Announcement

Collapse
No announcement yet.

Game Center CX

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Game Center CX

    Game Center CX η Retro Game Master
    Ιαπωνική εκπομπή της Fuji TV με τον Shinya Arino (ή Arino-Kachou όπως αυτοαποκαλείτε) που ασχολείτε με Retro Gaming (Famicon, Super Famicon ή για την Αμερική-Ευρώπη Nintendo, Super Nintendo) συνήθως (έχει παίξει και παιχνίδια Dreamcast,Xbox, PS2)

    Το στυλ της εκπομπής είναι το εξής : Παίρνει παλιά παιχνίδια, μπορεί να συζητήσει με τους δημιουργούς τους ή τους αντιπρόσωπους της εταιρία που το έβγαλε τότε. Να βάλει στον εαυτό του κάποια πρόκληση (Συνήθως να τερματίσει το παιχνίδι ή να περάσει κάποιο επίπεδο ή να κάνει κάποιο ειδικό special bonus) και να προσπαθήσει να την νικήσει (συνήθως με την βοήθεια των ADs του). Αν και στις επόμενες saizon του (9 για την ακρίβεια) κάνει και άλλα μικρά segments (επίσκεψη σε arcades κλπ. κλπ)

    Το καλό με αυτή την εκμπομπή είναι ότι παίζει παλιά παιχνίδια που τα περισότερα θα τα έχουμε παίξει ή θα τα γνωρίζουμε(τουλάχιστον οι αρχαιότεροι από εμάς) ή δεν θα έχουν βγεί από την Ιαπωνία και είναι καλό να ξέρουμε. Είναι αρκετά αστεία γιατί ο Arino δεν παίζει καθόλου καλά και είναι αρκετά αστείο να τον βλέπεις να παλέβει για να καταφέρει να νικήσει την πρόκληση του... Επίσης (για μένα) είναι αρκετά ενδιαφέρον εκπομπή.

    Έχουν βγεί DVD με μερικά παιχνίδια (όχι full seazon) και η Fuji TV ψάχνει κόσμο για να κάνει υπότιτλους και να κάνει International release.

    Επίσης έχει βγάλει και ένα παιχνίδι (Ονόματι Game Center CX: Arino's Challenge ή Retro Game Challenge) με αρκετά fake 80's Famicon games με αρκετές προκλήσεις για να κάνεις (8 games με 4 challenges + 1 τελικό να τερματίσεις όλα τα παιχνίδια). Το πρώτο έχει βγεί και στην Αμερική. Στην Ιαπωνία όμως υπάρχει και νούμερο 2 με πολλά καινούρια παιχνίδια...

    Η TV-Nihon έχει μεταφράσει την πρώτη του σαιζόν όπως και τώρα κάνει την 2η του (έτσι το έμαθα) + 1 DVD special + Ένα ταξίδι του για να βρεί το Νοτιότερο Arcade στην Ιαπωνία.

    ένα παιχνίδια με φρουτακια είναι


    http://www.crunkgames.com/?p=87 - Fan site με γενικές πληροφορίες.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Game_Center_CX - Το wikipedia link

    Όσο για τα επεισόδια θα τα βρείτε σε διάφορα Torrent sites αν και τα έχω και εγώ αν είναι κάποιος απο θεσσαλονίκη και τα θέλει

    http://tvnihon.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=1379 - Megaupload links

    Καλή διασκέδαση
    sigpic

  • #2
    Έχω δει μόνο τη πρώτη σεζόν [αυτή έβρισκα με υπότιτλους :3] και ο τυπάς αν και ολίγον νουμπάς :Ρ τα ψιλοασπάει, κυρίως επειδή σε μερικές φάσεις πραγματικά υποφέρει. Το πρώτο επεισόδιο ίσως το ποιο επικό με το παιχνίδι του Kitano, απλά επίκες στιγμές. Γενικά αξίζει αν και θα ήθελα να είναι λίγο ποιο generic και όχι τόσο fami based :#

    Comment

    Working...
    X