To Tekken ήταν πάντα το ποιο δημοφηλές fighting στην Ελλάδα και λογικά όταν θα βγει το TTT2 θα παίσουν με τα μούτρα αλλά αυτό δεν μας σταματάει από το να παίξουμε το game ^^
Όντος υπήρχαν παιδιά που παίζανε παλιά και τους έχω χάσει
WERE ARE THESE PEOPLE!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Virtua Fighter 5: Final Showdown
Collapse
X
-
Κατσε να βγει το ΤΤΤ2 και οι μισοι απο αυτους που ανεφερες θα την κανουν με ελαφρα λογικα, φανταζομαι την εχεις ξαναδει την ιστορια.
Υπαρχουν και αλλα ατομα παντως που ηταν πολυ ενεργα στο VF5 και σε πραγματικα πολυ καλο επιπεδο, απλα δεν πατουσαν ουτε τοτε GDA (μπορει να μην υπηρχε καν GDA τοτε για την ακριβεια), οποτε και τωρα λογικα οποτε εχουν χρονο μονο online θα ασχολουνται μιας και πρεπει να ειναι και αρκετα καλο στην τελικη.
Παντως γενικα το VF5 ηταν σαν να μη βγηκε ποτε για τους περισσοτερους εδω, πηγε απατο χωρις καποια ουσιαστικη αφορμη, μιας και ηταν μια χαρα παιχνιδι (οκ το XBOX πηρε τη ver. c και το PS3 τη ver. b).
Leave a comment:
-
Σε λίγο θα μας ξέρει περισσότερος κόσμος στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα...
Anyway για VF5FS υπάρχει κανένας εδώ που να παίζει ή έστω να θέλει να μάθει γιατί το επίπεδο έχει αρχίσει να ανεβαίνει και μετά θα είναι αργά...
Leave a comment:
-
ντανη τωρα το ειδα ρε φιλε το stream του μαγαζιου υπαρχει στο eventhubs!!!
R E S P E C T
Leave a comment:
-
Δε με τραβάει, όπως όλα τα 3D fighting games... Κάτι παιδιά μου είπαν να το πάρω, αλλά δεν... Περιμένω και το KoF XIII από zavvi...
Leave a comment:
-
Η αλήθεια είναι ότι το VF5 για ps3 ήταν ... ας πούμε πατάτα για να μην πούμε τοίποτα χειρότερο.
Leave a comment:
-
Απο τα αγαπημένα μου fighting games.
Αν και έχω το VF5 θα το τσιμπήσω μια απο αυτές τις μέρες το Final Showdown μιας και η VF5 έκδοση για το PS3 δεν ήταν καλή.
Μόνο με 3 παίχτες ξέρω να παίζω καλά.
Leave a comment:
-
To game ειναι απλά GODLIKE!!!!!!!!!!!!
Νομίζω ότι κάπου εδώ πρέπει να πω μία ιστορία σχετικά με την Ελλάδα και το Virtua Fighter
Πρώτα θα δώσω δύο ιστορικά links Χρονολογία 2002/08/25
How to Make a Website with free web hosting services & cheap web hosting for ecommerce & small business hosting. Create & Make a Free Website with Affordable web hosting provider free website promotion tools & web stats. Free Website Builder, Templates, & Best Free Web Hosting. How to Create a Website
Την εποχή του VF4 (δεν θέλω να πάω ποιο πίσω) το Virtua Fighter ήταν πολύ ενεργό, αρκετά παιδιά παίζανε κάθε μέρα παρόλα αυτά το επίπεδο ήταν αρκετά μέτριο με κάποιες καλές στιγμές. Το virtuagreece είναι ο πρωκάτοχος του greekdojo πράγμα που ελάχιστει γνωρίζουν αλλα είναι γεγονός ^^
Το Virtua Fighter είχε πάντα λίγους αλλά πολύ φανατικούς παίχτες φυσικά ένας από αυτους είμαι και εγώ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα group από 9 άτομα που παίζουμε σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να παρακολουθίσετε το live stream στο
http://www.twitch.tv/zaelock
Υπάρχουν όλα τα επίπεδα παιχτών αυτή τη στιγμή από αρχαριους μέχρι high level παίχτες. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι μία πολύ καλή αρχη για κάποιον που ξεκινάει το virtua fighter τώρα αλλά και chalenge για κάποιον που ξέρει.. η νομίζει ότι ξέρει μουχαχαχαχα
...just kidding
Ονοματα?
Zaelock
Ace
Thanos
Achilies
SV
Hidan
Harverster
Gallos
Bele
Leave a comment:
-
καλα master δεν γινεται κανενας σε λιγες ωρες, αλλα τα βασικα μια βδομαδα? ε ξερω γω
για να ακουσουμε τι παιζει στο gda γιατι και εγω εχω να κατευω καιρο
Leave a comment:
-
Καλα δεν εννοω throw/evade κτλ, εχει πολυ ψωμι το παιχνιδι αν το δεις σοβαρα, τωρα αν γινεις master σε 1 μερα οκ respect. Ξερω πως διαφοροι παιζουν στο gda αλλα κι εγω ονοματα θελω. Εχω δει Zaelock να γραφει στο VFDC και να λεει πως γινεται χαμος, αλλα καλο ειναι να μου πει και κανας αλλος τι παιζει πιο εμπεριστατωμενα γιατι στο GD πλεον κανουν μισο post ανα μηνα οπως ειδα πριν καποιες μερες που τσεκαρα.
Αν ημουν κοντα θα το ειχα πιασει ηδη, αλλα εστω κι ετσι θελω να κραταω επαφη με τα βασικα, αν και πλεον πρεπει να το παρω αποφαση πως θα ασχολουμαι περιστασιακα οπως εκανα και με το SF4 και δυστυχως δεν αρκει αυτο.
Leave a comment:
-
Έβαλα τα μεγάλα μέσα και θα κάνει post o Zaelock σε λίγο να ρίξει φως!
Πάρτε και ένα εξτραδάκι!
Έτσι ξεκίνησαν όλα!!! Η προ-greek-dojo εποχή!!!. Zaelock πες τα εσύ!
How to Make a Website with free web hosting services & cheap web hosting for ecommerce & small business hosting. Create & Make a Free Website with Affordable web hosting provider free website promotion tools & web stats. Free Website Builder, Templates, & Best Free Web Hosting. How to Create a Website
Leave a comment:
-
ryu για πες ποιοι το πιασανε απο dojo , εσυ το κατεβασες παιζεις καθολου online η με ποιους offline
xeno τα βασικα σε μια βδομαδα? lol σε ποιον νομιζεις οτι μιλας?
:boff: σε μερικες ωρες εχει γινει η δουλεια
Leave a comment:
-
Solid Snake λογικά θα το έχω κι εγώ όταν γυρίσω Αθήνα,οπότε παίζουμε παρέα.
Leave a comment:
Leave a comment: