δεν εχει χρεωστικη η εθνικη γιατιιιιιιιιιιιιιιιι και τωρα τι θα κανω το ταχυδρομικο ταμιευτηριο εχει χρεωστικη καρτα δεν μπορω να παω σε αλλη τραπεζα δεν με αφηνουν οι γονεις μου μονο σε μια απο τις δυο γινεται τιποτα η μπα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ EBAY ELIGIBLE ITEMS
Collapse
X
-
Διάβασε τις ερωτήσεις του Mr Officer και τις απαντήσεις που παίρνει μέχρι και το τέλος του θέματος.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ
γεια σας μπορω να βγαλω απο καπου προπληρωμενη καρτα και απο που χρειαζεται να ανοιξω λογαριασμο και ποσο στοιχιζει εαν ναι υπαρχει τραπεζα που να μην χρειαζεται να ανοιξεις λογαριασμο μπορεις να την φορτωνεις με λεφτα χρενωεσαι για να βαλεις λεφτα εαν ναι ποσο συνεργαζονται οι προπληρωμενες καρτες με το paypal η καρτα θα αναφερει πανω κωδικο ωστε να τον βαλω στο paypal παρακαλω απαντηστε χρειαζομαι απλα ταυτοτητα για την εκδοση της η και α.φ.μ
Comment
-
Διάβασε το link που έδωσα πιο πάνω. Στην προπληρωμένη κάρτα δεν ανοίγεις λογαριασμό. Αν η κάρτα είναι Visa ή Visa Electron (κατά πάσα πιθανότητα το δεύτερο) δε θα έχεις πρόβλημα. Η πλαστική κάρτα που θα πάρεις γράφει πάνω τον αριθμό της, τον οποίο τον βάζεις στο Paypal ή όπου αλλού χρειαστείς. Για την έκδοσή της χρειάζεται ταυτότητα και ΑΦΜ, και καλό είναι να έχεις μαζί σου κι ένα λογαριασμό για αποδεικτικό διεύθυνσης. Αν σου λείπει κάτι από τα παραπάνω μπορεί να βγάλει μια κάρτα ο πατέρας σου στο όνομά του και να σου τη δώσει, έτσι κι αλλιώς χρήματα χωρίς τη συγκατάθεσή του δε θα βάζεις στην κάρτα.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment