Πολύ ωραίος Γιώργαρε, αναλυτικός και κατανοητός.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τα βιντεο σας
Collapse
X
-
Το είδα ολόκληρο. Με έπιασε μια νοσταλγία όταν έβλεπα τεύχη που είχα και γω.
Μια παρατήρηση. Μου φάνηκε πως από τη στιγμή που τελικά εκδόθηκε το πήγες λίγο γρήγορα.
Προτείνω να φτιάξεις και άλλα βίντεο και γιατί όχι να βάλεις και αγγλικούς υπότιτλους. ;)Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Phantom συγχαρητήρια για τη δουλειά σου, βλέπω πως μόλις ανέβασες και δεύτερο βίντεο (θα το δω αμέσως μετά). Υπάρχει ένα κενό στο ελληνικό Youtube σχετικά με αυτά τα ζητήματα κι εσύ νομίζω έχεις όλα τα φόντα να το γεμίσεις.Τη Ρωμιοσύνη μη την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει να' τη!
- Πούν'τη;
- Να'τη, να'τη, πετιέται!
Comment
-
Ευχαριστώ, ευχαριστώ. Ήθελα χρόνια να το κάνω, όμως δεν είχα τον εξοπλισμό, και τώρα που με βοήθησε ένας φίλος, είπα να το βάλω μπρος σιγά σιγά. Ανεβάζω εδώ και το 2ο, που αναφέρω το κλείσιμο του Τερζόπουλου το 2013, και γιατί υπάρχει ακόμα κόσμος πέντε χρόνια μετά, που δεν γνωρίζει πως συνέχισε η Καθημερινή το 2014. Λέω δυο λόγια για τους τίτλους και γενικά αναφέρω πράμα.
Στην άμεση to-do-list έχω τα γνωστά περιοδικά, όμως αν έχετε κάποια ιδέα που θέλετε να δείτε, πείτε την. Μου φαίνεται πρέπει να φτιάξω νέο thread, για να κάνουμε ξεδιάντροπη διαφήμιση με την ησυχία μας, να μην μπλέκουμε τα μπούτια μας στο συγκεκριμένο.
- 2 likes
Comment
-
πειραματιζομαι σε παρουσιασεις βιντεοπαιχνιδιων και ταινιων κινουμενων σχεδιων, ετσι για πλακα.
Επιτελους καλο αποτελεσμα εικονας και ηχου. Στις ταινιες βεβαια πρεπει να μικρυνω το πλαισιο αρκετα και να καλυψω τον ηχο με την περιγραφη μου αλλιως το κοβουν κατευθειαν. Ευτυχως σε αλλα βαλαν copyright απλα και το αφησανε.
House of the Dead 4 σε υπολογιστη (Teknoparrot)
παρουσιαση ταινιας.
- 4 likes
Comment
-
Originally posted by petran79 View Postπειραματιζομαι σε παρουσιασεις βιντεοπαιχνιδιων και ταινιων κινουμενων σχεδιων, ετσι για πλακα.
Επιτελους καλο αποτελεσμα εικονας και ηχου. Στις ταινιες βεβαια πρεπει να μικρυνω το πλαισιο αρκετα και να καλυψω τον ηχο με την περιγραφη μου αλλιως το κοβουν κατευθειαν. Ευτυχως σε αλλα βαλαν copyright απλα και το αφησανε.
House of the Dead 4 σε υπολογιστη (Teknoparrot)
παρουσιαση ταινιας.
"Το τελευταίο καλό arcade"
Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα καλά μετά από αυτό (κάπου στον κόσμο!), αλλά όντως η χρυσή εποχή τελείωνε!
After Burner Climax με καμπίνα θυμάσαι;
Edit: Wow δες και αυτό, Virtua Cop 3 στο PC!
https://www.youtube.com/watch?v=fC7eggF6qkALast edited by Ryu_gr; 07-12-2019, 03:57 AM.
Comment
Comment