Announcement

Collapse
No announcement yet.

I just bought...

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I just bought...

    Αυτό το θέμα το έχω κάνει και στο παρελθόν σε αλλα forums. Είναι απλό, ότι αγοράζετε/σας κάνουν δώρο/κλέβετε( )/αποκτάται τελοσπάντων, και έχει σχέση με τα VideoGames (software, hardware, toys, magazines, accessories, etc...) το βάζετε εδώ.

    Εννοείτε μονο originals items.
    Μπορείτε να συζητήσετε την αγορά κάποιου item που θέλετε να αγοράσετε ή που έχει αγοράσει κάποιος άλλος (έτσι θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα για το τι αγοράζουμε και θα μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που έχει κάποια απορία).
    Μπορείτε να βάζετε εικόνα, το ποσο που το αγοράσατε και από που το αγοράσατε.
    Μην βάζετε items που σκοπεύετε να αγοράσετε (εκτος και αν θέλετε να συζητήσετε απλά για κάποιο item).
    Αν αγοράσατε περισσότερα από ένα items, προσπαθήστε να τα βάζετε όλα σε ένα post για να αποφεχθεί το spam.

    Παρόλο που από 5 χρόνον αφιερώνω πολλές ώρες στα VideoGames, είχα απομακρυνθεί εντελώς από αυτά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με εξαίρεση κάποια παιχνίδια που έπαιζα λίγο σταδιακά (α, και τις ώρες που έφαγα παίζοντας αποκλειστικά Wold of Warcraft). Το XBOX 360 και τα ταπεινά του παιχνίδια με έκαναν να θέλω να κάνω την μεγάλη μου επιστροφή, όμως τα οικονομικά μου δεν είναι και τόσο σπουδαία αυτό τον καιρό. Αυτά τα λέω για να ευχαριστήσω και κάπως "δημοσια" τα συγκεκριμένα άτομα (ένα από αυτά είναι ο TASOSOLE σε αυτό το forum) που μου έκαναν δώρο πριν κανένα μηνα που ήταν τα γενέθλια μου ένα ωραίο τυλιγμένο XBOX 360 Elite, μαζί με το Halo 3, το Ninja Gaiden 2, και 12 Month Gold Membership για Live. Αυτά είναι και τα πιο πρόσφατα αποκτήματα μου σε σχέση με τα VideoGames (αν και, τώρα που το σκέφτομαι, θα πρέπει να αναφέρω ότι αγόρασα και αυτό 400 Ευρώ, καθώς η αιτια για την αγορά τις είναι κύριος το απρόσμενο δώρο που μου έκαναν ). Τους ευχάριστο πολύ λοιπόν, και θα τους το ανταποδώσω προσπαθώντας να μην τους τρώω στα scores και τα achievements του Live. Just kidding ! (Νομίζω δηλαδή )

    <span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

  • #2
    Φιλε υπαρχει ακριβως το ιδιο θεμα,απλως μετεφερε το ποστ σου.

    Υ.Γ.Καλως ηρθες

    Comment


    • #3
      Αν κοιταξεις στο section που βρισκομαστε λιγα posts παρακατω υπαρχει το ιδιο θεμα...
      Deus Misereatur...
      Gloria filiorum patres i.e.m.e
      Viva los Vatos Locos

      ---------------------
      UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...

      Comment


      • #4
        Woops&#33; Καλά, είχα ρίξει μια γρηγορη ματια, πως και δεν το είδα. Θα μεταφέρω το post μου, ας κλειδωθεί αυτό το θέμα.

        <span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

        Comment

        Working...
        X