Announcement

Collapse
No announcement yet.

Breath of Fire Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ren_of_Heavens
    replied
    Καλά εσύ Ground Zero είσαι purist μέχρι αηδίας και δεν μετράς. 100 sequels Final Fantasy να σου δίνανε και 30 Soul CaliburoTekken θα τα έπαιρνες όλα και θα έλεγες κι ευχαριστώ.
    Οι Purists θα προτιμούν μια ζωή το ίδιο πράγμα κι ας έχει μπει το φαγητό 2 και 3 φορές στο φούρνο.

Αγορίνα μου εσύ...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Το V και μένα μου άρεσε πάρα πολύ, αν και το 3 είναι όντως μακράν το καλύτερο BoF. Δυστυχώς ή ευτυχώς ήμουν μικρός όταν το έπαιξα (το είχα τερματίσει μία φορά, αλλά το έφτασα 2 μέχρι το τέλος) και μου φαινόταν απίστευτα δύσκολο. Ειδικά το τελικό boss... Εφιάλτης .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Petamena lefta...

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    I see...

Θα ψάξω να βρω τα προηγούμενα, αν και θα πάρει χρόνος...
    Πάρε το V να γουστάρεις. Είναι διαφορετικό, είναι καταθλιπτικό (ότι πρέπει για τις κρύες νύχτες του Χειμώνα), έχει σωστή δυσκολία πηγαίνοντάς το όσο πιο πέρα μπορείς στο πρώτο Playthrough,δεν είναι κλασσικό rpg μέχρι το κόκκαλο,δεν έχει level grinding. Α και φυσικά δεν αρέσει στον Ground Zero. Από κει και πέρα διαλέγεις και παίρνεις αλλά αν δεν το παίξεις θα έρθω Σαλόνικα να σου κάνω ντου.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    I see...

Θα ψάξω να βρω τα προηγούμενα, αν και θα πάρει χρόνος...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    H mousikh einai aplws koryfaia.
    To story einai apo ta paliomoditika, alla para poly kales anatropes.
    To systhma maxhs einai klassiko "Breath of fire" stylem alla exei kai merikes poly wraies leitourgies opws o syndiasmos twn Dragon Genes gia thn dimhourgia diaforetikwn drakwn, ton systima tou training katw apo masters kai thn ekmathish twn epithesewn twn exthrwn.

Paikse einai ola ta lefta sou lew.

Kai Tanno nai to 5 einai to dragon quarter.

Leave a comment:

• straier
    replied
    To Breath of fire 3 einai ena apo ta kalitera JRPG olwn twn epoxwn kai opoios den to exei paiksei exei praksei amartia.
    Δεν το έχω παίξει. Για πες κάτι παραπάνω; Καλή ιστορία, σύστημα μάχης, μουσική;

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Συγγνώμη, αλλά το Dragon Quarters που έχω είναι το πέμπτο που λέτε ?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To Breath of fire 3 einai ena apo ta kalitera JRPG olwn twn epoxwn kai opoios den to exei paiksei exei praksei amartia.
    Aneta mesa sto top 5 mou.

To Breath of fire 5 apo thn allh einai ena apo ta xeirotera JRPG pou exw paiksei pote mou.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    να ξερεις πως το 5 δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα νουμερα παντως μιας και παιρνει τελειως αλλο προσανατολισμο και εχει διαφορετικο υφος

απο τα προηγουμενα παιξε τo 3 kai to 4 , το 3 οπου και να το παιξεις (psx,psp) δεν θα δεις διαφορα οπως σου ειπε και ο mr.deus

το 1 και το 2 σε κανα emulator καλυτερα

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Κι εγώ έχω όλες τις κονσόλες της Sony, οπότε ξέρεις τι παίζει. Από το PSX ως το PSP έχω.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Αλταιρ δεν αγχώνομαι,έχω την πρωτότυπη psx έκδοση έτσι και αλλιώς.

Αν ασχοληθείς μαγκιά σου,είναι καταπληκτικό παιχνίδι.

Τανο δεν κάνει τίποτα,ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Κι όμως, Deus, δεν το έχω σκοπό μόνο να το διακοσμώ ! ΘΕΛΩ και να το παίξω ! Έχω τόσα καλούδια να παίξω που δεν είχα την ευκαιρία να παίξω...

Ευχαριστώ για την σύγκριση πάντως !

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μην αγχώνεσαι Deus.Στα Media Markt το είχα βρει κάμπoσες φορές για 10 ευρώ,οπότε Τάννο τσίμπα το αν το θες.Εγώ ΔΕΝ το πήρα σε περίπτωση που αναρωτιέσαι.
    Ίσως κάποτε ασχοληθώ κι εγώ βέβαια...

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ε όχι και προσφορά ρε τανο,το παιχνίδι έχει 4 χρόνια τουλάχιστον που κυκλοφόρησε,είναι λογικό να κάνει τόσο.

Καταρχάς το breath of fire 3 δεν έχει κυκλοφορήσει στο snes αλλά στο πρώτο playstation.

Η Psp έκδοση είναι ακριβώς ίδια με αυτήν του play με μόνη διαφορά την προσθήκη ενός minigame fishing challenge μέσω του οποίου ξεκλειδώνεις artwork.

ΑΝ έχεις σκοπό να ασχοληθείς πάρτο,είναι καταπληκτικό παιχνίδι.Aν το θέλεις απλώς για να κοσμεί το ράφι σου άστο για να το πάρει κάποιος που θα το παίξει.

Κρίμα πάντως που δεν θα δούμε νέο breath of fire.Είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές rpg.

Leave a comment:

Working...
X