Announcement

Collapse
No announcement yet.

Epic Mickey 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Δεν νομίζω πως το Wii U κάνει HD emulation, επομένως απλά θα το παίξεις με upscaled γραφικά

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Στραβομάρα. Not bad, ίσος τσιμπήσω ένα μιας και θέλω να ασχοληθώ με τη σειρά κάποια στιγμή. Αν πάρω αυτό του Wii και το παίξω σε Wii U με HD γραφικά θα είναι τα ίδια με τα γραφικά των Wii U XBOX 360 και PS3?

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Στο game.co.uk πατα τα links πανω..

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Που ακριβώς το βρήκες 16 λίρες?

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Η τιμή της Collector's έκδοσης έχει φτάσει στο ναδίρ. Αν θέλει κανείς να την αποκτήσει, ας το κάνει τώρα. Για PS3 μάλλον έχει εξαντληθεί, για X360 κοστίζει 16£ (~18,5€) και για Wii πάει στις 12£ (~14€). Αν πάρετε την σκέτη έκδοση, περισσότερο θα κοστίσει. Οι τύποι πρέπει να είναι απελπισμένοι και να ξεπουλάνε κάτω από το κόστος για να τους φύγει το στοκ. Το είχαν πάρει και αποκλειστικότητα τρομάρα τους

Για όποιον ενδιαφέρεται έχω φτιάξει εδώ ένα unboxing της πλάκας, στην περιγραφή γράφω και ακριβώς τι περιλαμβάνεται μέσα.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Η τιμή του Collector's Edition έχει πέσει αρκετά για όποιον ενδιαφέρεται, είναι στις 28£ (~32€) για PS360 και 22£ (~26€) για Wii. Παίζει να πέσουν κι άλλο οι τιμές επειδή μάλλον θα τους έχει μείνει πολύ απόθεμα, αλλά και πάλι αυτή η τιμή δεν είναι άσχημη για κάποιον. Άσχημη αποκλειστικότητα πήρε το Game, πιο πολύ ζημιά πρέπει να του έκανε παρά καλό.

Τώρα που δεν θα βγει για υπολογιστή, ή θα δουλέψει για ακόμα μια φορά emulator για Wii, ή θα περιμένω μέχρι να βρω κάποια τούμπανη προσφορά για PS3. Δεν ξέρω, γενικά ήταν πολύ απογοήτευση η πορεία της εταιρίας. Με το που βγήκε το παιχνίδι σφράγισαν και την εταιρία, ενώ τουλάχιστον στο Epic Mickey 1 έβλεπες πολύ έντονα το ενδεχόμενο επικείμενης προοπτικής. Ελπίζω τουλάχιστον στις αναφορές, το παιχνίδι να κινείται σε ανάλογα πλαίσια με το προηγούμενο.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Κρίμα. Φτάσανε στην πηγή και δεν ήπιανε νερό. Έριξαν πάρα πολύ δουλειά η οποία όμως ήταν συμπληρωματική των τίτλων, και παραμέρισαν ουσιώδη κομμάτια του gameplay, χαντακώνοντας έτσι όλη την υπόλοιπη δουλειά.

Το Epic Mickey 2 είχε καθυστερήσει να βγει για PC και πλέον δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα. Προφανώς εγκατέλειψαν το σχέδιο. Επίσης μάλλον αποχαιρετούμε και το ενδεχόμενο για Epic Ducktales, Darkwing Ducks και τα συναφή. Κρίμας...

Leave a comment:

• Xeno
    replied

Τιτλοι τελους για τη Junction Point, αλλα με τα reviews των 2 τελευταιων τους παιχνιδιων φαινοταν η δουλεια απο μακρια..

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Φχαριστώ.

Τώρα που ξαναμπήκα στο site του Game βλέπω πως έχουν βάλει 50% κάτω τις συγκεκριμένες εκδόσεις αλλά δεν αναγράφει χαμηλότερη τιμή. Όποιος θέλει ας το ψάξει

Game.co.uk

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μεγιές Phantom.Κι εγώ θεωρώ πως λόγω ποιότηττας θα πέσει η τιμή οπότε ίσως κάποια στιγμή να την τσιμπήσω κι εγώ.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μια ματιά της συλλεκτικής έκδοσης του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο είναι για το PS3 αλλά υποθέτω δεν θα αλλάζει για XBOX360 / Wii.

Εκτός της συσκευασίας και του παιχνιδιού, ουσιαστικά η έκδοση περιλαμβάνει ένα cel του καρτούν "Fox Chase" του Oswald του 1928, ένα USB 8Gb με πράμα από την Junction Point και μία φιγούρα είτε του Μίκυ είτε του Όσβαλντ που αλλάζει από πακέτο σε πακέτο. Απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν είναι μόνο δύο διαφορετικές φιγούρες, είναι αρκετές.

Αντικειμενικά, η έκδοση είναι πανάκριβη γι' αυτά που προσφέρει. Το μοναδικό που δικαιολογεί εν μέρει την τσιμπημένη τιμή είναι το Cel του original cartoon. Για την φιγούρα, ήμουν κωλόφαρδος και μου έτυχε μία πολύ όμορφη (ασπρόμαυρος Μίκυ που τα σπάει) όμως είναι πολύ πιο μικρή από την αντίστοιχη του Μίκυ που έδινε η συλλεκτική έκδοση του πρώτου παιχνιδιού. Πολύ πιο μικρή όμως. Για σύγκριση παραθέτω και την εικόνα του Μίκυ από το Epic Mickey 1 για να δείτε ιδίοις όμμασι. Η μεγάλη φιγούρα δεν περιλαμβάνεται στο παιχνίδι, είναι από το Epic Mickey 1.

Στο Cel πάλι ήμουν κωλόφαρδος και μου πέτυχε ένα του Oswald σε πάρα πολύ χαρακτηριστική φάση του καρτούν. Πίστευα πως θα μου τύχαινε κανένα άσχετο πλάνο όμως ήταν πολύ κομπλέ. Ο κυριότερος λόγος που δεν μετανιώνω τα λεφτά που έδωσα.

Αν όντως είναι 8.000 τα Cels (που είναι φυσιολογικό νούμερο) και είναι μοιρασμένα στις 3 εκδόσεις, τότε εικάζουμε πως υπάρχουν περίπου ~2.500 κομμάτια για κάθε έκδοση αν αυτά είναι μοιρασμένα ισότιμα. Δεν ξέρω αν θεωρείται τόσο συλλεκτική από νούμερα αντιτύπων, όμως από πλευράς του Cel είναι όντως collector's item. Αυθεντική εικόνα από το φιλμ του πρώτου χαρακτήρα του Disney, από καρτούν της πρώτης χρονιάς κυκλοφορίας του. Πιστεύω στο ebay από καμιά 40αριά δολλάρια θα ξεκινάνε αυτά.

Το usb ήταν ο κυριότερος λόγος που πήρα το παιχνίδι. Δυστυχώς ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών μου. Αν βάλω στο YouTube "Warren Spector question / answers" θα βγάλει πολύ περισσότερα βίντεο αντίστοιχου ενδιαφέροντος από αυτά που περιλαμβάνονται, αφήστε που πάρα πολλά κυκλοφορούν ήδη εκεί πέρα. Ήλπιζα για original υλικό ξέρω 'γω, ή τουλάχιστον για κάτι που δεν θα είχαμε δει μέχρι τώρα.

Ας τα βγάλουν και στο YouTube, αλλά το να γεμίζουν το φλασάκι με βίντεο που έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι ίδιοι ελεύθερα πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία αρπαχτή. Από τα 8 Gb έχουν γεμίσει τα ~1,5Gb. Αναλυτικά τι περιλαμβάνει:

BTS 1 - Introduction
    BTS 2 - History of Oswald
    BTS 3 - The power of storytelling
    BTS 4 - The power of characters
    BTS 6 - The power of music (Δεν ξέρω τι απέγινε το BTS 5)
    Intro - Mad Doctor musical

Από καρτούν έχει μέσα:
    Lonesome ghosts
    Mickey's delayed date
    The whalers

Το ξενέρωμα με τα παραπάνω, είναι πως αντί να περιλαμβάνουν τα φουλ καρτούν που κυκλοφόρησαν το 1930-1940, τα έχουν πετσοκόψει και τα έχουν ονομάσει "short version" χάριν ευφωνίας. Κρατάνε σχεδόν το 1/3 από την original διάρκειά τους, αντί για 6 λεπτά ξέρω 'γω κρατάνε 2. Μάλλον το κάνανε για να μην τα διαρρεύσει κανείς, όμως από την άλλη πόσο τσίπηδες είναι οι τύποι για να βάλουν τέτοια ανοσιουργήματα; Έχουν περάσει 5-6 δεκαετίες από τότε, FFS βάλτε τα κανονικά καρτούν μέσα να τελειώνει η υπόθεση. Γι' αυτό το αγοράσαμε το ρημάδι.

Τέλος πάντων, από λοιπά βίντεο το φλασάκι περιλαμβάνει 10 βιντεάκια Warren Spector Question. Τα πιο ενδιαφέροντα κατ' εμέ απ' ό,τι περιλαμβάνεται μέσα:
    1 - How is the game better than the first Epic Mickey
    2 - How did the idea of the wasteland and its characters arise
    3 - What technical improvements have been made to the game
    4 - Oswald and Ortensia. Tell us about Wasteland's most famous couple\
    5 - Tell us a bit more about wasteland
    6 - What does the future hold for the characters of Epic Mickey
    7 - How do Disney's Theme Park's influence the game design? Will we ever see an Epcot level?
    8 - How do characters come from Disney history into Junction Point's Wasteland
    9 - How did you approach making an Epic Mickey game
    10 - How did the creative team come up with Wasteland and its characters

Όοοοολα τα παραπάνω βίντεο διαρκούν περίπου 2-4 λεπτά. Αρκετά βρίσκονται και στο internet.

Γενικά ούτε κρύο ούτε ζέστη η συλλεκτική έκδοση. Δεν κλαίω τα φράγκα που έδωσα κυρίως λόγω του Cel, όμως δεν νομίζω πως αξίζει τα λεφτά της για κάποιον που δεν καίγεται για την ιστορία της Disney, πόσο μάλλον για κάποιον που δεν είναι σίγουρος αν του αρέσει το παιχνίδι.

Άλλες συλλεκτικές εκδόσεις εξαντλούνται αμέσως. Πιστεύω πως η συγκεκριμένη θα ξεμείνει στα ράφια των μαγαζιών επειδή προορίζεται σε περιορισμένο κοινό που όσοι ήταν να την πάρουν, θα την πάρουν έτσι κι αλλιώς. Ήδη το Game έριξε την τιμή 10£ και πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα πέσει κι άλλο .

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Η κυκλοφορία του PC θα καθυστερήσει μέχρι τον Ιανουάριο του 2013. Μακάρι (αν και δεν το βλέπω) να διορθώσουν και τα διάφορα bugs που έχει το παιχνίδι αφού το καθυστερούν που το καθυστερούν.

Gamespy has revealed that the PC version of Epic Mickey 2 has been delayed to January 2013. According to the spies, no specific reason was given for the delay. Obviously, Disney had trouble creating a game for so many platforms, and the PC version was the one that got pushed back. Well, let’s hope that … Continue reading Disney Epic Mickey 2 PC Delayed To January 2013 →

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Απ' ό,τι βλέπω, το Epic Mickey 2 παίρνει πολύ μέτριες βαθμολογίες (προσθέστε το IGN που του έδωσε ένα 6). Εν κατακλείδι, εκεί που συμφωνούν όλοι είναι πως έχει πολλά gameplay issues, από το co-op έως τον γενικό χειρισμό και την κάμερα. Βασίστηκαν πάλι κυρίως στον σχεδιασμό των κόσμων και δεν έριξαν δουλειά εκεί που έπρεπε κανονικά να ρίξουν, δηλαδή στους μηχανισμούς που κάνουν playable και ευχάριστο ένα plaform. Αν και μέχρι να το παίξω επιφυλάσσομαι, δεν μπορώ παρά να πω κρίμας. Πάντως προσωπικά είμαι πεπεισμένος πως θα το ευχαριστηθώ για τους ίδιους λόγους που μου αρέσει και το Epic Mickey 1.

Για το Power of Illusion από την άλλη δεν έχω πετύχει πολλά reviews, όμως γενικά έχω πετύχει αρκετά καλές εντυπώσεις διάσπαρτες στο net. Τα κύρια θέματά του είναι η μικρή διάρκεια και το πως σταματάς πολύ συχνά για να ξοδεύεις χρόνο στο γράψε σβήσε στην οθόνη αφής.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Συνεχίζει να είναι τίγκα στις αναφορές το ΕΜ2 όπως διάβασα,αλλά ναι,γενικά δεν έχει πολύ καλά σχόλια.Το Illusion φαίνεται πολύ καλύτερο.Και τα 2 θα αγοραστούν απλά όχι άμεσα.όσον αφορά την συλλεκτική,ελπίζω να τη στείλει το game και να μην τρομπάρει όπως με τα Witcher 2/ME3.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Το Power of Illusion μου αρέσει άπειρα, η σειρά Illusion είναι αγαπημένη και μου άρεσαν όλα τα στοιχεία της. Το καινούργιο κρατάει την Old-scholl-ίλα (αργό άλμα, πηδάς με τον κώλο πάνω στους εχθρούς κλπ) και ίσως να είναι από τα στοιχεία που ξενίζει ορισμένους. Από το demo που είδα, φάνηκε να έχει τα θεματάκια του (σταματάς συχνά τη ροή του παιχνιδιού για να ζωγραφίσεις αντικείμενα π.χ.), όμως όχι κάτι τραγικό. Γενικά όσο έβλεπα το βίντεο, έπιασα τον εαυτό μου να θέλει απεγνωσμένα να είναι αυτός που θα ελέγχει τον Μίκυ. Σίγουρα θα πέσει δανεικό 3DS για αυτό το παιχνίδι.

Με το Epic Mickey 2 πάλι δεν ξέρω τι παίζει. Προς αποφυγήν spoilers δεν έχω δει καν τα βιντεάκια που παρέθεσα επειδή θέλω πρώτα να τελειώσω το πρώτο. Πάντως όπως το ακούω, δεν μου φαίνεται καθόλου άσχημο. Ελπίζω να μην το γυρίσουν μόνο στο platform και να κρατήσουν όοοοολες αυτές τις ψαγμένες αναφορές που έχουν κάνει το πρώτο παιχνίδι εξαιρετικό.

Leave a comment:

Working...
X