μοιάζει με remake του IV με Darth Vader από τα LIDL;
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                            Comment


                            • Εγω παιδια ειδα παντως το Last jedi και μου φανηκε πραγματικα απαραδεκτο. Η μιση ταινια και βαλε ηταν ενα ανουσιο filler και η υπολοιπη μιση που παταει πανω στο καινουργιο συμπαν χαρακτηρων που εφτιαξε η πρωτη, απλα καταστρεφει τα παντα. Οποιοδηποτε μυστηριο γυρω απο τους νεους χαρακτηρες ειναι στο καλαθι των αχρηστων καθως το last jedi οχι μονο δεν εξηγει τιποτα, οχι απλα δεν αναπτυσσει τιποτα, αλλα διαλεγει να διαγραψει απο τον οριζοντα οτι μαλλον δεν ηξερε πως να το συνεχισει (θα καταλαβετε τι εννοω οσοι το δειτε).

                              Το δε comic relief στοιχειο εχει αρχισει να γινεται πολυ ενοχλητικο καθως ειναι ιδιο μα ιδιο σε ολες τις ταινιες της Disney (οκ το εχουμε στο MCU, δεν ειναι αναγκη να υπαρχει αυτουσιο και στο SW και ο Luke να ειναι Iron Man που αν ειναι δυνατον δηλαδη, εχει τον Mark Hamil στο cast και τον βαζεις να κανει και λεει χαζομαρες) ενω και τα action sequences ηταν περα για περα βαρετα (space battles) εως και ανυπαρκτα (light saber battles). Πραγματικα αν εβγαιναν αυριο και ελεγαν οτι πλακα καναμε και σε ενα μηνα θα βγει η κανονικη ταινια δεν θα μου φαινοταν περιεργο. Και ξαναλεω οτι το χειροτερο ολων ειναι η διαχειριση των χαρακτηρων οπως η Rei, o Kailo Ren, o Luke και η κορυφη ολων ο Snoke (πραγματικα σκεφτομαι πως μεταχειριστηκαν ειδικα τον τελευταιο και με πιανει εκνευρισμος).

                              Για μενα το VII ηταν μεν αντιγραφη του ΙV αλλα ηταν καλοστημενη ταινια και παροτι μετρια συνολικα ηταν πιστη στην αισθητικη των original ταινιων και εφτιαχνε κατι που θα μπορουσε να εχει ενδιαφερον, στη συνεχεια το Rogue 1 ηταν πολυ καλο (ισως και απο τα καλυτερα SW), οποτε ειχα πολυ καλο feeling για το Last Jedi. Ε κυριολεκτικα το λεω μετα απο αυτον τον αχταρμα σκεφτομαι να κανω rage quit... Ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο που λεει ο Somari, μια ταινια που δεν αντιγραφει κατι και οι σεναριογραφοι ειναι ελευθεροι να πουνε πως συνεχιζει η ιστορια. Ποιο ειναι το state του γαλαξια αυτη τη στιγμη, τι διοικηση υπαρχει, τι ακριβως ειναι το πρωτο ταγμα, τι σχεση εχει η αντισταση με τις επισημες κυβερνησεις και τι σταση κρατανε αυτες απεναντι στο πρωτο ταγμα, η αυτοκρατορια υπαρχει ή οχι, ποιο ειναι το παρελθον της Rei, γιατι εχει αυτες τις δυναμεις, ποιος ειναι ο Snoke, τι σχεση ειχε με τον αυτοκρατορα, πως πηρε τη θεση του, γιατι ο Luke βρισκεται εκει που βρισκεται. Για ολα αυτα, η ταινια απανταει απλα fuck off και σε πολλα απο αυτα το λεει στην κυριολεξια και δεν κανω πλακα.

                              Το JLA το ειδα επισης προσφατα και μου φανηκε σχετικα οκ αλλα και εκει δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μια ταινια της DC πρεπει να μπει με το στανιο αυτο το γελοιο χιουμορ... ποσο μαλλον αυτο το χιουμορ να ερχεται και απο τον Batman, δηλαδη τι σκεφτοντουσαν. Δεν θα περασετε ασχημα αλλα δεν συγκρινεται με το Wonder Woman και τη θεωρω χειροτερη και απο το BvS που παροτι ο κοσμος το εχει κραξει τοσο πολυ (και σε ορισμενα σημεια δικαιως) ειναι ενα super hero movie που προσπαθησε και πετθχε ιδιως στο αισθητικο κομματι και σε επιπεδο ερμηνειων να δωσει κατι διαφορετικο.
                              Last edited by nooto; 20-12-2017, 02:05 AM.

                              Comment


                              • Που είναι το dislike button Ryu;
                                Carpe diem

                                Comment

                                Working...
                                X