Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΦΗΜΕΣ

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ΦΗΜΕΣ

    Σκεφτηκα να ανοιξω ενα τοπικ στο οποιο να σχολιαζουμε πραγματα τα αοποια ακουγωνται αλλα δεν ειναι τσεκαρισμενα ωστε να τα βαζουμε στα νεα και ειδησεις κλπ, μπορειτε να πειτε κατι σε πιο κουτσομπολιστικο σε σχεση με τις official ανακοινωσεις, οποτε μιας και εχουμε ειδη αρκετα χρονακια τις κονσολες...[ 2-3 (?)] ελεγα να βλεπαμε τι παιζει για την επομενη γενια και βρηκα το παρακατω...


    Τρελές φήμες έχουν αρχίσει για την έλευση των επόμενης γενιάς κονσολών από Sony και Nintendo. Μπορεί Ps3 και Wii να μην έχουν κλείσει καλά καλά 2 χρόνια στην αγορά αλλά ήδη φέρονται να ετοιμάζουν τα Ps4 και Wii HD για το 2011.

    Ας ξεκινήσουμε απ το Ps4. Σύμφωνα με ένα έγκυρο Ιαπωνικό site τεχνολογίας (δείτε εδώ αν ξέρετε Ιαπωνικά) η Sony ήδη σχεδιάζει και τεστάρει το νέο Playstation. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε οτι ακολουθεί την τακτική της Nintendo και το PS4=2 X Ps3 απο τεχνολογική άποψη. Το πάει ομως παραπέρα ισχυριζόμενο ότι δε θα εχει Cell 2 αλλά τους ίδιους πυρήνες με τώρα , άλλα βελτιωμένους, ενώ ταυτόχρονα θα παρατήσει την XDR μνήμη Ram και θα πάει στον πιο συμβατικό συνδυασμό DDR3/GDDR3. Τελος πιθανολογεί για λανσάρισμα μέσα στο 2011 κι αυτό για να προλάβει το Xbox3.

    Και τώρα πάμε στο Wii HD. Σύμφωνα με το What they Play και έναν απ τους πρώην συντάκτες του 1up,John Davison, η Nintendo ετοιμάζει το νέο Wii κι αυτό για λανσάρισμα μέσα στο 2011. Υποστηρίζει ότι θα έχει πολύ καλύτερο Hardware άρα και πολύ καλύτερα γραφικά και βέβαια HD.[Δηλαδη το 2011 το wii θα φερει τη μακρινη τεχνολογια του 2006??? ΓΑΜΩ! δικο μου σχολιο αυτο...!] Ταυτόχρονα θα εχει backwards compatibility ενώ θα έχει βελτιωθεί και το σύστημα των ψηφιακών υπηρεσιών(a.k.a downloadable content, online και τέτοια πράματα). Πάντως και το Wii HD θα έχει κάτι το διαφορετικό από άποψη χειρισμού αφού παραμένει το κάλο και διαφορετικό gameplay ο κύριος στόχος. Σαν απόδειξη αυτών δίνονται οι αριθμοί εξόδων του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Nintendo που το 2003 ήταν 34Μ$ ενώ το 2006 103Μ$ και την αμέσως επόμενη χρονιά 370Μ$. Μάλιστα βάζει σαν όριο το 2011 μιας και τότε λήγει η συνεργασία AMD-IBM την οποία θεωρεί κλειδί για την επόμενη κονσόλα.

    Προσωπικά και οι δυο περιπτώσεις μου φαίνονται λίγο μακρινές φήμες και χωρίς κάποια ιδιαίτερη βάση αλλά σίγουρα δεν αποκλείονται. Πιο πιθανή θεωρώ την έλευση του Wii HD αλλά και για το PS4 αν δε βελτιωθούν οι πωλήσεις του δεν το αποκλείω. Εσάς πως σας φαίνεται?? Wii HD και PS4 σε 3 χρονάκια ?

  • #2
    ωραίο θεματάκι...!!!!


    σκεφτηκα να το εγκαινιάσω με κάτι κουλό που είχα διαβάσει μια δυο βδομάδες πριν..

    Νέα δεδομένα στην βιομηχανία βιντεο-παιχνιδιών

    Το νέο σύστημα διανομής βίντεο-παιχνιδιών παρουσιάστηκε στο συνέδριο Ανάπτυξης Παιχνιδιών στο Σαν Φραντσίσκο την προηγούμενη εβδομάδα και έρχεται ως ο αντικαταστάτης της κλασικής κονσόλας παιχνιδιού.
    Το σύστημα δεν προβλέπεται να παραδοθεί εντός της χρονιάς, αλλά έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό παικτών και τον τρόμο για τους κατασκευαστές κονσόλων παιχνιδιών όπως η Sony και η Nintndo.
    Πρόκειται για ένα νέο σύστημα το οποίο θα διανέμει ψηφιακά στα τερματικά του OnLive μέσω internet, κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών από κατασκευαστές όπως οι Atari, Take-Two, EA, και η Ubisoft.
    Το ατού του συστήματος είναι ότι κάθε παιχνίδι θα είναι στην διάθεση του χρήστη οποιαδήποτε στιγμή το απαιτήσει, με υψηλή ποιότητα γραφικών, ανεξάρτητα από το αν διαθέτει Mac, XP-based, Vista-based PC, ανεξάρτητα μάλιστα από το πόσο δυνατό είναι το σύστημά του.
    Το σύστημα θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να παίζουν τα παιχνίδια στην τηλεόρασή τους με την βοήθεια μιας μικρής συσκευής η οποία υποστηρίζει wireless και VoIP ακουστικά.
    Η τεχνολογία OnLive θα αξιοποιήσει ένα πλήθος νέων τεχνολογιών συμπίεσης και κατανεμημένων υπολογιστικών συστημάτων ώστε να είναι ικανή να προσφέρει πολλαπλούς τίτλους παιχνιδιών σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες του συστήματος θα πρέπει μόνο να κατεβάσουν τοπικά το πρόγραμμα διεπαφής με το σύστημα το οποίο θα είναι μικρότερο από 1 MB !!!

    Πηγή: www.devicedaily.com


    Αν κάτι τέτοιο ισχίσει θα πέσει κατα πολυ το κοστος του gaming γενικα και πιστευω θα μειωσει σε μεγαλο βαθμο κι την πειρατεια...



    Comment


    • #3
      Originally posted by grg View Post
      Αν κάτι τέτοιο ισχίσει θα πέσει κατα πολυ το κοστος του gaming γενικα και πιστευω θα μειωσει σε μεγαλο βαθμο κι την πειρατεια...
      Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο.
      Ότι δηλαδή χαλαρά θα το σπάσουν και κανείς δεν θα πληρώνει για τα παιχνίδια που θα παίζει.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Ormion
        Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο.
        Ότι δηλαδή χαλαρά θα το σπάσουν και κανείς δεν θα πληρώνει για τα παιχνίδια που θα παίζει.
        niccceeeee....

        Comment


        • #5
          Δεν έχεις και αδικο.. απλά πιστεύω οτι δεν θα υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε πολύπλοκες διαδικασίες crackarισματος των online παιχνιδιών , και μιας και δεν θα υπάρχει το κόστος τησ κονσόλας....

          Υ.Σ.: btw μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ μετα το Πασχα...: Χρόνια πολλααα σε όοολλουυυυςςςς.... χεχε



          Comment


          • #6
            1) Δεν ειναι φημη το OnLive.

            2) @@ φθηνοτερο θα ειναι, μονο για αυτους που παιζουν παιχνιδια μια φορα το μηνα ισως.
            Do a barrel roll!

            Comment


            • #7
              μπορει να παιζει καποιος ενα παιχνιδι όλο τον μηνα...δεν ειναι απαραιτητο ναι παιζουμε 10 μαζί :p



              Comment


              • #8
                σωπατε ρε θα παιζουμε χακαρισμενο 360 για αλλα δεκα χρονια σιγουρα!!!

                (για να σαπορταρει το onlive...)

                Comment


                • #9
                  Originally posted by GRG View Post
                  θα πέσει κατα πολυ το κοστος του gaming μειωσει σε μεγαλο βαθμο κι την πειρατεια...

                  Λονζιτουντ από την Loreal με Εξτενσελ....


                  Μειώνει το κόστος....ΚΑΙ την πειρατεία!!!

                  :p:p:p


                  Σοβαρά πάντως, online έλεγχος --όταν είναι σωστός-- είναι πολύ ακριβής και δύσκολα περνιέται

                  Προσωπικά δν μου ακούγεται καλή ιδέα, όπως και τα DLC γενικά....αγοράζεις κάτι το οποίο δν βλέπεις....θα "αγοράζεις / κατεβάζεις" παιχνίδια τα οποία δν θα τα έχεις σε κουτί που λέμε....να βλέπεις ότι τα λεφτά που αγόρασες πήγαν κάπου...είναι μια υπηρεσία μόνο...
                  "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

                  Comment


                  • #10
                    Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο Σιθ.
                    Από την άλλη πάλι σκέψου πόσες φορές έχεις πληρώσει απλά για μια υπηρεσία.Δεν είναι βέβαια ακριβώς το ίδιο μιας κι εδώ αλλάζει όλο το πακέτο.Εγώ πάλι είμαι φαν του υλικού.Δε θα'θελα με τίποτα να πληρώνω κάτι άυλο.Όχι και εδώ τλχ.
                    Carpe diem

                    Comment

                    Working...
                    X