'Eπαιξα σε Normal Mode για 4 ώρες κάνωντας ότι Missions έβλεπα αλλά βαρέθηκα απο το πόσσο γελία εύκολα ήταν και έτσι ξεκίνησα τα Missions στο Hard Mode, φτάνωντας στην μάχη απέναντι στον Ιfrit αμα θυμάμαι καλά οπού διαπίστωσα πόσσο unbalanced ήταν. Αρχικά το ότι ήταν δύσκολο στο Hard Mode μου άρεσε, η έλλειψη ισορροπίας στην δυσκολία τόσσο σε Normal και Hard με ξενέρωσε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
[Review] Final Fantasy VII - Crisis Core (PSP)
Collapse
X
-
Apla lol, eprepe na pas ligo parapera na deis ti ginetai me ta missions sto normal.
-
'Eπαιξα σε Normal Mode για 4 ώρες κάνωντας ότι Missions έβλεπα αλλά βαρέθηκα απο το πόσσο γελία εύκολα ήταν και έτσι ξεκίνησα τα Missions στο Hard Mode, φτάνωντας στην μάχη απέναντι στον Ιfrit αμα θυμάμαι καλά οπού διαπίστωσα πόσσο unbalanced ήταν. Αρχικά το ότι ήταν δύσκολο στο Hard Mode μου άρεσε, η έλλειψη ισορροπίας στην δυσκολία τόσσο σε Normal και Hard με ξενέρωσε.
Leave a comment:
-
Nothing that a little level up will not solve...Δοκίμασες Hard Mode Μissions και τα βρήκες το ιδίο εύκολα όπως το Normal (πάντα για New Game File μιλάω και όχι συνέχεια απο ήδη ολκληρωμένο Νormal Mode); Δεν νομίζω.
Δεν έχει καμία σημασία, δοκίμασες προχωρημένες missions στο νόρμαλ; Μπορούν να γίνουν απίστευτα δύσκολες αν δεν είσαι καλά εξοπλισμένος...
Leave a comment:
-
Δοκίμασες Hard Mode Μissions και τα βρήκες το ιδίο εύκολα όπως το Normal (πάντα για New Game File μιλάω και όχι συνέχεια απο ήδη ολκληρωμένο Νormal Mode); Δεν νομίζω.Originally posted by straier View PostΔεν ισχύει. Οι διαφορές μεταξύ Hard και Normal mode είναι στην πράξη μηδαμινές. Ειδικά στις πιο δύσκολες αποστολές και στο πιο δύσκολο boss οι μόνη διαφορά είναι τα διπλάσια ΗΡ στο Hard.
Μόνο η Ιαπωνέζικη του έκδοση δεν έχει αυτό το πρόβλημα απο ότι έχω διαβάσει στα διάφορα forums.
Leave a comment:
-
Δε με ενόχλησε τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ούτε η χάλια μουσική, ούτε τα cut scenes γεμάτα ποζεριά, ούτε το μέτριο σενάριο ούτε τίποτα. Το μόνο που με έκανε να μην το απολαύσω σχεδόν καθόλου ήταν η έλλειψη ποικιλίας. Από την αρχή μέχρι το τέλος έκανα τα ίδια πράγματα μέσα στις μάχες, οι side-quests ήταν όλες οι ίδιες, το κουλοχέρης ήταν ένα τελείο χαζό feature και γενικά το gameplay IMO έπασχε σχεδόν σε όλους τους τομείς του. Με λίγη παραπάνω δουλεία θα είχαμε ένα φοβερό παιχνίδι, αλλά...
Leave a comment:
-
Δεν ισχύει. Οι διαφορές μεταξύ Hard και Normal mode είναι στην πράξη μηδαμινές. Ειδικά στις πιο δύσκολες αποστολές και στο πιο δύσκολο boss οι μόνη διαφορά είναι τα διπλάσια ΗΡ στο Hard.Το βασικότερο του πρόβλημα είναι οτί πραγματικά είναι υπερβολικά εύκολο στο default επίπεδο δυσκολίας και υπερβολικά δύσκολο στο Hard Mode.
Leave a comment:
-
Αυτο που λες ειναι υπερβολικοTo Crisis Core αποτελεί για μένα απο τα χειρότερα παιχνίδια του PSP.
το αν ηταν απογοητευση για σενα ή και για πολλους ειναι πολυ διαφορετικο απο το να χαρακτηριστει ως "απο τα χειροτερα παιχνιδια του PSP"
μονο και μονο με τα production values δηλαδη ξεφευγει απο αυτη την κατηγορια που το κατεταξες
Edit:Βεβαια δεν παιρνω θεση για την γενικοτερη ποιοτητα του
απλα μου φανηκε πολυ υπερβολικο αυτο εγραψες
Leave a comment:
-
To Crisis Core αποτελεί για μένα απο τα χειρότερα παιχνίδια του PSP. Το βασικότερο του πρόβλημα είναι οτί πραγματικά είναι υπερβολικά εύκολο στο default επίπεδο δυσκολίας και υπερβολικά δύσκολο στο Hard Mode. Τόσο εύκολο ώστε το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου είναι αρκετό για να κερδίσεις σχεδόν όλες τις μάχες. Τα γραφικά και ο ήχος πράγματι κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα για handeld και συμφωνώ μαζί σου αλλά η έλλειψη πρόκλησης για μένα είναι σοβαρό κριτήριο για να μην απολαύσω ένα παιχνίδι. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω μαζί του απο λίγες ώρες, σταμάτησα απο απέραντη βαρεμάρα.
Leave a comment:
-
Εαν θες μπορουμε να συγκρινουμε τα 2 παιχνιδια 1:1. Ναι, ειναι η δικη μου αποψη που ομως βασιζεται σε ξεκαθαρα κριτηρια.Σόρρυ κιόλας αλλά αυτό είναι απλά η δικιά σου άποψη (και το αντίστροφο η δικιά μου).
Το γεγονός ότι δεν έχει όπως είπες και συ adventure mode το Crisis Core είναι ο λόγος που το θεωρώ καλύτερο παιχνίδι. Δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε άλλωστε.
Το Suikoden T. το εχω λιωσει λογβ ονοματος κι εχω ξεκαθαρη αποψη γιαυτο. Δε μπορεις να το αποκαλεις καλυτερο και να προβαλεις σαν επιχειρημα το adventure στοιχειο απτη στιγμη που ουτε στο Suikoden Τ υπαρχει! Η δραση του ειναι απολυτα γραμμικη και Mission based εκτος κι αν θεωρεις την περιηγηση στη βαση adventure κατασταση.. να μη μιλησω για τα sub-missions που στο 50% τουλαχιστον, δε συμμετεχει ο παικτης. Τεσπα, και μονο που ειναι FF clone εχει χασει την ταυτοτητα του σαν Suikoden παιχνιδι, διχως ιχνος στρατηγικης δε νομιζω πως αποτελει σοβαρο ανταγωνιστη.
Οπως ειπα, πισω απτο πισω απτο DMW κρυβεται μια στατιστικη λογικη. Η στατιστικη συνεπαγεται με πιθανοτητες. Στη συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε μηχανισμο slot που εχει δημιουργηθει για να λειτουργει τυχαια αλλα υπο καποιες προυποθεσεις να αυξανεται η πιθανοτητα εμφανισης συγκεκριμενων στοιχειων. Τα αναφερω στο review μη τα ξαναπω εδω.
Leave a comment:
-
Koita oi maxes eixan ena kukliko radius, alla kai pali htan random, den mporeis na tis peis aliws, otan kereis pws na mhn vgazeis maxes diaferei apo ton na tis vgazeis opote thes esy.
To DMW ontws den einai 100% tyxaio oson afora to leveling, otan pareis arketous pontous wste na vgei level up, tote afto tha vgei.
Leave a comment:
-
Καλά ο Cloud πάντα ανάτριχος είναι.Αλλά χωρίς να έχω παίξει ποτέ το VII, μόλις εμφανίστηκε ο Cloud ανατρίχιασα.
Leave a comment:
-
Αυτό το παιχνίδι είναι το μόνο που φέρει το όνομα Final Fantasy και το έχω τερματίσει. Πολύ μου άρεσε.
Ιδιαίτερη συγκίνηση όταν ξαναείδα το Advent Children μετά και κατάλαβα ποιος ακριβώς είναι ο Zack.
Αλλά χωρίς να έχω παίξει ποτέ το VII, μόλις εμφανίστηκε ο Cloud ανατρίχιασα.
Leave a comment:
-
Δεν αναφέρθηκα περαιτέρω γιατί είχαμε κάνει ήδη τη συζήτηση σε άλλο θέμα. (Κοινώς βαριέμαι να τα ξαναγράφω εδώ).
Σόρρυ κιόλας αλλά αυτό είναι απλά η δικιά σου άποψη (και το αντίστροφο η δικιά μου).Το Suikoden Τienkreis που ειπες τοτε ηταν ατυχες.
Το γεγονός ότι δεν έχει όπως είπες και συ adventure mode το Crisis Core είναι ο λόγος που το θεωρώ καλύτερο παιχνίδι. Δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε άλλωστε.
Δεν είναι "τεχνική" είναι γεγονός πως στις άκρες δε συμβαίνουν Random Encounters.Οι μαχες ειναι τυχαιες και σε πολυ συγκεκριμενες περιοχες περπατωντας τερμα πλαγια τις αποφευγεις. Μα αυτο ειναι κατι σαν "τεχνικη" που δεν εκφραζει τη συνολικη λειτουργια του παιχνιδιου. Ο μηχανισμος του ειναι Random Encounters.
Εξαρτάται πως θες να ορίσεις το random. Πάντως και το DMW δεν είναι τελείως τυχαίο. Ειδικά το πότε θα πάρεις level up.
Leave a comment:
-
Μου αρέσει το format με το οποίο ποστάρεις, είναι συμμαζεμένο και προσεγμένο. Καλό θα είναι πάντως (επειδή είδα τον Straier διστακτικό να αναλύσει τις ενστάσεις του) να μιλάτε ανοικτά για οποιοδήποτε ζήτημα ακόμα και σε αυτό το θέμα. Αν δούμε ότι ανοίγει πολύ η κουβέντα, μπορούμε να μεταφέρουμε τα posts δε ειδικά θέματα. Αναλύστε, αναλύστε! Μην το φοβάστε. Καλό κάνει, ακόμη και όταν γίνονται λάθη στην διάρκεια.
Leave a comment:
Leave a comment: