Οι υπόλοιποι συνεχίστε γερά,είναι σχεδόν αμαρτωλή απόλαυση το παιχνίδι

Εγώ με τις 8.585 αν θυμάμαι καλά πρέπει να είμαι θεός
.
Βασικά μέχρι ένα σημείο πήγαινα αρκετά καλά, όμως από τον 3ο κόσμο νομίζω και μετά, σταμάτησε να με νοιάζει το θέμα και παραέγινα σπάταλος, έπεφτα στα καρφιά από αμηχανία, έχανα κατ' ευθείαν για να κάνω καλύτερους χρόνους, ξαναέπαιζα τις παλιές πίστες κλπ κλπ. Και στα Glitch Zones έχασα κάμποσες ζωές.
Εγώ με τις 8.585 αν θυμάμαι καλά πρέπει να είμαι θεός
.
.

. Η τρίτη πλατφόρμα δεν με δυσκόλεψε τόσο όσο ανέφεραν οι προηγούμενοι. Για να ακριβολογώ, την πέρασα περίπου 5 φορές. Την τελευταία φορά την τερμάτισα, τις προηγούμενες 4 έριχνα καντήλια :xp: Αυτό που λένε για τη μουσική και τον συγχρονισμό για τις πλατφόρμες 2 και 3 ισχύει εν μέρει. Από τους απανωτούς θανάτους, η μουσική τυχαίνει μερικές φορές να συγχρονίζεται με τις πλατφόρμες. Αν συγχρονίζεται στην 2η, τότε θα συγχρονίζεται και στην 3η. Έτσι κατάφερα να κατέβω την 3η πλατφόρμα για πρώτη φορά, χωρίς ουσιαστικά να κοιτάω τον χαρακτήρα ή τα καρφιά. Ίσως να βοηθήσει κάποιους, εμένα δε με χάλαγε όποτε συνέβαινε, απλά δεν πρέπει να βασιστείς μόνο εκεί.

.

. Go for it!
) επειδή απαιτούν λιώσιμο, το οποίο δεν μπορώ να διαθέσω τώρα.
Είπα να παίξω για κάνα 10λεπτο να περάσει η ώρα και την έβγαλα στο πι και φι. Τόσες φορές που την έχω παίξει, τόσες ζωές που έχω χάσει, τελικά την έμαθα απ' έξω κι ανακατωτά. Έχανα συνέχεια στα γελοία πριόνια στο τέλος, όμως το δύσκολο κομμάτι της πίστας το έπαιζα συνέχεια ξανά και ξανά και ξανά, με αποτέλεσμα να το μάθω στην κυριολεξία χωρίς να το καταλάβω :xp:
. Σκέψου ότι όσα θα δεις (μιλάω για τους δικούς μας χρόνους) δεν είναι glitch :xp: .
Leave a comment: