Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βοήθεια με κάρτες για online αγορές

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Ευχαριστώ ρε συ,αλλά έχω βγάλει κάρτα εδώ κι ένα μήνα περίπου.Να'σαι καλά.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Λοιπόν επειδή έχω ψάξει αυτό το θέμα εις βάθος, και δεν είδα κάτι τόσο σταθερό στα παραπάνω ποστς, να τι σου λέω εγώ.
    Debit card--->χρεωστική= κάρτα για αγορές συνδεδεμένη σε λογαριασμό
    Credit card--->χέστο
    Prepaid card--->Οι prepaid cards είναι για εμένα η καλύτερη λύση, εφόσον κάνουν την ίδια δουλειά με τις χρεωστικές κάρτες, αλλά δεν είναι συνδεδεμένες σε λογαριασμό, οπότε είσαι super-safe.

Οι καλύτερες προπληρωμένες κάρτες είναι της τράπεζας κύπρου, όπου μπορείς να βγάλεις μία μόνο με την ταυτότητά σου, σε 5 λεπτά, μόνο με 5 ευρώ.
    Υπάρχουν μερικές άλλες επιλογές οι οποίες είναι: Attica bank, eurobank, και τράπεζα Πειρεώς, οι οποίες αυτές επιλογές, δεν προτίνονται, επειδή είτε θα περιμένεις μία εβδομάδα την ενεργοποίηση, είτε θα περιμένεις να σου την στείλουν.
    ΟΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ www.prepaidcards.gr

Οι κάρτες κύπρου μπορεί να είναι είτε ανώνημες είτε επώνυμες, αλλά συνιστάται να είναι επώνυμες, αφού ούτως ή άλλος δεν κινδυνεύεις, και ο λόγος αυτός είναι ο εξής: Σε περιπτώσεις ανώνυμης κάρτας, κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης πληροφοριών παραλήπτη παραγγελίας όταν δίνεις τα στοιχεία σου ζητάει όνομα κατόχου κάρτας. Η κάρτα εάν είναι ανώνημη πρέπει πίσω να λέει Prepaid Card, ενώ εάν είναι επώνυμη να λέει όνομα. Σε κάθε περίπτωση βάζεις το αντοίστοιχο(ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ PREPAID CARD).

Λοιπόν, εφόσον μάθεις καλά τα παραπάνω και πάρεις την κάρτα σου, προχωράς εδώ!
    Pay-Pal account, να σιγουρευτείς ότι θα κάνεις account στο Pay-pal και να το χρησιμοποιείς όποτε είναι διαθέσιμη η επιλογή του!

Τώρα είσαι έτοιμος ευχαριστώ όσους διάβασαν το tutorial!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Estw h "Debit" einai afth gia tis agores apo to net kai h "Cash card" afth pou den kanei, gia na mhn mplekoume kai me orologies pou den yparxoun.

Proswxh proswxh omws, opoios paei na vgalei, na ksekatharisei apo thn arxh pws thn thelei gia internet kai pws DEN THELEI PISTOTIKH.
    Gia na eiste sigouroi...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παντως στις τραπεζες ο ορος "χρεωστικη" δεν υφισταται, οταν ειχε βγαλει ενας φιλος μου(στη τραπεζα Κυπρου) του ειχαν πει οτι δεν υπαρχει χρεωστικη καρτα. Τελικα δε θυμαμαι αν εβγαλε debit ή προπληρωμενη που απ'οτι καταλαβα τωρα δεν ειναι το ιδιο (μαθαμε και κατι σημερα).

ΥΓ: Visa ftw, τωρα εχει και password η δικια μου που δεν υπαρχει πανω στην καρτα και τον ζητανε πολλα sites προκειμενου να κανεις αγορα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τη debit λεμε χρεωστικη απ οσο ξερω, τι να πω τωρα .
    Τις cash cards παντα cash cards ακουγα να τις λενε απο μικρος.

Απλα ηθελα να πω πως δεν τιθεται θεμα ορολογιας. Ο ξενογλωσσος ορος ειναι debit card το οποιο κατα λεξη σημαινει χρεωστικη καρτα (ουαου).

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Dude, εξ' ορισμου debit=χρεωση αρα το ιδιο πραγμα ειναι αυτο που λες
    To kserw wre alla thn cash card pou les, etsi thn leme kai afthn sta Ellhnika: "xrewstikh"
    Omws gia agores mesw net den kanei.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Dude, εξ' ορισμου debit=χρεωση αρα το ιδιο πραγμα ειναι αυτο που λες και γενικα με αυτες τις καρτες μπορει κανεις να προβει σε συναλλαγες πασης φυσεως.

Με ολες τις καρτες μπορεις να κανεις αγορες περαν των cash cards και απο εκει και περα ειναι και να συνεργαζεται η καθε επιχειρηση με την εταιρεια που προσφερει ολες αυτες τις καρτες, γι' αυτο και ειναι προτιμοτερο να διαλεξει καποιος τα μεγαλα ονοματα του χωρου, βλ. Visa/Mastercard.

Altair εγω στο χω ξαναπει, απορω τοσο καιρο γιατι δεν εχεις κανει τιποτα με το θεμα. Τωρα στο στρατο μικρο το κακο, ειναι η πλεον νεκρη περιοδος για να σε νοιαζει, οποτε και να περιμενεις λιγο δε χανεις τιποτα εκτος αν πιστευεις πως ακομα και τωρα εχεις ορεξη για bargain hunting .

Επισης μη μου πεις πως δεν εχεις ουτε μια cash card εστω, γιατι τοτε θα απορω οσον αφορα το πως σου στελνουν λεφτα εκει που εισαι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H debit den einai pistotikh, einai san thn xrewstikh pou exoun oloi, thn adeiazeis opote thes kai thn gemizeis opote thes.
    H diafora einai oti kanei kai gia net.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τώρα που έχω στρατιωτική ταυτότητα λες να μου δημιουργήσουν πρόβλημα;Δευτέρα θα πάω πάντως να δω τι παίζει.
    Debit τι είναι;

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Afto pou eipe o xeno isxyei.
    Epishs ean pas se mia peirews ka zhtiseis viza gia agores apo to net (oxi pistotikh) tha vgaleis mia mesa se 20 lepta me taftothta kai AFM.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ποιος ο λογος να παρεις προπληρωμενη;
    Παρε μια debit και γεμιζε τη λεφτα οποτε θες, απλο ειναι το πραγμα............. Visa Electron or visa-anything και εισαι μεσα.. τελος.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Γράψου στην Paypal και θα εισαι κομπλέ. Εκεί θα δηλώσεις μία κάρτα που θέλεις.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Eννοώ ότι όταν έβαζα τα στοιχεία μου σε διάφορους διαδικτυακούς τόπους δεν γινόντουσαν δεκτά.Προπληρωμένες ήταν και οι 2 btw.

υ.γ.Δεν μεταφέρεις τα ποστς σε άλλο θέμα πιο σχετικό;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ειναι visa και δεν εκανες δουλεια; Αν ειναι απλως προ-πληρωμενη ισως να μη κανει παντου. Οταν λες δεν εκανες δουλεια τι εννοεις;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν είναι καθόλου δύσκολο να βγάλεις κάρτα.Έχω βγάλει ήδη δύο.Όμως με καμία δεν έκανα δουλειά.Εκεί είναι το θέμα μου.Όπως και να'χει θα το κοιτάξω από Δευτέρα.

Leave a comment:

Working...
X