Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αλλαγή δομής

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    ΟΚ θα το αλλαξω. Απλα μη δω αυθαιρεσιες παλι. Οποιος κανει τη στραβη θα τη διορθωνει κιολας.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Οκ, όπως θέλετε, εγώ τώρα ταξινομώ με βάση τα ήδη υπάρχοντα tags (Multiplatform Games, Xbox360 Games κ.τ.λ) και αυτό με περιορίζει.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Αν μπορείτε φτιάξτε το όριο tagging που επιτρέπεται στο κανονικό χρήστη.
    Βασικα ελεγα να αφαιρεσω αυτη τη δυναοτητα μεχρι να αποφασισουμε ποια θα ειναι τα tags μην εχουμε αλλες περιπτωσεις οπως ο Tannosuke που εβαλε σε ποσα θεματα tag nintendo χωρις να ρωτησει.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Εβαλα και εγω νεα δομη για ενα διαστημα και βλεπουμε για να εφαρμστει λιγο αυτο που λενε τα παιδια και να δουμε αν ειναι καλυτερο. Αυτο το tag cloud που υπαρχει στο πανω μερος της σελιδας ειναι καλη ιδεα αλλα θα προτιμουσα να γινει καπως πιο ευπαρουσιαστο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Αν μπορείτε φτιάξτε το όριο tagging που επιτρέπεται στο κανονικό χρήστη.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    OK. To καλυτερο ειναι να δικιμαστει και η νεα δομη και μετα αποφασιζουμε

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    4 – Gamers Odyssey Network
    H κατηγορία που ειδικεύεται στη συγκέντρωση όλων των Gamertags, PSN IDs και Friend Codes και στον κλείσιμο online meetings. Ταυτόχρονα, συγκεντρώνει όλα τα threads που έχουν να κάνουν με βοήθεια σε τεχνικά θέματα. Έτσι λοιπόν, όποιος θέλει να δει που μπορεί να βρει τα μέλη της κοινότητας online, το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στο εν λόγο section οπού θα βρει τα πάντα συγκεντρωμένα ανεξαρτήτως format. Μπαίνει μέσα και βλέπει με ποιον μπορεί να παίξει online σε Xbox360, PS3 και Wii με τη μια.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Το τοπικ "Gamers Odyssey Network" της νεας δομης τι ειναι ;

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Νομιζω οτι η τρεχουσα δομη ειναι πολυ φιλικη στο χρηστη πιο ευχρηστη και ως εκ τουτου προτεινω τη διατηρηση της.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά ξέχασα να τα παραθέσω. Θα το κάνω τώρα.

εδιτ: Νομίζω είναι ΟΚ τώρα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να βάζαμε στο πρώτο post και link με τα posts που περιγράφουν τις δομές. Τέλος πάντων, ψήφισα να το πάμε δοκιμαστικά για αρχή. Αν τελικά δε μας βολεύει, δεν έχει νόημα να το κρατήσουμε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ο λαος αποφασισε, το 50% θελει δοκιμη της νεας δομης.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Ψηφίζω...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ναι μπορουμε, απλα γινεται μπαχαλο να αλλαζουν οι ψηφοι γι αυτο λεω να απαντησετε αφου ειστε σιγουροι.

ΥΓ: Μ' αρεσει που εγω βιαστηκα να απαντησω.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Α μπορούμε να προσθέσουμε επιλογές; Τότε ΟΚ, είμαστε σούπερ .

Leave a comment:

Working...
X