Announcement

Collapse
No announcement yet.

[Review] The Last Remnant

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Xmmm epsaksa gia Last Remnant topics kai eida pws afto htan to monadiko.
    Pantws einai ligo poio sxetiko apo ta prwhgoumena.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μηπως ηθελες να το ποσταρεις αλλου αυτο, εδω ειναι το review του παιχνιδιου απο τον Tannosuke.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To paixnidi me exei entypwsiasei se megalo vathmo.
    Twra pou to exw proxwrisei arketa, ofeilw na pw pws einai poly kalytero apoti to perimena exontas paiksei mono to demo.
    Molis to teleiwsw tha pw perissotera, alla gia thn wra wriste ena poly xortastiko video:

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Originally posted by Tannosuke View Post
    Σχεδόν πολύ λίγοι είμαστε που παίζουμε τα FF παιχνίδια... Γνωρίζω ότι το έχει παίξει και ο G_0 και εγώ παίζω... Δεν ξέρω και για τους άλλους τι παίζετε... Δεν έχει σημασία... Review είναι... Τίποτα άλλο...
    No offense, αλλα εδω μεσα παιζει να υπαρχει 2ψηφιος αριθμος ατομων που εχουν παιξει περισσοτερα FF απο εσενα (και δεν εννοω να τα χουν παιξει για 5 λεπτα εκαστο).

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οντως μονο εγω δεν εχω παιξει FF αλλα αναγνωριζω οτι ειμαι ειδικη περιπτωση.

ΥΓ: Ποσο τελειο αβαταρ εχω ε;

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ωραίο post, θα μπορούσε ίσως να γίνει κουβέντα. Αν πάρει μερικά XP ακόμα και ανέβει επίπεδο, θα γίνει review.

Πω πω, τώρα θυμήθηκα τις εποχές που πρωτοείχα αρχίσει να παίζω και όταν μου έλεγαν "ανέβηκα επίπεδο" νόμιζα ότι πήγαν στην επόμενη πίστα...

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Bασικά δύσκολο είναι να βρεις κάποιον που να μην έχει παίξει FF.
    και εξισου δυσκολο καποιον που τα εχει τερματισει... :p

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    τα ff ειναι για λιγους. το λενε και οι πωλησεις του εξαλου

μονο 10 Μυρια το καθενα. Tι λεμε τωρα...? και η γιαγια μου εχει παιξει FF.

α ρε Τανοσουκε.. πως ειναι δυνατον να εχει λιγη σημασια οταν απευθυνεσαι με ενα ριβιου σε ολους? :/

Με αυτο που σου ειπα πιο πανω εννουσα οτι θα επρεπε να επικεντρωθεις περισσοτερο στα στοιχεια του ιδιου του παιχνιδιου παρα να αναλωθεις κυριως σε αναφορες αλλου (που ενδεχομενως καποιος να μη γνωριζει)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Bασικά δύσκολο είναι να βρεις κάποιον που να μην έχει παίξει FF.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ακόμα και εγώ έχω παίξει το FF (και το 12 μάλιστα, το οποίο έχω στη συλλογή μου).

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Γνωριζεις οτι κανεις δεν εχει παιξει τα FF;
    Σχεδόν πολύ λίγοι είμαστε που παίζουμε τα FF παιχνίδια... Γνωρίζω ότι το έχει παίξει και ο G_0 και εγώ παίζω... Δεν ξέρω και για τους άλλους τι παίζετε... Δεν έχει σημασία... Review είναι... Τίποτα άλλο...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Γνωριζεις οτι κανεις δεν εχει παιξει τα FF;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Το γνωρίζω φίλε μου ότι κανείς δεν έχει παίξει τα FF, αλλά εγώ τα έχω παίξει και τα 2(και το FF12 και το The Last Remnant) και είχα παρατηρήσει μία ομοιότητα... Ο Πολιτικός τους πόλεμος...

Τέλος πάντων... Τα χώρισα για να μην μπερδέψω τους πάντες.... Αν συγχωνευτούν έτσι θα ήταν παρότι λίγο μπέρδεμα...

Κανονικά αν ήταν να μπει κάτω από το σενάριο, θα μπορούσε να μπερδέψει τους πάντες... Το έβαλα έτσι ως περιγραφή για να ξέρει ο αναγνωστής τι είδους παιχνίδι αντιμετωπίζει κανείς, πρότου το παίξει...

Όντως μπορεί να δίνω ιδιαίτερα έμφαση στην μουσική, και δεν απατάσαι καθόλου, αλλά δίνω επίσης και έμφαση στον γενικό τομέα... Υπάρχουν και φορές που με εντυπωσιάζουν τα μουσικά τους κομμάτια, μα και το πως εξελίσσεται η ιστορία σε κάθε παιχνίδι... Εγώ πάντως δεν κρίνω ένα παιχνίδι μόνο και μόνο για την μουσική, το κρίνω σε γενικό τομέα.

Προσωπικά, για μένα, το παιχνίδι το ίδιο είναι μία δημιουργία συνδυασμού πολλών τεχνών(Εικαστικής, Μουσικής, Κινηματογράφου, Πολεμικών Τεχνών κ.α...)...

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Επειδη εκανες κριτικη σε ενα αλλο review, επετρεψε μου να κανω κι εγω στο δικο σου. Καλοπροαιρετα παντα.

Καταρχας, το συνολικο κειμενο ειναι πολυ κακογραμμενο και μπερδεμενο.

Πιο αναλυτικα ... :

Περιγραφη και σεναριο δε θα επρεπε να ειναι ξεχωριστα διοτι το σεναριο στο κειμενο σου δε δικαιολογει τον τιτλο του. ΣΤην περιγραφη γραφεις αυτα που επρεπε να μπουν κατω απτο σεναριο.

Επειτα, εισαι απτα ατομα που διδουν ιδιαιτερη εμφαση στη μουσικη (καθοτι μουσικος) αλλα δε γραφεις τιποτα το ιδιαιτερο γιαυτη. Πιο συγκεκριμενα δε μας λες ποια κομματια ξεχωριζεις, τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η μουσικη, σε τι υφος κινειται, για τα ηχητικα εφε κτλ

Επειτα, η περιγραφη Gameplay αναλωνεται σε εναν ανουσιο παραλληλισμο με τη σειρα FF. Ναι, η SE ειναι γνωστη για τη συγκεκριμενη σειρα αλλα μη ξεχνας κρινεις ενα αλλο παιχνιδι. Οι αναφορες σου στις ομοιοτητες θα μπορουσαν να γινουν στο τελος της προτασης σου ΑΦΟΥ ειχες αναλυσει πρωτα τους μηχανισμους. Μη ξεχνας, δε εχουν παιξει ολοι τα FFs

Τελος, πρεπει να δωσεις ιδιαιτερη προσοχη στο γραπτο λογο σου πχ :
    Όπως όλοι περιμέναμε, η Square Enix δεν έκατσε να διορθώσει τα bugs μέσα στο παιχνίδι, από το οποίο φέρει ένα μεγάλο πλην σε όλο αυτό το παιχνίδι ως και το πόσο άκυρα πράγματα πετυχαίνει κανείς
    σα να διαβαζω ενα αγγλικο review σε Ελληνικη αποδοση.

Θα αναφερω 1 θετικο. Μαρεσει ο προσωπικος τονος στα κειμενα σου. Απλα οπως ειπα θα πρεπει να τον υποστηριξεις με λιγο καλυτερο γραπτο λογο

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Εμένα πάντως σε όλα τα RPG μοπυ φαίνεται η ίδια

Leave a comment:

Working...
X