Announcement

Collapse
No announcement yet.

Marvel Vs Capcom 3 Fate of Two Worlds

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Συμφωνώ κι εγώ με τον Αλτάιρ, πάρα πολλές φορές δεν έχει τόσο να κάνει με το ποιος χαρακτήρας είναι πιο σπασμένος κλπ, απλά τον γουστάρεις σαν χαρακτήρα, για απροσδιόριστους πολλές φορές λόγους.

Εγώ π.χ. έχω κόλλημα με τους Bruce Lee κλώνους, γι' αυτό και πάντα προτιμάω τους Law, Fei Long, κλπ, ανεξάρτητα με το αν είναι καλοί ή όχι. Επειδή fighting παίζω για τον χαβαλέ, νιώθω καλύτερα αν έχω ήρωες που με "εκφράζουν". Στο Marvel VS Capcom θυμάμαι έπαθα πλάκα όταν είδα πως βάλαν ως playable χαρακτήρα τον CAPtain COMmando, και έκανα φιγούρα στους φίλους μου επειδή είχα τερματίσει το beat-em-up, καταλάβαινα ποιοι ήταν οι βοηθοί που καλούσε με τα ειδικά special moves, ήξερα την ιστορία του ως πρώτη μασκώτ της CAPCOM, κλπ. Πώς να μη γίνει ο βασικός μου χαρακτήρας μετά ?

Το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και έχει να κάνει με ένα κλικ της στιγμής, μην το ψάχνετε

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by ][gognito View Post
    Μπορεις να αναπτυξεις τν προτιμηση σου σε αυτο και να πεις τι συνεπαγεται?
    Το θέμα είναι απλό.Αν μου κάνουν κλικ οι χαρακτήρες ενός τίτλου θα τον προτιμήσω από έναν άλλο.Ποτέ δεν καθόμουν να ασχοληθώ με frame windows,balancing κλπ.Πχ το SF είχε τον Bison.Love at first sight.To MK είχε Sub-Zero,Scorpion,Reptile.To Soul Blade είχε τους Hwang,Mitsurugi,Cervantes.To Tekken τον King.Το Samurai Shodown τον Hanzo.Και πάει λέγοντας.I can't stress this out enough.

Leave a comment:

• ][gognito
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Καμία σχέση.Για μένα το πιο σημαντικό σε ένα fighting τίτλο είναι οι χαρακτήρες
    Μπορεις να αναπτυξεις τν προτιμηση σου σε αυτο και να πεις τι συνεπαγεται?

QUOTE=Vaynard;78924]οταν αρχιζεις και παιζεις με top lvl ανταγωνισμο και ολοι οι υπολοιποι περνουνε τους toptierαδες ενω εσενα αυτος που σου αρεσει να παιζεις ειναι πατος τοτε υπαρχει προβλημα ειδικα οταν αναγκαζεσαι και παιζεις matchups τυπου 7/3, 8/2

γι αυτο ειναι σημαντικο να υπαρχει ενα balance ωστε ο τοπας να μην απεχει πολυ απο τον πατο[/QUOTE]

Αυτο απευθυνεται σε παιχνιδια οπως MvC η ειναι για το προηγουμενο σχολιο?

το νεο mortal kombat οπως το βλεπω απο τα vids μιλοντας εμπειρικα παντα πιστευω οτι 2shot θα γινεσαι με δυο combo εκτος και αν μειωσουνε το dmg διοτι φευγουνε φετονια, δηλαδη balance=0

ειδομεν μακαρι να διαψευστω
    Το damage scaling σε πολλα fighting ειναι ενα ζητημα για το πως θα πρεπει να διαμορφωνεται οπως και για το πως θες να εξισσοροπης το roster, ομως αν μιλησουμε συγκεκριμενα απο τα gameplay trailers του MK υποθετω θα μιλας για της στιγμιαιες σκηνες με τα ειδικα combo που χαλανε μπαρα,εμενα μου φαινετε ισσοροπημενο αν ολοι κοβουν το ιδιο damage που απο οσα ειδα το ιδιο εκοβαν.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    οταν αρχιζεις και παιζεις με top lvl ανταγωνισμο και ολοι οι υπολοιποι περνουνε τους toptierαδες ενω εσενα αυτος που σου αρεσει να παιζεις ειναι πατος τοτε υπαρχει προβλημα ειδικα οταν αναγκαζεσαι και παιζεις matchups τυπου 7/3, 8/2

γι αυτο ειναι σημαντικο να υπαρχει ενα balance ωστε ο τοπας να μην απεχει πολυ απο τον πατο

το νεο mortal kombat οπως το βλεπω απο τα vids μιλοντας εμπειρικα παντα πιστευω οτι 2shot θα γινεσαι με δυο combo εκτος και αν μειωσουνε το dmg διοτι φευγουνε φετονια, δηλαδη balance=0

ειδομεν μακαρι να διαψευστω

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καμία σχέση.Για μένα το πιο σημαντικό σε ένα fighting τίτλο είναι οι χαρακτήρες.Γι'αυτό και δεν ασχολούμαι με Blaz Blue,Virtua Fighter,Guilty Gear,SNK titles.
    Mε το Mortal Kombat θα ασχοληθώ πιο πολύ γι'αυτό το λόγο και μόνο.

Leave a comment:

• ][gognito
    replied

Οπως ειδα τα gameplay trailers παρατηρησα αυτα που λεει και ο τυπος στο vid μονο που δν εχω δει ακομα να μπορεις να αλλαξεις χαρακτηρα στν οθονη διαλογων

Παιδες μν μπαινετε σε διαδικασια να ψαξετε τν αποδοχη στο γτ προτιματε παιχνιδια τυπου MvC,ΤvC,Blazblue, αντι SSF4 και παρομοιων.Το ενα ειναι τακτικης,αντανακλαστικων και ποσο καλα διαβαζεις τν αντιπαλο και το αλλο πιο κοντα στο beat em up δλδ μπολικο combo και πιο χαωδης.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    new gameplay video of Marvel vs Capcom 3. The clip shows Chun-Li, Amaterasu and Trish facing off against Captain America, Iron Man and Thor.

το παιχνιδι φαινεται γρηγορο με εκπληκτικο animation και πανω απο ολα flashy as hell, ελπιζω να βγει και balanced για εμας τους hardcore fighting gamers, αναμενουμε νεοτερα!
    chunli,dr.doom and morrigan for me so far

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    H Marvel είναι η αγαπημένη μου εταιρεία comics και η Capcom η αγαπημένη μου εταιρεία videogames.Το να βλέπω χαρακτήρες των 2 μαζί είναι dream come true.Οπότε λυπάμαι,αλλά διαφωνώ μαζί σου.Βέβαια δε θα με χάλαγε κι ένα Marvel Super Heroes 2 με καμιά 60αριά χαρακτήρες.
    Εντάξει προφανώς και αστειεύομαι.
    Αλλά ένα Marvel Super Heroes 2 με όσο πιο πολλούς χαρακτήρες γίνεται και με τέτοια γραφικά θα ήταν το καλύτερο videogame ever!

ps.ελπίζω να υπάρχει Thanos μέσα αλλιώς σουπερ-ξενέρα.

Leave a comment:

• MarVell
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Ρε πετάξτε τους capcoms και γεμίστε το παιχνίδι με marvel awesomeness λέμε!!!

Έτσι, έτσι, το σωστό να λέγεται :phil:

Η Capcom έχει καλούς χαρακτήρες (Resident Evil, Darkstalkers κλπ) αλλά χαρακτήρες όπως ο σκύλος, magaman, servbot και κάτι άλλοι είναι ξενέρωμα για τέτοιου είδους παιχνίδι

Ελπίζω το παιχνίδι να έχει επιλογή να παίξεις μόνο με χαρακτήρες της Marvel άμα θέλεις.

Ένα Marvel Super Heroes 2 από την Capcom θα ήταν τέλειο, ένα Marvel vs DC ακόμα καλύτερο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Oρίστε βίντεο με Amy & Thor.

Amaterasu

Thor

Amaterasu Vs Thor

edit:
    H Amy φαίνεται ψιλοimba.O Thor από την άλλη φαίνεται κάπως αργός.
    Μου τη χάλασε που στις κινήσεις της Amy δεν πολυβλέπουμε celestial brush.Αλλά δεν πειράζει.I can live with that.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    H Marvel είναι η αγαπημένη μου εταιρεία comics και η Capcom η αγαπημένη μου εταιρεία videogames.Το να βλέπω χαρακτήρες των 2 μαζί είναι dream come true.Οπότε λυπάμαι,αλλά διαφωνώ μαζί σου.Βέβαια δε θα με χάλαγε κι ένα Marvel Super Heroes 2 με καμιά 60αριά χαρακτήρες.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ρε πετάξτε τους capcoms και γεμίστε το παιχνίδι με marvel awesomeness λέμε!!!

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ίσως τους βάλουνε ως ειδική κίνηση.Στο MvC2 η Jill έχει ειδική κίνηση που καλεί τον Tyrant.
    Bayonetta δύσκολο να μπει.Δεν είναι της capcom.Δυστυχώς.
    Ωχ ναι έχεις δίκιο,έχω συνδέσει βλέπεις την πλατινουμ με την καπκομ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ίσως τους βάλουνε ως ειδική κίνηση.Στο MvC2 η Jill έχει ειδική κίνηση που καλεί τον Tyrant.
    Bayonetta δύσκολο να μπει.Δεν είναι της capcom.Δυστυχώς.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Φοβερή η αματερασου,άντε να βάλουν μπατονετα και viewtiful joe τώρα.

Leave a comment:

Working...
X