Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Assassin's Creed II

    Assassin's Creed II. Πάει καιρός που ασχολήθηκα με κάποιο δυτικό παιχνίδι. Αν και γενικά δεν είναι πάντα του γούστου μου, το συγκεκριμένο το απόλαυσα πολύ
    Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
    ---------------------
    animEΛ_ΛΑΣ

  • #2
    Ωραίος ρε Kirby.Κι εγώ αύριο θα το έχω στα χέρια μου λογικά,αν και θα το παίξω μάλλον στην επόμενη άδεια γιατί σε αυτήν δεν προλαβαίνω.
    Carpe diem

    Comment


    • #3
      Τελείωσα το Assassin's Creed 2.Ή σχεδόν.Μάλλον έπεσα σε μπαγκ,είμαι 2 αποστολές πριν το τέλος και δεν με αφήνει να προχωρήσω.έχω χτενίσει το διαδίκτυο και τελικά δεν βρήκα τίποτα,μόνο πως έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα,όμως δεν έχουν βρει λύση.Κάτι έχω στο νου μου,αλλά θα το δοκιμάσω αύριο.
      Είχα σκοπό να πω τα καλύτερα,αλλά πλέον δεν έχω διάθεση.Ξενέρωσα.Πάντως ως εδώ που έφτασα παίρνει άνετα ένα 9αράκι.Είναι ο ορισμός του σήκουελ.Bigger and better σε όλους τους τομείς,χωρίς να γίνεται επαναλαμβανόμενο,εν αντιθέσει με το 1 δηλαδή που στα μισά είχα κουραστεί.Ενώ αυτό το είχα παίξει ήδη περισσότερες ώρες όταν ήμουν στη μέση από ότι όταν τερμάτισα το1.
      Carpe diem

      Comment


      • #4
        Eχθές μετά από περίπου 30 ώρες ολοκλήρωσα το Assassin's Creed II. Όπως είπα και πολλές φορές προηγουμένως το δεύτερο μέρος είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο, που άφησε γλυκόπικρη γεύση, και μαζί με άλλα games όπως το Uncharted II (χωρίς βέβαια να είναι 100% ίδιες περιπτώσεις) αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα sequels που είναι αισθητά βελτιωμένα, από λίγο έως πολύ, σε σχέση με τα πρωτότυπα games.

        Στο ACII όλα είναι βελτιωμένα, από τα γραφικά μέχρι το gameplay και την ξεδίπλωση της ιστορίας του κεντρικού χαρακτήρα Ezio με τον τερματισμό να αφήνει αρκετά ερωτήματα. Στο δεύτερος μέρος υπάρχει μάλιστα και "επίπεδο αναζήτησης" κάτι δηλαδή σαν τα αστεράκια στα GTA, όσο μεγαλύτερο είναι αυτό, τόσο περισσότερο σε υποπτεύονται οι στρατιώτες-αστυνομία που υπάρχουν στις πόλεις του παιχνιδιού. Το επίπεδο αναζήτησης μειώνεται σκίζοντας κάποιες αφήσες που δείχνουν τον κεντρικό ήρωα καταζητούμενο, δωροδοκόντας κάποιους ντελάληδες που μιλάνε για έναν καταζητούμενο ασσασίνο δηλαδή τον Ezio ώστε να σταματήσουν πια να σε αναφέρνουν (βέβαια μπορείς και να τους καθαρίσεις!) ή σκοτώνοντας κάποιους αξιωματούχους που μάλλον είναι δικαστές. Όταν βέβαια ο Ezio φοράει κάποιες συγκεκριμένες κάπες τότε δεν ανεβαίνει το επίπεδο αναζήτησης ότι και αν κάνει. Για παράδειγμα όταν φοράει την κάπα των Μεδίκων το επίπεδο αναζήτησης δεν ανεβαίνει στην Φλωρεντία. Ο Ezio προκειμένου να παραπλανήσει τους εχθρούς του ώστε να του αφήσουν το πεδίο ελεύθερο μπορεί να μισθώσει πόρνες, πολεμιστές ή κλέφτες (thieves) και να τους στρέψει πάνω σε αυτούς (τους εχθρούς). Φυσικά υπάρχουν πολλά όπλα και πολλές πανοπλίες που δεν υπήρχαν στο πρώτο game όπως και πολλών χρωμάτων διαφορετικές στολές για τον Ezio, μάλιστα μπορούν να αποκτηθούν η στολή και το σπαθί του Altair. Aπό την άλλη η προσθήκη των διπλών λεπίδων, του πιστολιού, το βομδίδων καπνού και οι νέες τεχνικές αυτοάμυνας με αφοπλισμούς των αντιπάλων καθώς και νέες κινήσεις προσφέρουν σίγουρα ένα άλλα επίπεδο, ανώτερο ως προς τις επιλογές και την ποιότητα του gameplay. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και την δυνατότητα που έχει ο Ezio να πετά κέρματα δημιουργώντας ένα χάος όπου οι κάτοικοι των πόλεων σαν λιγούρια τρέχουν να μαζέψουν τα λεφτά (ακόμα και οι φρουροί) κάνοντας έτσι όλες τις ενέργειες του Ezio αρκετά ευκολότερες και κυρίως τα "ξεγλυστρίματα" από τους αντίπαλους NPCs.

        Ένα εντελώς νέο στοιχείο είναι και το σύστημα οικονομίας. Η έδρα του Ezio βρίσκεται στην βίλα της οικογενειάς του στο Monterigionni. O Εzio μπορεί να αναβαθμίζει το Monterigionni φτιάχνοντας διάφορα κτήρια και ανεβάζοντας το level τους (όπως το σιδεράδικο ήταν εκκλησία), αγοράζοντας πίνακες οι οποίοι και τοποθετούνται στην βίλα, βρίσκοντας φτερά που βρίσκονται διάσπαρτα στο παιχνίδι, ακόμη και οι πανοπλίες και όπλα του Ezio δίνουν πρόσθετη αξία στο Monterigionni. Oσο πιο αναβαθμισμένο είναι το Monterigionni τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσό σε φιορίνια ανά είκοσι λεπτά που αφήνει στον Ezio. Tέλος οι δευτερεύουσες αποστολές έχουν μεγαλύτερη ποικιλία σε σχέση με το πρώτο AC και είναι πιο δεμένες με το κύριο σενάριο, και αναφέρομαι στις δολοφονίες δευτερευόντων προσώπων, αν και από ένα σημείο και μετά γίνονται λίγο βαρετές.

        Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από ένα πολύ καλό οπτικό τομέα, πολύ καλύτερο και βελτιωμένο από τον πρώτο τίτλο με κύρια χαρακτηριστικά το πολύ βελτιωμένο frame rate (χωρίς να είναι τέλειο) καθώς και την ύπαρξη, αυτή τη φορά, και anti-aliasing. Το animation παραμένει το ίδιο υπέρωχο. Γενικά ο τίτλος πρέπει να παιχτεί ΣΙΓΟΥΡΑ από όποιον gamer του άρεσε το πρώτο AC. Με άριστα το 10, άνετα του βάζω 9.
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • #5
          Γενικά ο τίτλος πρέπει να παιχτεί ΣΙΓΟΥΡΑ από όποιον gamer του άρεσε το πρώτο AC.


          Εμένα δε μου άρεσε το πρώτο. Το βρήκα υπερβολικά επαναλαμβανόμενο. Ο,τιδήποτε άλλο μέσα στο παιχνίδι ήταν καλό, αλλά η επανάληψη αυτή ήταν αρκετή για να με κάνει να το αφήσω.
          Θα μου αρέσει το ACII;

          Comment


          • #6
            Ναι.
            Carpe diem

            Comment


            • #7
              Originally posted by Raphael View Post
              Εμένα δε μου άρεσε το πρώτο. Το βρήκα υπερβολικά επαναλαμβανόμενο. Ο,τιδήποτε άλλο μέσα στο παιχνίδι ήταν καλό, αλλά η επανάληψη αυτή ήταν αρκετή για να με κάνει να το αφήσω.
              Θα μου αρέσει το ACII;
              [/SIZE]
              Πολύ πιθανόν να σου αρέσει το ACII αλλά σίγουρα σε όσους γενικά άρεσε το πρώτο ΑC, με τον καθένα να έχει τον δικό του λόγο που μπορεί να είναι από το γεγονός ότι υποδύεσαι έναν ασσασίνο έως την αναπαράσταση με πειστικό τρόπο μιας ιστορικής περιόδου, θα ξετρελαθούν με το δεύτερο μέρος.
              Star Citizen videos Star Citizen gallery

              Comment


              • #8
                Originally posted by Altair View Post
                Ναι.
                Μην είσαι fanboy...
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

                Comment


                • #9
                  Δεν είμαι.Σε όποιους άρεσε το 1 και απλά το βρήκαν επαναλαμβανόμενο,στο 2 θα βρουν ότι και στο 1 συν ποικιλία,οπότε δεν γίνεται βαρετό.Οπότε σε αυτό που ρώτησε,απάντησα.;)
                  Carpe diem

                  Comment


                  • #10
                    Ωραία, δηλαδή το ACII θα είναι και γαμώ τα παιχνίδια.

                    Comment


                    • #11
                      [Μantis mode on]Εντάξει δεν θα είναι και έπος![/Mantis mode off]
                      Nintendo I.D.: paixtis
                      3ds friend code: 2664-2347-7128

                      Comment


                      • #12
                        Μπα, ούτε και εγώ το πιστεύω. Έπος είναι το God of War III, το Reach...

                        Comment


                        • #13
                          to authority milise gia epos tou Ezio kai termatizontas to game mallon exei dikio.Malista otermatismos xoraei poly syzitisi kathos ginetai anafora se onta pou eftiaksan ton anthropo kat eikona milaei gia astatheia tou tou giinou magnitiou pediou ktl
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • #14
                            Ναι, είχε και κάτι τέτοια στο πρώτο, μάλλον σεναριακές υπερβολικές θα τις χαρακτήριζα.

                            Comment


                            • #15
                              Raphael κόπια δε θα το παίξεις;Παίξτο και μην το ψυρίζεις τόσο.Αν σου άρεσε το 1,θα σου αρέσει κι αυτό,συν του ότι δε θα βαρεθείς.Απλά πράγματα.;)
                              Carpe diem

                              Comment

                              Working...
                              X