Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sonic & Sega All-Stars Racing
Collapse
X
-
Λιγουλάκι άσχετο με το Sonic Cart game αλλά αν κάτσω και σκεφτώ πόσα Sonic mega collections, compilation, packs, HD versions ή σκέτα κτλ. έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και σε πόσα συστήματα θα πρέπει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου περι Mario ξεζουμίσματος από την Nintendo.:dizzy:
Ένα Sonic θέλω σε Middle Earth θεματολογία και η βιομηχανία θα έχει βρει τον μάστορά της.
Leave a comment:
-
Κλεβεις ατακες.Και οχι μονο τις κλεβεις,ειναι και διετιας.Originally posted by RamparterΗ τολμη και γοητεια συναντα τις καλοκαιρινες διακοπες...
πλακα κανω, το κομματι ειναι κλασικο hit για μενα

Leave a comment:
-
Ναι το ξέρω παραείναι core και θέλει πολύ υπομονή για να κάνεις mastering τα drift mechanics, αλλά άμα μάθεις είναι άπειρο έπος. Δεν υπάρχει χώρος σήμερα για τέτοια, αλλά, τέλος πάντων, δες πόσο phail είναι το drift στο All Star και μετά έλα και πες μου.
Leave a comment:
-
Η τολμη και γοητεια συναντα τις καλοκαιρινες διακοπες...
πλακα κανω, το κομματι ειναι κλασικο hit για μενα
Leave a comment:
-
Θα δω οταν το παιξω, και στο gaf παντως διαβασα τα χειροτερα γι αυτο. Αν θελαν θα μπορουσαν να ακουσουν τους fan αλλα πιστευω μιλαμε για τετελεσμενα γεγονοτα.
"Αυτη τη φορα θα το κανουμε σωστα "
[γραφουν στα παπαρια τους ολο το κοσμο, previews, feedback κλπ]
[το παιχνιδι κυκλοφορει, μετρια reviews, γκρινιες, απογοητευση κλπ]
"Καναμε λαθη, την επομενη φορα θα πρεπει να μαθουμε απ' αυτα"
...
Leave a comment:
-
Και εγώ το έπαιξα και δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου. Αυτά που είπατε με καλύπτουν απόλυτα.
Έχοντας παίξει το Outrun στο XBLA περίμενα ένα drift πάνω - κάτω σαν και αυτό , επίσης το παιχνίδι μοιάζει οικτρά σαν ένα crash bandicoot racing που έπαιζα παλιά στο Original xbox.
Η σύγκριση μεταξύ Sonic & Sega All-Stars Racing και του Super Mario kart είναι ιεροσυλία , imo
Οι απογοητευμένοι πάρτε το Outrun να δειτε πως Sega ήξερε ν φτιάξει racing σε αντίθεση με σήμερα.
Leave a comment:
-
Ναι καλά, δε το λέω από την άποψη ότι δε μπορούν να φτιάξουν καλύτερο drift, αλλά από το ότι η συγκεκριμένη τεχνική που υπάρχει στον τίτλο, είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενα ποτέ να κάνει η SEGA.
Leave a comment:
-
Δεν ειναι οτι δε μπορουν να κανουν καλο drift απλα πειραματιζονται με ανοησιες προκειμενου να κανουν κατι απλο και προσβασιμο. Και τελικα αποτυγχανουν.
Leave a comment:
-
Καλά ναι, η λογική του drift ήταν τραγική.
Είναι απορίας άξιο όμως, πως στο καλό η πάλαι ποτέ master στο drift SEGA, με ένα σωρό διαφορετικές, εξαιρετικές, τεχνικές, από του OutRun, μέχρι του Scud Race, του Daytona κοκ, να φτιάξει ένα τόσο αστείο πράγμα. Δηλαδή εντάξει, να απευθυνθείς στα νέα δημογραφικά αλλά, έτσι όπως είναι, το drift είναι τελείως της πλάκας.
Leave a comment:
-
Τέλος πάντων, δεν έχασες και τίποτα από το demo, κλασικό party racing με αδιάφορα power ups και τραγικό frame rate. Απογοητεύτηκα από αυτό που είδα, ειδικά αν δε βελτιωθεί το frame στη τελική έκδοση δε παίζει να το τιμήσω.
Μπανάνες, καβαλίκεψες;
Leave a comment:
Leave a comment: