Η ποιότητα δεν συμβαδίζει με την ποσότητα.
Σε λίγα χρόνια θα λένε όλοι "μα πως δεν το κατάλαβα τότε" , "Animal Soccer 4 ever " κτλ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Animal Soccer World
Collapse
X
-
Απορώ πως το fan club έχει τόσα λίγα μέλη... Τέλος πάντων... Όχι το λέω επειδή κάποιοι από δω μέσα το παίζουν κουλτουριάρηδες και ότι παίζουν ποιοτικά games...
Tι να πει κανείς... ουδέν σχόλιο.
Leave a comment:
-
Γιατι δεν κάνουν και για Android devices Android>>>>>>>>>>>Apple
Leave a comment:
-
Οι τυχεροί που έχουν iphone/ipod μπορούν να παίξουν και το Animal Soccer World: Jungle Cup Party
Description
★★★ WARNING: THIS GAME IS EXTREMELY ADDICTING!!! ★★★
Animal Soccer World is the newest, most addicting, and fun game available!!!
More: http://itunes.apple.com/us/app/anima...371055252?mt=8
Leave a comment:
-
Διαβάζοντας post σου σε άλλο thread διαπίστωσα με ανακούφιση ότι το fanclub το έφτιαξες για λόγους καφρίλας. Πάλι καλά.
Btw, φοβερή ανακάλυψη! :xp: Θα την διαδώσω στην παρέα μου για να πέσει τρελό γέλιο!
Leave a comment:
-
Eιρωνικά το λες φαντάζομαι, ε; Tόσο άθλιο animation σε cartoon έχω να δω σε παραπληγικές cartoon παραγωγές που προβάλουν σε τοπικά κανάλια. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι το πρώτο αποτέλεσμα σε αναζήτηση στο Google ήταν το παρακάτω:Originally posted by Scatman View PostΑΛΛΑ η ποιότης βρίσκεται στο cartoon
Leave a comment:
-
Το είδα για λίγο αλλά δεν κατάλαβα πότε έπαιζες. Συνεχεια έπαιζε το cartoon video.
Εννοείται είμαι fan.
Θα ασχοληθώ με το game κάποια στιγμή!
Leave a comment:
-
Τι στο.... Περιμενω να δω ενα παιχνιδι οπου παιζεις μπαλα με παικτες ζωα και βλεπω ζωα να παιζουν μπαλα. Gameplay ειχε καθολου;
Leave a comment:
-
Animal Soccer World
Απόλυτο Thread για απόλυτο παιχνίδι.

The preparations for the most exciting happening of the year are well on there way. The biggest football match of all times is going to start.
FC Wild Dogs has been challenged by SV Lion Rocks. The coaches of both teams are still thinking about the final line-up.
Today is the day, the match is going to start.... who will win?
Includes:
Cartoon film
Jigsaw puzzle
Colouring book
Memory game
Official Site : http://www.phoenixgamesgroup.com/uk/...malsoccer.html
****************** Γίνε κι εσύ μέλος στο Group ******************
Tags: None
Leave a comment: