Announcement

Collapse
No announcement yet.

KuOn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • KuOn

    Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο και τρομακτικό. Έχω καιρό να νιώσω έναν τέτοιο τρόμο. Τερμάτισα και τις 3 φάσεις(Yin, Yan και KuOn).

    Για πρώτη φορά σε τέτοιο παιχνίδι βλέπω μέσα τον γνωστό ιερέα, Abe No Seimei.

    Η πιο εύκολη, μα και μικρή, φάση είναι η KuOn με τον Abe No Seimei, γιατί αυτός ο νεαρός είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας με το naginata του(Ιαπωνικό δόρυ) και ήταν και μικρό το επεισόδιο αυτό.

    Η μέτρια, μα και αρκετά μεγάλη, φάση είναι η Yin με την νεαρή ιέρεια, Utsuki, κόρη του κακού της ιστορίας, Domon. Η κοπέλα αυτή είναι αρκετά δυνατή και είναι ισορροπημένη και στα μαγικά και στο στιλέτο της.

    Η αρκετά δύσκολη, μα και μέτρια, φάση είναι η Yan με την μικρή μαθητευόμενη ιέρεια, Sakuya. Μπορεί να είναι πολύ δυνατή στα μαγικά, αλλά δυστυχώς οι εχθροί ήταν αρκετά πιο δυνατοί απ' αυτήν. Το ίδιο και τα bosses.

    Της Utsuki και της Sakuya τα επεισόδια συμπίπτουν με την ίδια ιστορία, αλλά με εναλλακτικούς δρόμους, ενώ του Abe No Seimei είναι στο τέλος, εφόσον ολοκληρωθούν οι 2 πρώτες φάσεις.

    Ιστορική περίληψη του παιχνιδιού

    Στην εποχή του Edo, κυμαίνεται μία κατάρα των μεταξοσκωλήκων, η οποία έκανε τους νεκρούς να αναστηθούν. Λέγεται ότι όποιος θέλει να ζήσει αιωνίως, πρέπει να κάνει θυσίες. Οι νεαρές κοπέλες και ο Abe No Seimei καλούνται να σφραγίσουν και να εξιχνιάσουν την κατάρα και να σταματήσουν τον Domon, έναν σκοτεινό ιερέα αυτής της έπαυλης Fujiwara.

    Τεχνικά χαρακτηριστικά

    Το παιχνίδι μοιάζει πολύ σαν του Project Zero σε background, αλλά έχει το style Resident Evil και στον χειρισμό και στο κεντρικό μενού. Και είναι πολύ τρομακτικό.

    Αξίζει να του ρίξετε μία ματιά. Ίσως το αδικούν οι βαθμολογίες του, αλλά θα αρέσει πολύ στους φίλους των παιχνιδιών τρόμου.
    sigpic
Working...
X