Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βιβλία Fantasy και όχι μόνο...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Βιβλία Fantasy και όχι μόνο...

    Πωλούνται ή ανταλάσσονται τα ακόλουθα.

    Όλη η τετραλογία του Κόρουμ, του Μάικλ Μούρκοκ (δημιουργού του Έλρικ του Μελνιμπονέ)

    Όλη η εξαλογία του Χόκμουν, του ίδιου (δημιουργού του ίδιου)

    Όλη η σειρά The Avatar Series (5 βιβλία) από Forgotten Realms, στα ελληνικά. Η πλήρης αφήγηση του Time of Troubles (όταν οι θεοί των Realms εξορίστηκαν από τους ουρανούς και περπατούσαν με ανθρώπινη μορφή στο Faerun), από την αρχή μέχρι και τη Δίκη του Cyric. Ή αλλιώς, πώς έγιναν θεοί ο Κέλεμβορ, η Μύστρα και ο Cyric, η πτώση του Bhaal, του Bane και του Myrkul, και πολλά άλλα παραλειπόμενα.

    Από τη σειρά "Νεκροσκόπος" του Brian Lumley, το βιβλίο 3 ("Η Πηγή"). Μια διαφορετική προσέγγιση στο μύθο, την προέλευση, τις δυνάμεις και τη φύση των βαμπίρ, σε σκηνικό Ψυχρού Πολέμου (Καλοί Άγγλοι VS Πολύ Κακοί Ρώσοι ) και με ένα κεντρικό χαρακτήρα που μπορεί να μιλά με τους νεκρούς. Όχι, δεν είναι νεκρομάντης, οι νεκρομάντες μιλάνε στους νεκρούς με το ζόρι.

    "Conan - O πύργος του ερπετού" του Ρόμπερτ Χάουαρντ. Αλλιώς, η ιστορία του Red Nails μόνη της, και από τις ελάχιστες ιστορίες μεγάλου μήκους με ήρωα τον αγαπητό μας βάρβαρο.

    "Το θηρίο στη ζούγκλα" του Χένρυ Τζέιμς. Άλλο ένα κλασσικό, και αυτή τη φορά εξαιρετικό. Από λάθος το αγόρασα δύο φορές

    Τώρα, στο δια ταύτα. Όλα τα βιβλία τιμολογούνται 10 ευρώ (ελαφρώς ως αρκετά κάτω απ'ό,τι θα τα βρείτε στα βιβλιοπωλεία), είναι σε άριστη κατάσταση (έλεγχος δεκτός), και, το κυριότερο, συζητώ ανταλλαγές. Αν έχετε κάποια βιβλία, κόμικς, CD μουσικής, παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο που σκέφτεστε να τα στείλετε, δε χάνετε τίποτα να μου στείλετε ένα ΠΜ. Αν κάποιος θέλει να πληρώσει μετρητά, η τιμή για τα ξεχωριστά βιβλία είναι μη διαπραγματεύσιμη αλλά αν κάποιος αγοράσει ολόκληρη σειρά θα του κάνω δώρο το ένα βιβλίο. Θα προτιμηθούν αυτοί που θα αγοράσουν ολόκληρη σειρά. Για προτάσεις εκτός Αθηνών, τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον παραλήπτη και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε με ΠΜ.

    Εν ολίγοις, ακούω προτάσεις!
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

    Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

    Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

  • #2
    Kalispera Titus.

    Me endiaferei

    Από τη σειρά "Νεκροσκόπος" του Brian Lumley, το βιβλίο 2, Βαμπίρι .

    An den se peirazei k gia na synenoithoume kalytera,
    steile to tilefwno sou sto gechristou007@yahoo.com na milisoume.

    Se efxaristw.

    Giwrgos

    Comment


    • #3
      UPDATE

      Μετά από μια απρόσμενη επιτυχία της αγγελίας μου, είπα να εμπλουτίσω λίγο τη λίστα.

      Προσθήκες είναι τα ακόλουθα βιβλία. Είναι όλα σε άριστη κατάσταση (έλεγχος δεκτός), πωλούνται ή ανταλλάζονται με οτιδήποτε πιθανόν να με ενδιαφέρει (comics, παιχνίδια, βιβλία, CD...) και τα ταχυδρομικά έξοδα βαραίνουν τον παραλήπτη για ενδιαφερόμενους εκτός Αθηνών. Τα βιβλία είναι

      Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους του Κόρμακ ΜακΚάρθυ. Το βιβλίο που μετέφεραν εξαιρετικά στον κινηματογράφο οι αδερφοί Κοέν. Ο αγγλικός τίτλος (No country for old men) ίσως σας λέει περισσότερα.

      Κάποτε στη Μαδρίτη του Ντανιέλ Τσαβαρία. Ένας από τους γνωστότερους σύγχρονους λατινοαμερικάνους συγγραφείς, και αρέσει σε αρκετό κόσμο. Μια όμορφη ερωτική ιστορία με πολλά ευτράπελα και ανατροπές, πέρα από τα χολιγουντιανά ή δυσκοίλια κλισέ.

      Ο φιλαράκος του Γκυ ντε Μωπασάν. Ένα από τα κλασσικότερα έργα της γαλλικής λογοτεχνίας, χαρακτηρίζεται ως το αριστούργημα του συγγραφέα (αξίζει το χαρακτηρισμό) και παράλληλα πολύ επίκαιρο. Η κοινωνική και οικονομική άνοδος ενός τυχάρπαστου καιροσκόπου. Έτυχε να το βρω σε έκδοση με σκληρό εξώφυλλο, οπότε πουλάω την παλιότερή μου.

      Το κουτσό του Χούλιο Κορτάσαρ. Όποιος ενδιαφέρεται για τη γαλλόφωνη λογοτεχνία και φιλοσοφία του '60 θα γνωρίζει ήδη το βιβλίο. Χωρίς καμία δόση ελιτισμού, οι υπόλοιποι θα μείνουν αδιάφοροι. Η μεγάλη πρωτοπορία του είναι πως είναι γραμμένο έτσι ώστε να διαβάζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανακατεύοντας τα κεφάλαια, δημιουργώντας έτσι πολλά διαφορετικά βιβλία άσχετα μεταξύ τους.

      Όλα τα ανωτέρω τιμολογούνται 10 ευρώ εκτός από "Το Κουτσό" που το τιμολογώ 15.

      Όλα τα βιβλία που περιέχονται στο προηγούμενο ποστ συνεχίζουν να διατείθενται προς πώληση


      Προτάσεις μέσω ΠΜ.
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

      Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

      Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

      Comment

      Working...
      X