Announcement

Collapse
No announcement yet.

GAMER'S ODYSSEY : THE GAME

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • GAMER'S ODYSSEY : THE GAME

    Τι ακρηβως ειναι τωρα αυτο, ειναι ενα παιχνιδι το οποιο θα το παιξουμε χρησημοποιωντας χαραχτηρες απο Videogames ξεκηναω να γραφω μια ιστορια, σταματαω καπου συνεχηζει ο αλλος και παει λεγωντας, θερμη παρακληση μην κατεβασετε κανα σεντονι αλλα ουτε και να ποσταρετε μια γραμμη νορμαλ πραματα...

    Αντε να δουμε που θα παει και αυτο

    Ειναι Κυριακη πρωι και ο Masterchief πινει το καφεδακι του στον Αρη φορωντας τη μασκα ως συνηθως...
    Ξαφνικα εμφανηζεται η Navi η νεραιδα και του λεει πως η Ζελντα κινδυνευει και ο Link δεν παει να τη σωσει γιατι καθε φορα που παει να κοιμηθει τον ξυπναει για καποια περηπετεια και ετσι χτυπησε δυο Stedon με Ηyrulπορτοκαλαδα και ξεραθυκε...
    Ο Μasterchief εξηγει πως δεν μπορει να συμετεχει σε περηπετεια της nintendo αν και θα το ηθελε γιατι το wii πουλαει τρελα και δεν απαιτει οι ηρωες των Videogames να κανουν λιφτινγκ λογω υψηλης αναλυσης...

    Τελικα αποφασησαν το ολο story να γινει offline για να μη δωσουν στοχο και να μοιρασουν τα achievments 60/40 υπερ του Masterchief...

  • #2
    Την ιδια ωρα ο Titus εφερνε βολτς πανω κατω στο πιο ψηλο δωματιο του πυργου του. Ηταν ωραιος πυργος, πετρινος, μεσαιωνικης εποχης σαν εκεινους στα παραμυθια και στο Shrek. Ειχε δωσει ενα σπιτι που ειε αγορασει αντιπαροχη και τωρα στο υπερλαμπρο αυτο του πυργο ζουσε σαν βασιλιας. Αυτος και οι υπολοιπο ενοικοι.

    Η πορτα ανοιξε και εμφανιστηκε στο κατωφλι της ενας καμπουρης γερακος, που φορουσε εναν λεκιασμενο μαυρο μανδυα και extension καρδουλες στα νυχια.

    - Αφεντη...
    - Ειναι εξωφρενικο!, φωναξε ο Titus
    - Μαλιστα, εξωφρενικο...
    - Ειναι ανεπιτρεπτο!
    - Ανεπιτρεπτο...
    - Ειναι αδικαιολογητο!
    - -λογητο...

    Ο Titus με μια αποτομη κινηση σταματησε και κοιταξε τον υπηρετη του. Τον ειχε αγορασει απο την Casablanca, απο την μαυρη αγορα (λαικη των μαυρων)σε τιμη ευκαιριας. Μαλιστα μαζι με αυτον πηρε και ενα ζευγαρι παντοφλες, μαλλινες καλτσες και ενα λιομενο παγακι.

    - Εμαθες κι εσυ τι συμβαινει ετσι;
    - Οχι
    - Ο Ganon βρομερε μου υπηρετη εμφανιστηκε και απηγαγε για αλλη μια φορα την Zelda.
    - Ε και;
    - Η Zelda κινδυνευει!!!!
    - Θα βρουμε αλλη πριγκιπισα. Ξερω μια υπναρου και μια Χιονατη, καθως επισης και μια που λατρευει τριχωτους αντρ...
    - Οχι, οχι, ΟΧΙ! Η Zelda ειναι πολυ σημαντικη για να αντικατασταθει.
    - Κρυβει καποια μυστικη δυναμη κυριε; Ειναι η μονη που μπορει να σωσει τον κοσμο; Να κανει την Nintendo πλουσια για αλλη μια φορα; Το Famitsu να βαλει αλλο ενα 39/40;!
    - 39/40?
    - Δεν ειχε οκαρινα το τελευταιο.
    - Α. Οχι, τιποτα απ'ολα αυτα. Απλα...η Zelda οπως ξερεις τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει τις ιπποδρομιες. Και φετος ειναι το μυστικο φαβορι.
    - Που το πατε;
    - Εχω πονταρει ολες μου τις οικονομιες σε αυτην υπηρετη! Ολες! Ακομα κι εσενα. Μονο το λιωμενο παγακι κρατησα. Ειπαν πως "δεν ειναι πια παγακι". ... ... ... Πρεπει να βρεθει επιγοντως.
    - Ο Link;
    - Ειναι μαστουρωμενος. Εστειλα την χαζονεραιδα του να ψαξει να βρει τον Masterchief να ζητησει βοηθεια. Αλλα πρεπει να ζητησουμε και απο αλλου βοηθεια υπηρετη μου.
    - (Μου;!)
    - Σου εχω δουλεια... παρε την μπερτα σου, παρε την ulitlity belt μου, μαν μην ντυθεις Batman για τις αποκριες! Παρε και το δορυ σου και ξεκινα, τρεξε, οδευσε προς εκεινο το μερος που μενει αλλος ενας που μπορει να μας βοηθησει! Ο Cursed!!!
    - Και που μενει αυτος;
    - Στην Vice City :icon_twisted:
    My blog:Doppel's Den

    Comment


    • #3
      Και ενω ο υπηρετης του Titus οδευει να βρει τον cursed στην vice city...

      Ο Crash Bandicoot εβλεπε για μια ακομα φορα μαζι με την αδερφη του την Coco, το τελευταιο επεισοδιο Lost στην HDTV του . Ας γυρισουμε ομως λιγο πισω να δουμε τι περασε για να αποκτησει αυτο το μαραφετι ...
      Ο Dr Neo Cortex ηταν ο μοναδικος που διεθετε μια hdtv και επειδη μισουσε τον Crash του ζητησε 5.000.000? για να του την πουλησει. Που βρηκε τοσα λεφτα ομως ο Crash να την αγορασει; Μα φυσικα απηγαγε την πριγκηπισσα Peach και ζητησε λυτρα απο τον Μαριο και τον Luigi .
      O Mario πηρε μερος στο Νintendo εχεις ταλεντο και κερδισε το επαθλο των 200.000? ομως ελειπαν αλλα 4.800.000 ? ακομα για να συμπληρωθει το ποσο.. O Luigi τοτε προτεινε στον Μαριο με αυτα τα λεφτα να φτιαξουν μια εφημεριδα και ελπιζοντας σε μεγαλες πωλησεις και πολλα κερδη να μαζεψουν καποια στιγμη το αστρονομικο ποσο.Ετσι και εγινε. Η εφημεριδα ονομαστηκε Tελευταιο Θεμα.
      Τα χρηματα σιγα σιγα μαζευοταν καθως η εφημεριδα συνοδευομενη απο ροζ dvd ηταν πρωτη σε πωλησεις καθε Κυριακη.Ομως ξαφνικα βγηκε μια αποφαση να απαγορευτουν οι ταινιες ακαταλληλου περιεχομενου με Κυριακατικα εντυπα.Και ενω ο Μαριο και ο Luigi ειχαν αρχισει να απογοητευονται συνεβη το εξης κουφο : η Lara Croft τραβηξε σε video τις ερωτικες της περιπτυξεις με την Zelda . Οταν η Zelda χωρισε την Lara (γιατι συνηδητοποιησε οτι παντα της αρεσε ο Link και παραδεχτηκε οτι ηταν μπερδεμενη σεξουαλικα και οτι ηταν ενα στιγμιαιο λαθος) τοτε η Lara αφηνιασμενη εδωσε στον δημοσιογραφο πλεον Luigi το dvd για να εκδικηθει την Zelda .Ο Luigi ειχε την ειδηση της χιλιετιας. Αποφασισε ομως να θυσιασει την δημοσιογραφικη επιτυχια και να εκβιασει την Zelda με το ποσο των 5.000.000 ευρω για να μην βγει η κασσετα στη δημοσιοτητα.Eπρεπε να το κανει για να σωσει την Peach... Η καημενη η Zelda αναγκαστηκε να συμφωνησει .Η Lara Croft ομως ηθελε να την εκδικηθει που την εγκατελειψε....
      Ο Crash εχοντας παρει τα λεφτα αγορασε την HDTV για 5.000.000 απο τον Dr Neo Cortex.Αργοτερα ο Crash εγινε μασκοτ της Ηλεκτρονικης Αλεπούδων με το σλογκαν : Ελα Crash ποσο ειπες οτι την πηρες την HDTV;;;ΠΟΣΟ;;; αχαχαχαχαχαχαα

      Η εφημεριδα "Τελευταιο θεμα" πουλουσε τρελα πλεον , οι Μαριο και Luigi πηραν πισω την Peach η οποια λιγο αργοτερα αντικατεστησε την Μενεγακη οταν ηταν εγκυος για τεταρτη φορα και ετσι ξεκινησε την τηλεοπτικη της καριερα με την εκπομπη καφες με την Peach .

      Λιγους μηνες αργοτερα η Peach επεκτεινε τις δραστιοριοτητες της και ανοιξε και μια πιτσαρια στην " Vice city", την Peach-a-hut.Εκει τον τελευταιο καιρο συχναζε ο Cursed που ετρωγε τουλαχιστον 5 special πιτσες χωρις μανιταρια στην καθισια του...
      Ο υπηρετης του Titus ενω μαθαιναμε ολα αυτα εφτασε στην VIce City ...

      Ποιος ειναι ο υπηρετης του Titus? Θα βρει αραγε τον Cursed στην Peach-a-Hut?Τι σχεδιαζει να κανει η Lara Croft για να εκδικηθει την Zelda?Λετε το σατανικο σχεδιο της Laras να εχει σχεση με τις ιπποδρομιες που παιρνει μερος τελευταια η Zelda?Aραγε να ειναι μονο η Lara αυτη απο την οποια κινδινευει η Zelda? Μεινετε συντονιΣμενοι
      LOL
      ---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

      Comment


      • #4
        Ειχε συμφωνησει. Μετα απο πολλα παρακαλια, γονοκλεισιες και επικλησεις στο συναισθημα και στη λογικη ειχε δωσει μια καταφατικη απαντηση. Αλλωστε δεν ειχε να χασει τιποτα. Τον τελευταιο καιρο ειχε παρει αρκετα κιλα και σκεφτηκε πως μια περιπετεια θα του χαριζε πισω την υπεροχη φορμα που ειχε τον παλιο καλο καιρο. Και μετα ηταν και λεφτα. Ειχαν συμφωνησει να παρει τπο 60% των κερδων. Δεν ηξερε ποιος ειχε βαλει την νεραιδα να του μιλησει, δεν ηξερε ποιος θα εδινε αρκετα χρηματα για να βρει μια χαμενη πριγκιπισα. Ομως εναν ηταν σιγουρο. Η Zelda ηταν πολυ σημαντικη και σημαινε πολλα για καποιον ή για καποιους.

        Κοιταξε στο κρεβατι και ειδε την κοπελα του να κοιμαται. Κοιμοταν σαν αγγελος σκεφτηκε και για μια στιγμη του περασε απο το μυαλο η σκεψη να μην φυγει. Να μεινει εκει, κοντα της, διπλα της, χαμενος στην αγγαλια της, στον παραδεισο' για παντα. Αλλα οσο σαγηνευτικη κι αν ηταν η ιδεα τουτη δεν κινηθηκε προς το μερος της, δεν την εσφιξε οσο πιο δυνατα μπορουσε στην χερια του. Επρεπε να το κανει. Εκτος απο την φορμα του τα λεφτα τα ηθελε και για αλλο σκοπο. Επρεπε να εξασφαλισει το μελλον του.

        Εκανε προς την ντουλαπα και την ανοιξε σιγα σιγα για να μην ξυπνησει την αγαπημενη του. Εβαλε το χερι του αναμεσα απο τα ρουχα και πατησε εναν μυστικο διακοπτη, στο αγγιγμα του οποιου ανοιξε μια μυστικη καταπακτη στην πλατη της ντουλαπας. Μπηκε μεσα και βρεθηκε στο προσωπικο του δωματιο, το δωματιο εκεινο που σφραγισε πριν απο χρονια για να αφησει πισω του τις περιπετειες του, τους εξωγηινους, τους κινδυνους. Και τωρα, σαν τον δολοφονο που γυριζει στον τοπο του εγκληματος ηταν ξανα εκει, αναμεσα στα οπλα του, στα αρχεια του και στον γυαλινο θολο που φυλαγε την πρασινη στολη του. Ειχε κρατησει μονο το κρανος απο τα εξαρτηματα του, μονο αυτο του αρεσε πια.

        Πλησιασε την στολη του και πατησε καποια ψηφια σε ενα μικρο πληκτρολογιο διπλα του. Ο γυαλινος θολος ανοιξε με τον χαρακτηριστικο αποκοφο ηχο του και αναμεσα στους καπνους και τις αναθυμιασεις εστεκε η στολη του, πρασινη, αγεροχη, ενας δευτερος εαυτος, μια παλια ερωμενη. Την πηρε στα χερια του και αρχισε να την εφαρμοζει πανω του και καθως την φορουσε σκεφτοταν τα ονειρα που εκανε για το μικρο εκεινο σπιτακι με τον ασπρο φραχτη στην εξοχη και την ευτυχισμενη ζωη που ηθελε να δωρισει στην κοπελα του. Ισως κι εναν φανταχτερο γαμο που παντα ονειρευοταν.

        Οταν επιτελους ειχε τελειωσει με την στολη και ειχε εξοπλιστει και με τα οπλα που του ηταν απαραιτητα θυμηθηκε πως ειχε ξεχασει να κανει κατι πριν φυγει. Εβγαλε ενα cd απο ενα συρταρι και το εβαλε σε εναν driver για να τρεξει. Επειτα συνεδεσε ενα καλωδιο με το κρανος του και αφου γεμισε η μπλε μπαρα στην οθονη ενος υπολογιστη το εβγαλε. Ενα χαμογελο εσπασε στο προσωπο του, ενα χαμογελο που δεν φανηκε εξω απο την μασκα.
        - Καλως ηρθες Cortana, ψελλισε και παιρνωντας τα κλειδια απο το διαστημοπλοιο του εκλεισε την πορτα του μυστικου δωματιου πισω του.
        My blog:Doppel's Den

        Comment

        Working...
        X