Announcement
Collapse
No announcement yet.
Θέλετε βα γυρίσει ο Mesh?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Τι εννοεις;Originally posted by Somari View PostΡε ιδέα μου είναι η ο επικός Ραμπίδης μετά το μπαν έκανε και rename?
Παιδες εγω εριξα ban στον Mesh, τα υπολοιπα τα εκανε ο Cursed.
Εχεις δικιο, κιτρινη καρτα στον Evans για να μαστε δικαιοι. Εσυ και ο Mesh ποσες κιτρινες πρεπει να χετε φαει μεχρι τωρα;Originally posted by armstrong View PostΝα υποθέσω οτι ένα τέτοιο post δεν ειναι προσβλητικό:kill:
τα καλά κ συμφέροντα
Leave a comment:
-
Ρε ιδέα μου είναι η ο επικός Ραμπίδης μετά το μπαν έκανε και rename?
Leave a comment:
-
Να υποθέσω οτι ένα τέτοιο post δεν ειναι προσβλητικό:kill:Δώσε τη στην κοπέλα σου, από ότι κατάλαβα δεν κάνετε και τίποτε άλλο έτσι κι αλλιώς. Η TV κρατάει συντροφιά στο κρεβάτι ενός ζευγαριού
. Άσε που μπορεί να σας δώσει και τίποτα ερεθίσματα.
τα καλά κ συμφέροντα
Leave a comment:
-
Απορώ γιατί δίνουμε βάση σε posts τυπάδων σαν τον Νικολάρα που μοναδικό σκοπό έχουν να προκαλέσουν αναστάτωση και να διεγείρουν γέλια. Αυτό το topic δεν έγινε επειδή κάποιος το πίστευε, για να εκνευρίσει έγινε...
Leave a comment:
-
Για να πω την αλήθεια πάντως, ακόμα κι εγώ που δεν είμαι και πολύ του ban, βλέποντας το post του Mesh χθες στον Evans ήμουν έτοιμος να μιλήσω για ban. Για εμένα το ban δε ήταν τόσο συνέπεια του χθεσινού post, όσο της γενικότερης συμπεριφοράς του Mesh στο forum, του οποίου από τα 18 posts, τα μισά ήταν παραλήρημα fanboy-σμου και τα άλλα μισά flaming και προσωπικές επιθέσεις. Ε το χθεσινό απλά ξεχείλισε το ποτήρι.
Δεν χρειάζεται κάθε φορά που τίθεται ζήτημα συμπεριφοράς να κάνουμε λόγο για χούντες και μαλακίες. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εδώ πέρα και ο λόγος τους μετράει όσο και των υπολοίπων, νομίζω ότι τόσα χρόνια το έχουμε αποδείξει αυτό και κανένα fanboy δεν είναι σε θέση να μας κάνει κριτική στο εν λόγο ζήτημα. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι εδώ πέρα με τη προϋπόθεση ότι:
1: Δεν κάνουν προσωπικές επιθέσεις
2: Δε ξεσκίζονται στο flaming
Προσωπικά έχω εισηγηθεί και παλιότερα οι φανατισμένοι οπαδοί των εταιριών (άκουσον, άκουσον) να γίνονται ban στα δυο πρώτα posts. Τόσο απλά. Ο Mesh σε 18 posts κατάφερε να τα κάνει όλα σε χρόνο ρεκόρ. Μη κάνουμε λόγο λοιπόν για έλλειψη Δημοκρατίας.
Κλείνοντας, να πω ότι όποιος έχει την εντύπωση ότι στη Δημοκρατία επικρατεί χάος και ο καθένας κάτι ό,τι γουστάρει, καλά θα κάνει να το ψάξει λίγο περισσότερο.
Leave a comment:
-
Σεισμός, σεισμός, για πάντα φασισμός. Πλέον μιλάμε για φασισμό της πλειοψηφίας, όμως. Παρά τη θέλησή μου, λοιπόν, οριστικό ban σε Mesh και nikol@r@S.
Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν είναι αυτό που θέλει η κοινότητα ας μαζέψει μια - δυο απόψεις πριν ανοίξει poll και αρχίσουμε πάλι την προσπάθεια για τετραγωνισμό του κύκλου.
Ευχαριστώ.
Leave a comment:
Leave a comment: