Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shin Megami Tensei: Imagine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Shin Megami Tensei: Imagine

    Στο κλίμα των ημερών ξεκίνησα κι εγώ ένα δωρεάν fail-mmorpg. Το Imagine τοποθετείται στο σύμπαν των Digital Devil Saga (ιαπωνικός τίτλος Digital Devil Story: Imagine) αλλά παρά το γεγονός ότι πρωτοκυκλοφόρησε το 2007 μοιάζει για τίτλο του 2000. Απαρχαιωμένα γραφικά, άθλιος και αργός χειρισμός και μουντά περιβάλλοντα είναι μερικά από τα στοιχεία που με αποθάρρυναν από την πρώτη στιγμή. Σαν παιχνίδι δε πιστεύω ότι θα έχει ιδιαίτερο βάθος (είτε σαν ιστορία είτε σαν gameplay) παρόλα αυτά παίζει να το συνεχίσω ακόμα λίγο μέχρι να ξεφύγω από τα πρώτα "εισαγωγικά" chapters και να δω αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.

  • #2
    Egw 8a diafonisw mazi sou.To paixnidi pistevw einai apo ta top free mmorpg kai episis apo oti katalaves to shin megami tensei (persona) einai petiximeni sira ala gia ligous :p

    Comment


    • #3
      Θα ήθελες να στηρίξεις με μερικά επιχειρήματα την άποψη σου; πόσο καιρό παίζεις imagine?

      Το Imagine δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με Persona από ότι είδα αλλά με τα main series και τα digital devil saga (είναι dds άλλωστε)

      Comment


      • #4
        Koul, θα σε παρακαλούσα εκ μέρους των περισσοτέρων χρηστών εδω μέσα, να δικαιολογείς και να αναλύεις την άποψή σου πάντοτε.Τα 2 πράγματα που υποστηρίζεις δεν στηρίζονται απο σένα ούτε στο ελάχιστο. Αν θέλεις, αναλυσέ μας γιατί είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι απο τα καλύτερα free mmorpgs (συγκρινοντάς το και με άλλα) και επίσης δικαιολογησέ μας γιατί τα Megami Tensei είναι επιτυχημένα αλλά για λίγους. Όσο πιο λεπτομέρής είναι η αναλυσή σου, τόσο πιο σημαντική είναι και για την κουβέντα.
        Insert Coin

        Comment


        • #5
          lol Δέν ξέρω γιατί αλλά είχα παραβλέψει το θέμα sorry..
          Πολλά φιλαράκια μου το δοκίμασαν και δέν τους άρεσε(λογικό αφου παίζαν wow και lineage2)
          Το παιχνίδι αυτό όπως μας είπε ο Φύγε έχει Απαρχαιωμένα γραφικά, άθλιος και αργός χειρισμός και μουντά περιβάλλοντα, απλά είναι λάθος. Μιλάμε για ένα παιχνίδι free που κυκλοφόρησε 30 Μαρτίου 2007 στην Ιαπωνία για τους Ιάπωνες.
          Το να κρίνεις ένα game και περισσότερο ένα free mmorpg χωρίς να το έχεις παίξει είναι λάθος και δέν θα μπώ στην διαδικασία να γράψω αν είναι καλό ή όχι και γιατί γιατί δέν είμαι fan αλλά απλά μου άρεσε αυτο το game και το παίζω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν μαζί με άλλα mmorpg...

          όποιος θέλει μπαίνει εδώ και αποφασίζει http://megaten.aeriagames.com/

          Θα ήταν καλό αυτός που ανοίγει το thread να εξηγεί 2-3 πράγματα περισσότερο για να καταλαβαίνει όλος ο κόσμος(συζητηση κάνουμε μην παρεξηγηθούμε αδέρφια )

          Comment


          • #6
            Αρχικά ανήκει στη σειρά shin megami tensei που βασίζεται στο μυθιστόρημα digital devil story (digital devil saga είναι άλλο παιγνίδι που ανήκει βέβαια στη στο γενικό κόσμο)

            Τώρα το imagine τοποθετείτε ανάμεσα στο 1 και στο στο 2 χρονολογικά, πλεονεκτήματα του είναι ο κόσμος που είναι κάτι πρωτότυπο μεταποκαλυπτικό Tokyo με δαίμονες και αγγέλους, η δυνατότητά να επιλέξεις με ποίους θα συμμαχήσεις , το ότι μπορείς να παίρνεις με το μεροος σου διάφορα μυθολογικά πλάσματα και τέλος η όλη αίσθηση του παιγνιδιού που απευθύνετε σε πιο ώριμο κοινό.

            Αν και με δελεάζει δεν εχω ασχοληθεί πέραν ενός σημείου με το παιγνίδι μιας και τα offline games της σειράς απαιτούν λιγότερο χρόνο από το παίχτη για να απολαύσει την ιστορία και επειδή εχω μια τάση να αποφεύγω τα mmo, είναι όμως ίσως το μόνο mmo που θα με έπειθε να παίξω και να παραμείνω σε αυτό.

            Comment

            Working...
            X