Announcement

Collapse
No announcement yet.

Θέλετε βα γυρίσει ο Mesh?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Ποιος ειναι ο Mesh και τι είπαν με τον Evans; μπορεί κάποιος να βάλει σχετικό link;

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    lol

Leave a comment:

• Somari
    replied

Mein Banpf

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αν και διαφωνώ με το μπαν αλλά και με αυτό που είπε ο Έβανς πριν του απαντήσει ο Νες, από την άλλη νομίζω πως είναι δικαιολογημένο. Εφόσον δεν είχε σκοπό προφανώς να γίνει μέλος της κοινότητας δεν του στοίχισε τίποτα το μπαν, ούτε φυσικά και στο φόρουμ... Δεν είναι θέμα διάστασης απόψεων, είναι θέμα έλλειψης εκτίμησης (και προς τις δύο κατευθύνσεις).
    Παρόλα αυτά επιμένω πως η αδιαφορία είναι η πιο αποτελεσματική τακτική, είτε αφορά ηλίθια τόπικς είτε τρολλς και άλλα εξωτικά πλάσματα.
    Όπως είπε ο Ραφαήλ τόσες μέρες καλά είμασταν, και με όρεξη για καινούργιες συζητήσεις και με καινούργια μέλη, γιατί να κολλάμε σε αυτά που χαλάνε την εικόνα του φόρουμ και να μην πληθύνουμε αυτά που την ομορφαίνουν;

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    yup απο την ταινια τον εμπνευστηκα!

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ε ναι ρε φίλε, τον έκανες! :resp:

Εντωμεταξύ αυτή την πόζα έχει και στην ταινία!

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    δε σε εκανα θεο? οχι πες?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μονο μη βγει παρα εξω αυτη η φωτογραφια.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    παντως το ποστ μου ειναι 100% ειρωνικο, και χαβαλετζιδικο... μη παρεξηγηθω δηλαδη... απλως δε μπορεσα να αντισταθω...

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Eγω γουσταρω χωστε bans.Και απο ποτε ειναι φασισμος δλδ το μπαν;Πιο χαλαρο φορουμ απο αυτο δεν εχω ξαναδει.Ειναι σε αλλα που αν πεις κατι προσβλητικο μια φορα μονο εφυγες.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Καλά τώρα μη φτάσουμε στο σημείο να συγκρίνουμε μέλη που έχουν συνυσφέρει με δεκάδες posts ουσίας στο forum με μέλη των 18 troll posts. Αυτό που αξίζει πέρνει ο καθένας.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ που μέλη τα οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις στο παρελθόν, άλλαξαν τις στάσεις τους και έγιναν "εχθροί". Ο κλήρος πέφτει βέβαια σε εσένα Disciple που ήσουν θετικότατη παρουσία στο forum και έκανες αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες. Ξεπεσμός και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό.

Τι σε οδήγησε να φτάσεις σε αυτό το σημείο; Επειδή οι περισσότεροι έθαβαν το Wii και τη Nintendo (οι οποίοι έχουν σχεδόν όλες τις κονσόλες τις Nintendo);

Και να έθαβαν, το έκαναν για κάποιο λόγο. Στέκονται στα θετικά αλλά και τα αρνητικά. Και γω π.χ. είμαι Segάς αλλά όταν μου πετάγεται ο άλλος και μου λέει θα ξαναπαίξεις με το Ryo στο... Sega Racing, τι να του πω ;;

Και για να μην είμαστε άδικοι, όντως o Evans παρατράβηξε και αυτός το σκοινί με αυτό που είπε. Που να ξέρουμε ρε Evans τι είχατε πει στο msn; . Παρόλα αυτά, με τον τρόπο συμμετοχής του στο φόρουμ, ούτε κατά διάνοια δεν το σκέφεται κάποιος να του την πει. Ενώ κάποιοι άλλοι... άστο.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    New Attoney Series coming soon...

Ace Attoney: Ramparter Investigations !

Leave a comment:

Working...
X