Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Brothers Brawl Tournament!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Super Smash Brothers Brawl Tournament!

    <div align="center"></div>

    Με χαρά σας ανακοινώνω πως το πρώτο επίσημο OPEN τουρνουά για το SSBB θα είναι γεγονός σε λίγο καιρό.

    Το τουρνουά θα καθορίσει ανάλογα με την προσέλευση την δημιουργία πρωταθλήματος με αποτέλεσμά την εκπροσώπηση μιας ομάδας στο Evo 2009 στο Las Vegas.

    Είμαι στην προσπάθεια να πείσω κάποιους ανθρώπους για χορηγίες άλλα το αποτέλεσμα θα κριθεί από την προσέλευσή και το επίπεδο των παιχτών. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Η Community του Brawl στο shoryuken.com είναι πολύ αναπτυγμένη πάνω στο παιχνίδι όσοι θέλετε βοήθειά μπορείτε να απευθυνθείτε στο site ή να στείλετε PM σε μένα.Γενικά η ζήτηση είναι αρκετά μεγάλη και επειδή με γνωρίζουν αρκετά άτομα από την community με έπεισαν να ασχοληθώ με τα κοινά πάλι όσοι θέλετε να μιλήσουμε παρακαλώ τα σχόλια σας σε αυτό το topic.

    Εδώ παραθέτω τους κανόνες του επίσημου τουρνουά για να γνωρίζεται τους κανόνες συμμετοχής.

    Επίσης η ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε λίγο καιρό όπως και το μέρος της συνάθροισης. Παρακαλώ θερμά όποιοι συμμετάσχουν να στείλουν τα στοιχεία τους με Π.Μ σε μένα για να μπορέσω να οργανώσω όσο καλύτερα το event.

    Ευχαριστώ.

    Λοιπόν... στους κανόνες, τα αντικείμενα κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες: Approved, Counterpick, Banned. Τα Counterpick είναι αντικείμενα που κανονικά δεν εμφανίζονται στο πρώτο match, και στα επόμενα matches οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν να ενεργοποιηθεί κάποιο από αυτά:

    APPROVED ITEMS:

    (Sandbag) (Food) (Warp Star) (Bunny Hood) (Beam Sword) (Lip’s Stick) (Star Rod) (Super Scope) (Fire Flower) (Motion Sensor Bomb) (Freezie) (Smoke Ball) (Pitfall) (Mr. Saturn) (Green Shell) (Banana Peel) (Franklin Badge) (Screw Attack)

    COUNTERPICK ITEMS:

    (Assist Trophy) (Pokeball) (Dragoon) (Metal Box) (Home-Run Bat) (Hammer) (Ray Gun) (Cracker Launcher) (Gooey Bomb) (Hothead) (Spring) (Unira)

    BANNED ITEMS:

    (Smash Ball) (Containers) (Blast Box) (Maxim Tomato) (Heart Container) (Super Mushroom) (Poison Mushroom) (Starman) (Superspicy Curry) (Lightning) (Fan) (Golden Hammer) (Bob-Omb) (Smart Bomb) (Deku Nut) (Bumper) (Soccer Ball)


    Κανόνες Αποκλεισμού:
    -Double Elimination
    -Τρεις (3) αγώνες, κερδίζει όποιος νικήσει τους δύο (2). Οι τελικοί αποτελούνται από πέντε (5) αγώνες, και -κερδίζει όποιος νικήσει τους (3).
    -Σε κάθε αγώνα, ο κάθε παίκτης έχει στη διαθεσή του 3 ζωές, και ο κάθε αγώνας έχει χρονικό όριο 8 λεπτών.
    -Αν υπάρχει διαφωνία για τις θέσεις των χειριστηρίων (ports), μπορεί να λυθεί με πέτρα - ψαλίδι - χαρτί.
    -Απαγορεύεται να επιλέξει ένας παίκτης μία πιστά στην οποία έχει ήδη νικήσει στο ίδιο set, εκτός κι αν συμφωνήσουν και οι δύο παίκτες.
    -Σε περίπτωση ισοπαλίας, υπολογίζονται οι ζωές. Σε περίπτωση ισοπαλίας στις ζωές, υπολογίζονται τα ποσοστά (Damage Percentages). Αν και τα ποσοστά είναι ίσα, τότε οι ισόπαλοι διαγωνιζόμενοι παίζουν ένα Sudden Death match, με μία ζωή ο καθένας, χωρίς χρονικό περιορισμό.
    -Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να δηλώσει μία (1) πίστα και ένα (1) αντικείμενο (item) τα οποία θα αποκλειστούν από ολόκληρο το set.

    Γενικοί Κανόνες Αποκλεισμού:
    -Η εκμετάλλευση του "Infinite Cape glitch" του Metaknight απαγορεύεται.
    -Αν ένας αγώνας τελειώσει με τον Bowser να κάνει το "Suicide Claw" και καταλήξει σε Sudden Death, το Sudden Death θα αγνοηθεί και νικιτής του αγώνα θα είναι ο Bowser.
    -Κάθε πράξη που έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του παιχνιδιού (να κολλήσει, να εξαφανίζονται οι χαρακτήρες, να κάνει reset κλπ) θα έχει ως αποτέλεσμα την ήττα του παίκτη που το προκάλεσε, για το συγκεκριμένο αγώνα. Οι διαγωνιζόμενοι είναι υπεύθυνοι για το χαρακτήρα τους, και θα πρέπει να γνωρίζουν και να αποφεύγουν κινήσεις που θα προκαλέσουν κάτι τέτοιο.
    -Η καθυστέρηση (stalling) απαγορεύεται. Το stalling είναι κάθε πράξη που έχει ως σκοπό την αποφυγή κάθε επαφής με τον αντίπαλο, καθιστώντας έτσι το παιχνίδι unplayable. Το να τρέξεις μακριά από τον αντίπαλο για να πάρεις μία καλύτερη θέση δεν είναι stalling, ενώ το να κάνεις ατελείωτα grabs πάνω σε έναν τοίχο είναι. Όλα τα αλυσιδωτά grabs θα πρέπει να τελειώνουν γρήγορα όταν το ποσοστό έχει ξεπεράσει το 300%, για να αποφευχθεί το αυξημένο stalling.
    -Ως counterpick ενός διαγωνιζόμενου, αυτός μπορεί να επιλέξει να ξαναγίνει η επιλογή θέσεων χειριστηρίων, με τόν ίδιο (ή την ομάδα του) να διαλέγουν πρώτοι.
    -Όταν ανακοινωθεί ένας αγώνας, αν ένας παίκτης αργήσει 2 λεπτά, θα λάβει μία προειδοποίηση. Αν αργήσει 4 λεπτά, θα χρεωθεί με ήττα στον πρώτο αγώνα από το set. Αν αργήσει 6 λεπτά, τότε θα χρεωθεί με ήττα σε ολόκληρο το set.


    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:

    Πρώτος Αγώνας
    -Κρυφή επιλογή χαρακτήρων (μπορεί να γίνει φανερή αν συμφωνήσουν και οι δύο παίκτες)
    -Ο κάθε παίκτης μπορεί να δηλώσει πίστες και αντικείμενα που θα αποκλειστούν από ολόκληρο το set
    -Οι παίκτες αρχίζουν τη διαδικασία επιλογής πίστας, αποκλείοντας πίστες
    -Ο νικητής στο πέτρα - ψαλίδι - χαρτί απενεργοποιεί ένα (1) αντικείμενο
    -Ο ηττημένος στο πέτρα - ψαλίδι - χαρτί απενεργοποιεί ένα (1) αντικείμενο
    -Ο αγώνας αρχίζει σε πίστα που έχει αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιλογής

    Ακόλουθοι Αγώνες:
    -Ο ηττημένος αλλάζει την κατηγορία ενός (1) αντικειμένου
    -Ο νικητής αλλάζει την κατηγορία ενός (1) αντικειμένου
    -Ο ηττημένος αλλάζει την κατηγορία ενός (1) αντικειμένου
    -Ο ηττημένος διαλέγει πίστα
    -Ο νικητής διαλέγει χαρακτήρα
    -Ο ηττημένος διαλέγει χαρακτήρα

    Με την ευγενική χορηγία του FoM.

    Λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι να φτιάξουν τις κάρτες τους σε αυτό το [b](τα χρήματα θα διατεθούν για την διάθεση του χώρου όπως και τα δώρα των νικητών,το τουρνουά δεν γίνεται με σκοπό το προσωπικό κέρδος)

    Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας.

  • #2
    Ksereis kati ?? Giati oxi ?&#33; We are coming to Vegas babyyyy &#33; ( tha fao ta moutra mou )



    Comment


    • #3
      Ψήνομαι αλλά ξέρω ότι θα με διαλύσουν

      Comment


      • #4
        ε προσπαθήστε ρε σεις.εγώ μόνο που βλέπω την προσπάθεια του Ακιρα θα προσπαθούσα αν είχα την κονσόλα και τον τίτλο για να συμμετάσχω.
        Carpe diem

        Comment


        • #5
          Να &#39;σαι καλά Altair αλλά μπορείς να έρθεις και εσύ για την συμμετοχή δεν χρειάζεται να έχεις την κονσόλα ούτε το game για αυτό το τουρνουά είναι open.

          Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

          Comment


          • #6
            Nai 8a katevw gia allh mia fora A8ina.Afth th fora isws na mhn eimai monos&#33;Ta leme ekei paides&#33;Nomizw einai mia prwths taksews efkairia na gnwristoume(ta melh tou forum).Opote elate osoi mporeite akomh ki an dn exete idea apto paixnidi&#33;
            Nintendo I.D.: paixtis
            3ds friend code: 2664-2347-7128

            Comment


            • #7
              Κατ&#39; αρχην μακαρι να βγει κατι απο το ολο εγχειρημα και να ψηθει κοσμος να ασχοληθει σοβαρα με τετοια παιχνιδια, γιατι οντως τους αξιζουν και η pro σκηνη της Ελλαδας ειναι πολυ μικρη δυστυχως. Καλη τυχη με την εξελιξη του θεματος και μπραβο σε σε οσους προσπαθουν (Akira, FoM και οποιον μου διαφευγει).

              Οσοι θελετε να το παρετε στα σοβαρα να ξερετε πως ο ενθουσιασμος δεν αρκει και πως για να βελτιωθειτε πρεπει να αναλωσετε απειρες ωρες στο να βλεπετε videos απο σοβαρους παιχτες και να διαβαζετε καμποσα threads στα μεγαλυτερα unofficial communities.
              Φυσικα το θεμα ειναι να μπορειτε σταδιακα να εφαρμοζετε οσα βλεπετε, οποτε καλο λιωσιμο σε solo training και η συνεχεια θα ειναι η εφαρμογη της θεωριας στην πραξη, απεναντι σε αντιπαλους που ακολουθουν τα ιδια βηματα.

              Το παιχνιδι ειναι πολυ απαιτητικο και ας μην του φαινεται. Σε σχεση με το Melee ειναι καπως πιο απλο, αλλα και παλι αυτο δε λεει πολλα.

              Τελος αν μπορειτε καπως να συμπτυξετε τις υπογραφες σας οσοι εχετε 2 εικονες μαζι (MK, SSBB) θα ηταν καλυερα νομιζω (πχ αν τις βαλετε διπλα διπλα ή αν υπαρχει τροπος να τις μικρυνετε).

              Comment


              • #8
                Χα Χα οριαια&#33;Θελο και &#39;γω&#33; οι καρτες τι χρησιμευουν?

                Comment


                • #9
                  Εξηγώ προς το τέλος του πιο πάνω ποστ μου.

                  Comment


                  • #10
                    Μάλλον δεν θα μπορέσω λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν. Βγάλτε το φόρουμ ασπροπρόσωπο&#33;

                    Comment


                    • #11
                      Μα δεν έχουμε πει καν ημερομηνίες.....Anyway άλλος κανείς;

                      Comment


                      • #12
                        Μα δεν έχουμε πει καν ημερομηνίες.....Anyway άλλος κανείς;
                        [/b]
                        Ααα, νόμιζα ότι θα ήταν μέσα στον Οκτώβρη που θα δουλέυω φουλ σπαστά.
                        Αν είναι από Νοέμβρη και μετά αλλάζει το πράγμα και αρχίζω προπόνηση&#33;

                        Καμία ιδέα για πότε πάνω-κάτω θα διεξαχθεί;

                        Comment


                        • #13
                          Δεκέμβρη, αύριο θα ανακοινώσω ημερομηνίες.

                          Comment


                          • #14
                            Ακίρα στην έστειλα&#33;Αν το link είναι λαθος πες το μου&#33;&#33;&#33;

                            Comment


                            • #15
                              Την έλαβα.....Thanks, ενημέρωσε και στους υπόλοιπους φίλους σου για τις κάρτες και το τουρνουά και πες τους να δημιουργήσουν και αυτοί και να μου τις στείλετε.

                              Comment

                              Working...
                              X