Announcement

Collapse
No announcement yet.

Υπογραφες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Ας κάνετε ότι θέλετε με τις υπογραφές. Θέστε και όριο και στα μεγέθη, γιατί όσο πιο μεγάλο, τόσο πιο μεγάλη χωρητικότητα τραβάει.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    υποστηριξη για tapatalk δεν υπαρχει ? 2013 εχουμε ναουμ

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο αλλά δεν μπορώ και να δω από το PC που είμαι τώρα αφού ότι υπήρχε το έχω κάνει block.
    Από το κινητό κάτι πήρε το μάτι μου τις τελευταίες φορές που είχα μπει.

Γενικά πιστεύω πως είναι καλό να μπει κάποιο όριο ώστε να μπορούν και οι mods να επέμβουν σε μια υπογραφή χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν από το χρήστη που την έχει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πιστευεις πως εχει καποιος υπογραφη αρκετων kb; Αυτο ειναι το βασικο θεμα φανταζομαι. Αν εχεις κατι κατα νου πες το, δεν εχω δει τελευταια κατι τραβηγμενο.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Επαναφερω το θέμα μήπως βγάλουμε και απόφαση.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Για mobile συμφωνω οτι σου τρωει mb τζαμπα, τα βγαζω και εγω καθως μπαινω και εγω ο ιδιος με 3g αρκετες φορες και δεν το ειχα σκεφτει..

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Vaynard μια στατικη εικονα λιγων kb δεν ειχες; Αν ηταν ετσι δε νομιζω να εχει θεμα κανεις.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ή να μπει αυτό το block.Νομίζω θα βοηθούσε ιδιαίτερα στα κινητά(αν γίνεται).

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    pfft γκρινια για τιποτα, οριστε εβγαλα και γω την δικια μου, αν και το θεωρω μεγαλη υπερβολη οτι πρεπει να βγουνε τεσπα, περαν του οτι δινουνε μια ευχαριστη αισθητικη πανδαισια στο ματι , εμπλουτιζουν λιγο και αυτο το μουντο γκριζο background, αντι να τα βγαλουμε εμεις λοιπον φροντιστε να μπαινετε εσεις που ενοχλειστε με γραμμες που δεν σερνοντε

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Done από μένα.Την είχα καιρό οπότε δεν υπάρχει θέμα.Καλύτερα να δουλεύουν και πιο γρήγορα τα κινητά όταν μπαίνουμε από κει.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Νομίζω πως το καλύτερο είναι το block. Μπορεί να επανέλθει σαν επιλογή?

Με το Adblock plus του Firefox πάντως μπορώ να κάνω block avatars και υπογραφές

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ναι λολ καλος ειμαι κι εγω, δεν εχω θεμα αν και οταν το πα ειχα κατα νου κατι υπογραφες με καμποσες εναλλαγες που κανουν και ωρα να φορτωσουν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw den exw provlhma me opoiadhpote protash.
    Opote mpainw sto internet mpainw apo PC.

Εγω ειμαι υπερ του να βγει οτιδηποτε animated γιατι συν τοις αλλοις το θεωρω και κουραστικο, αλλα ας ακουστουν κι αλλες γνωμες.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εγω ειμαι υπερ του να βγει οτιδηποτε animated γιατι συν τοις αλλοις το θεωρω και κουραστικο, αλλα ας ακουστουν κι αλλες γνωμες.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Ακομα και τοσο εμενα πολυ μου φαινεται. Σκεψου 10 ατομα στη σελιδα να εχουν 500KB.
    Μιλαμε για 5MB που δεν προσφερουν τιποτα και απλα καθυστερουν τη σελιδα.

Leave a comment:

Working...
X