Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Meat Boy

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sorry my mistake .

    Comment


    • Originally posted by Phantom Duck View Post
      Εγώ πάλι θα αργήσω μερικές ημέρες να κάνω update (στις δύο πίστες που μου έμειναν ) επειδή απαιτούν λιώσιμο, το οποίο δεν μπορώ να διαθέσω τώρα.
      *Λίγες ώρες αργότερα




      6-5x clear με Α+ εννοείταιΕίπα να παίξω για κάνα 10λεπτο να περάσει η ώρα και την έβγαλα στο πι και φι. Τόσες φορές που την έχω παίξει, τόσες ζωές που έχω χάσει, τελικά την έμαθα απ' έξω κι ανακατωτά. Έχανα συνέχεια στα γελοία πριόνια στο τέλος, όμως το δύσκολο κομμάτι της πίστας το έπαιζα συνέχεια ξανά και ξανά και ξανά, με αποτέλεσμα να το μάθω στην κυριολεξία χωρίς να το καταλάβω :xp:


      Πάμε για Guy τώρα. Τόσον καιρό το απέφευγα και το ανέβαλα, αλλά τελικά ήγγικεν η ώρα. Θα το πιάσω στα σοβαρά, μιας και μέχρι τώρα απλά έπαιζα περιστασιακά. Το τελευταίο οχυρό του Guy είναι το μόνο εμπόδιο που παρεμβάλλεται μεταξύ εμού και του τερματισμού του παιχνιδιού, επομένως θα βάλω τα δυνατά μου για ένα τελευταίο boost. Ευελπιστώ την επόμενη φορά που θα postάρω εδώ πέρα να είναι για να αναφέρω τη νίκη, αν και το ενδεχόμενο να έρθω για να κλάψω τη μοίρα μου είναι συντριπτικά μεγαλύτερο μπορώ να πω :xp:

      PK World - Τα πάντα για Disney comics!

      Comment


      • Μέσα σε μισή ώρα θα μπεις στην ομάδα των imba, μην ανησυχείς . Go for it!

        Comment


        • Κύριοι, την προσοχή σας παρακαλώ για λίγο!

          Κόσμος 1: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
          Κόσμος 2: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
          Κόσμος 3: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
          Κόσμος 4: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 A+
          Κόσμος 5: 100 %, 20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 A+
          Κόσμος 6: 100 %, 1 Glitch Zone, 2/2 bosses, 10/10 Α+
          Κόσμος 7: 100 %, 40/40 Α+

          Total Progress: 106%
          Light World: 100%
          Dark World: 100%
          Total Bandages: 100
          Total Deaths: 21.063























          PK World - Τα πάντα για Disney comics!

          Comment


          • Χαχαχαχαχαχαχαχ divine!!! Αν εχεις ορεξη πες τιποτα για την 2η και 3η του the kid!!

            Θεος για αλλη μια φορα! Αντε και στα δικα μας .

            Comment


            • Εντάξει, ό,τι και να πω είναι λίγο, πρέπει να τις τερματίσεις οπωσδήποτε για να δεις περί τίνος πρόκειται. Γενικά η ψυχολογία μου και η αυτοπεποίθησή μου είχαν φτάσει στο φουλ ύστερα από τις απανωτές νίκες στις 7-20, 7-20x, dark boss και 6-5x. Και λογικά να το πάρεις, από τη στιγμή που νίκησα αυτές, δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταφέρω ένα warp zone. Ενώ δεν είχα σκοπό να το πιάσω τώρα, οι κινήσεις βγήκαν μηχανικά και κατέληξα πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι να παίζω Super Meat Boy. Με το που ξύπνησα, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βάλω το παιχνίδι, πριν καν ακόμα ανοίξω παράθυρα, πριν φάω πρωινό, κλπ

              Αν και ξόδεψα πολλές ώρες στο warp zone (γύρω στις 5-6), δεν έχασα και πάααααρα πολλές ζωές. Έχασα γύρω στις 1.200 φορές ενώ υπολόγιζα πως θα είχα ξεπεράσει τις 2.500. Την άποψή μου για την πρώτη πίστα την ξέρεις ήδη. Συνολικά πρέπει να μου πήρε τόσο χρόνο όσο και οι άλλες δύο μαζί. Την έμαθα απ' έξω θέλοντας και μη, όμως εξακολουθώ να τη θεωρώ τη δυσκολότερη του zone. Βασικά απαίσια τη θεωρώ αλλά οκ, πάμε στην επόμενη.

              Η δεύτερη μου φάνηκε ίσως η πιο εύκολη από το zone, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ήταν εύκολη γενικά . Η τρίτη πλατφόρμα δεν με δυσκόλεψε τόσο όσο ανέφεραν οι προηγούμενοι. Για να ακριβολογώ, την πέρασα περίπου 5 φορές. Την τελευταία φορά την τερμάτισα, τις προηγούμενες 4 έριχνα καντήλια :xp: Αυτό που λένε για τη μουσική και τον συγχρονισμό για τις πλατφόρμες 2 και 3 ισχύει εν μέρει. Από τους απανωτούς θανάτους, η μουσική τυχαίνει μερικές φορές να συγχρονίζεται με τις πλατφόρμες. Αν συγχρονίζεται στην 2η, τότε θα συγχρονίζεται και στην 3η. Έτσι κατάφερα να κατέβω την 3η πλατφόρμα για πρώτη φορά, χωρίς ουσιαστικά να κοιτάω τον χαρακτήρα ή τα καρφιά. Ίσως να βοηθήσει κάποιους, εμένα δε με χάλαγε όποτε συνέβαινε, απλά δεν πρέπει να βασιστείς μόνο εκεί.

              Η τρίτη πίστα ήταν όντως η πιο διασκεδαστική αλλά και η πιο "σου ξεσκίζω τα δάκτυλα που τόλμησες να με παίξεις". Δεν είναι δύσκολο να περάσεις πάνω από τις πλατφόρμες που έρχονταν κατά πάνω σου, ψυχραιμία θέλει. Το θέμα είναι πως τα double jumps σου πρέπει να είναι πολύ συγχρονισμένα, και πρέπει να κάνεις πολλά τέτοια συνεχόμενα, μιας και η πίστα δεν έχει ούτε ένα μέρος που να μπορείς να σταθείς ασφαλής.

              Αυτά εν ολίγοις. Γενικά ευχαριστώ όσους ανταποκρίνονταν με ενθουσιασμό κάθε φορά που έγραφα και ας είχαν τελειώσει το παιχνίδι, μιας και το έκαναν πιο ενδιαφέρον και μου έδιναν κίνητρο να φτάσω ως το τέλος. Όπως έχει ειπωθεί ήδη, τσαμπουκά θέλει το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Δεν θυμάμαι να έχω αισθανθεί ξανά τόσο ευχάριστα με τον τερματισμού ενός παιχνιδιού, ήταν μεγάλο το challenge αλλά τελικά είναι σε γήινα όρια και μπορεί να το πετύχει ο οποιοσδήποτε, αρκεί να το πάρει στα σοβαρά.

              Άντε, επόμενος στη σειρά είναι ο nooto που πρέπει να το τελειώσει οπωσδήποτε. Και φυσικά περιμένω από Altair και Loggo πολλά πράγματα, άντε να απογειωθούμε

              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

              Comment


              • EΠΟΣ είσαι, άντε να ανεβαίνει η ομάδα!!!!!!!!

                Καλά ρε απίστευτε, 21000 deaths; Εγώ με τις 8.585 αν θυμάμαι καλά πρέπει να είμαι θεός .

                εδιτ

                Γενικά ευχαριστώ όσους ανταποκρίνονταν με ενθουσιασμό κάθε φορά που έγραφα και ας είχαν τελειώσει το παιχνίδι, μιας και το έκαναν πιο ενδιαφέρον και μου έδιναν κίνητρο να φτάσω ως το τέλος.
                Αν δεν τύχαινε να το ξεκινήσω με Laharl και να κάνει join nooto δε νομίζω να το τερμάτιζα 100%. Αυτή η ανταλλαγή εντυπώσεων ήταν το καλύτερο κομμάτι της όλης εμπειρίας. Αυτή και η 3-11x .

                Comment


                • Originally posted by Evans View Post
                  EΠΟΣ είσαι, άντε να ανεβαίνει η ομάδα!!!!!!!!

                  Καλά ρε απίστευτε, 21000 deaths; Εγώ με τις 8.585 αν θυμάμαι καλά πρέπει να είμαι θεός .
                  Τούμπανος είσαι, μην το συζητάς καν. Εγώ έθεσα νέα στάνταρ που πρέπει να ξεπεράσει ο nooto αν θέλει να μου πάρει την πρωτιά στα total death leaderboards

                  Γενικά παρατήρησα πως δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο από άλλους. Έβλεπα σε διάφορα forums την πρόοδο πολλών ατόμων ανά stage και μου έπαιρνε περισσότερη ώρα με περισσότερους θανάτους. Εδώ στον Dark 4ο κόσμο μου έπαιρνε από ένα μισάωρο έως ένα δίωρο η κάθε πίστα, χρόνος που από άλλους απαιτείται για το Guy. Τώρα που το καλοσκέφτομαι είχα πάρα πολύ καιρό να πιάσω ένα παιχνίδι σε τέτοιο βαθμό και ξεκίνησα με το πιο λούκι που μπορούσα να βρω :xp:

                  Το πρώτο post το έκανα εδώ πέρα πριν από ακριβώς 6 μήνες, τότε ξεκίνησα και το παιχνίδι. Από τότε έως σήμερα πέρασαν μεγάλα διαστήματα αδράνειας, διακοπές κλπ, και γενικά όταν το ξαναέπιανα έπρεπε να περάσει ένα όριο θανάτων προς επανασύνδεση με το αντικείμενο Βασικά μέχρι ένα σημείο πήγαινα αρκετά καλά, όμως από τον 3ο κόσμο νομίζω και μετά, σταμάτησε να με νοιάζει το θέμα και παραέγινα σπάταλος, έπεφτα στα καρφιά από αμηχανία, έχανα κατ' ευθείαν για να κάνω καλύτερους χρόνους, ξαναέπαιζα τις παλιές πίστες κλπ κλπ. Και στα Glitch Zones έχασα κάμποσες ζωές.

                  Πάντως κι εγώ αν ήμουν μόνος δεν νομίζω να το πάλευα τόσο πολύ έως το τέλος. Κάθε φορά που είχα αξιοπρόσεκτη πρόοδο ερχόμουν κατ' ευθείαν εδώ να κάνω update και περίμενα ανταποκρίσεις, είναι και η φύση του παιχνιδιού τέτοια που σε τραβάει. Αν είχα ξεκινήσει μαζί σας θα ήταν φοβερή εμπειρία. Εδώ έκανα λίγα παράλληλα updates με Altair και nooto και πάλι γούσταρα.

                  Ύστερα από αυτό, πιστεύω πως μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Μου φαίνεται μάλιστα πως θα προσπαθήσω πάλι την Veni, Vidi, Vici πίστα του VVVVVV για το μοναδικό trinket που δεν έχω πάρει


                  PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                  Comment


                  • Αφού συγχαρώ κι εγώ τον Phantom Duck για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού να πω ότι, μετά από σχεδόν ένα δίωρο συνεχόμενων pwnage, έβγαλα τελικά το The Guy. Ο τέταρτος κόσμος, με εξαίρεση 1-2 επίπεδα (βλέπε 4-20x), μάλλον με δυσκόλεψε λιγότερο από τον τρίτο. Πλέον είμαι:

                    Κόσμος 1: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                    Κόσμος 2: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                    Κόσμος 3: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 1 Glitch Zone, 40/40 Α+
                    Κόσμος 4: 100 %, 20/20 bandages, 4 warp zones, 0 Glitch Zone, 40/40 Α+
                    Κόσμος 5: 16 %, 2/20 bandages, 1 warp zones, 0 Glitch Zone, 6/40 Α+
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                    Comment


                    • Phantom Duck άψογος.Θεωρώ μέγιστο κατόρθωμα να τελειώσει κάποιος αυτόν τον τίτλο 100%.Ποιο Demon's Souls και ποιο Dark Souls.
                      Εγώ πάντως το έχω ψιλοπαρατήσει το άθλημα και δε νομίζω να καταφέρω ποτέ να το τελειώσω,αλλά οκ ποτέ δεν ξέρεις.

                      edit:Σε ποιο κόσμο είναι το The Guy;
                      Carpe diem

                      Comment


                      • 5ο (5-7).
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                        Comment


                        • Είπα να βάλω για πλάκα να δω το The Guy και μόλις το πέρασα.
                          Το πρώτο άλμα εννοώ.
                          Χαράς στο κουράγιο σας μάγκες.Δε νομίζω ότι θα μπορέσω ποτέ να το περάσω.Πλάκα στην πλάκα,πέρασα 4 πίστες ακόμα με Α+.Στο πολύ χαλαρό όμως.Τελικά δεν με άφησε τόσο,όσο νόμιζα.Χμμμ...
                          Carpe diem

                          Comment


                          • Μπράβο ρε Phantom είσαι αλάνι!!!

                            Οι υπόλοιποι συνεχίστε γερά,είναι σχεδόν αμαρτωλή απόλαυση το παιχνίδι


                            Comment


                            • Originally posted by Loggo View Post
                              [...]μετά από σχεδόν ένα δίωρο συνεχόμενων pwnage, έβγαλα τελικά το The Guy.[...]

                              [...]
                              Κόσμος 5: 16 %, 2/20 bandages, 1 warp zones, 0 Glitch Zone, 6/40 Α+
                              Τι εννοείς, πάει το Guy; Το νίκησες; Έτσι απλά; Πάπαλα; Εμένα μου πήρε τον τριπλάσιο χρόνο, υποθέτω και με τους τριπλάσιους θανάτους (αν και ίσως γι' αυτό να το χάρηκα τόσο πολύ :xp. Τα πας τέλεια, συνέχισε έτσι και μπες κι εσύ στην ομάδα

                              Altair, κι εγώ έτσι ήμουν σε μία φάση, έπαιζα απλά για να περνάει η ώρα, και ο χάρτης ολοένα και γέμιζε με Α+. Ε, σε κάποια φάση διαπίστωσα πως μου έμειναν μόνο 8-9 πίστες και έκανα ένα γερό ντου

                              PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                              Comment


                              • Loggo μας ξεφτιλισες . Παιζει να το πας πιο γρηγορα απ'ολους και μαλιστα κανοντας τα πραγματα με σειρα και νοικοκυρεμενα .

                                Πω ρε σεις 4 πιστες μου μενουν, θα το ξαναπιασω συντομα μιας και ξαναπηρε φωτια το topic και μου ερχεται ξανα η φαγουρα στα δαχτυλα .

                                Comment

                                Working...
                                X