Announcement

Collapse
No announcement yet.

Farewell to England (and other places)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Κουφάλα Xeno, ζεις τη μεγάλη ζωή...
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

    Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

    Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

    Comment


    • Me gusta φωτορεπορτάζ Xeno. Θέλω moar Manhattan

      Comment


      • Για να κανω μια αποπειρα..












        Bonus o εικονιζομενος πατριωτης gangsta:

        Comment


        • Δηλώνω αρκούντως ευχαριστημένος και περιμένω και από άλλους (ειδικά Evans) αντίστοιχα φωτορεπορταζ να ανοίξει λίγο το μάτι μας.

          Comment


          • Να βαλω και εγω μερικες απο το ταξιδι που εκανα προσφατα στο San Francisco,

            Inside Stanford





            Apple Store και Inside Google στα κεντρικα στο Palo Alto



            San Francisco






            Alcatraz

            Comment


            • Πολυ ωραιος, γραψε και τιποτα για την πολη επ' ευκαιριας.

              Comment


              • Aion οριστε και η Κρακοβια που λεγαμε μαζι με εντυπωσεις κτλ:





                Breath of Fire 6


                Salt mines



                Γενικα πολυ ωραια εμπειρια, απο τις πιο ενδιαφερουσες πολεις που εχω δει σιγουρα. Το κεντρο ειναι γεματο ζωη, μονιμη κινηση απο ντοπιους και τουριστες και πολυ καλα μερη για να βγει κανεις και οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες. Απο προηγουμενους αιωνες οπως και σε καθε κεντροευρωπαικη πολη υπαρχουν τα κλασικα πραγματα που αξιζει να δει κανεις, δηλαδη κυριως καστρα και καθεδρικοι ναοι. Η πολη αυτη ομως εχει και σημαντικη συγχρονη ιστορια συν τοις αλλοις λογω Εβραιων, Γερμανων και Ρωσων. Διπλα στο κεντρο ειναι η εβραικη συνοικια στην οποια γυριστηκε και το Schindler's list .. εκει βρισκεται το Schindler's factory και ειναι μια ωραια ευκαιρια μεσω αυτης της εκθεσεις να συνειδητοποιησει κανεις το ποσο σημαντικα πραγματα ελαβαν χωρα εκεινη την εποχη.

                Αν αυτο δεν αρκει το Auschwitz ειναι σιγουρος προορισμος απο εκει μιας και ειναι διπλα και εκει νιωθει κανεις ακομα πιο αμεσα τη φρικη εκεινης της εποχης.. Μια επισκεψη εκει ειναι εμπειρια που ολοι καλο θα ηταν να βιωσουν μια φορα.

                Για κατι πιο ευχαριστο η αλλη μεγαλη ατραξιον διπλα στην πολη ειναι το Wielizca salt mine, το μεγαλυτερο και παλιοτερο ορυχειο εξορυξης αλατιου στην Ευρωπη. Το θεαμα ειναι αρκετα ιδιαιτερο σιγουρα μιας και αποκλειεται να δει κανεις ετσι ευκολα κατι παρομοιο καπου αλλου.

                Κατα τ' αλλα η πολη ειναι υπερπληρης, περαν της διασκεδασης εχει πολυ καλες υποδομες σε συγκοινωνιες και ευκολιες οπως ειναι η υπαρξη ποδηλατοδρομων σε καθε κεντρικο δρομο. Επισης πολλα παρκα και πολλα μικρα δαση στα οποια ο κοσμος παει για βολτα / τρεξιμο κτλ κτλ.. Γενικα οι ανθρωποι σε αυτες τις χωρες ειναι αρκετα κοντα στη φυση, καμια σχεση με το πώς εχουμε μαθει εμεις.

                Τελοσπαντων αυτα για την ωρα, αν κανεις εχει τη δυνατοτητα να παει να το κανει παντως χωρις 2η σκεψη.

                Comment


                • Nice! Πολύ gothicίλα ε? Από shopping τι λέει? Πήρες τίποτα? Οι άνθρωποι ψυχροί? Οι γυναίκες? Έχουν μεγάλα... χαραχτήρα?

                  Δεν ήξερα ότι γυρίστηκε εκεί το Schindler's List. Όσο για το Auschwitz πρέπει όντως να είναι φοβερή εμπειρία. Από ντοκιμαντέρ που είδα λένε ότι προσπάθησαν να μην πειράξουν ιδιαιτερα τους θαλάμους και ότι η μυρωδιά θανάτου είναι ακόμη στον αέρα έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται καλύτερα οι επισκέπτες την φρίκη που διαδραματίστηκε εκεί.

                  Comment


                  • Ολη η κεντρικη Ευρωπη ειναι gothic, με τοσα βασιλεια και αυτοκρατοριες εδω κτλ κτλ δε θελει και πολυ... Απο shopping τι να λεει, τιποτα τρελο γενικα αν και οι τιμες ειναι χαμηλες.. highlight το οτι με αρκετο ψαξιμο και λιγη τυχη βρηκα ενα υπογειο μαγαζι με διαφορες παλιατζουρες που ειχε στην ακρη διαφορα παλια games σε αστειες τιμες, μεταξυ αλλων και τα FF VII, SOTN, Shenmue 1.

                     
                    Tι κανετε κλικ, περιμενατε troll face; Αφου αυτο ειναι implied trollface εξαρχης - καντε παλι κλικ λοιπον να κλεισουν τα σποιλερ ταγκς οντας πλεον ξενερωμενοι.


                    Οι γυναικες που λες καλες ειναι αλλα εδω τριγυρω ειναι καποιες σκαλες πανω απ οτιδηποτε αλλο εχω δει οποτε ακομα κι αυτες δεν πλησιαζουν το επιπεδο τσεχοσλοβακιας/ουγγαριας.
                    Οι ανθρωποι ειναι μια χαρα, πολυ φιλικοι και πολυ μορφωμενοι και της κουλτουρας αν μπορω να το πω.. Λαος με επιπεδο αναμφιβολα.

                    Comment

                    Working...
                    X