Announcement

Collapse
No announcement yet.

Goldeneye: Source

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    οκ ty

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Στην θέση του ίσων να έχεις κενό και είσαι κομπλέ

Leave a comment:

• Somari
    replied
    crpl το .cfg αρχείο έχει έτσι τα περιεχόμενα, σωστά το κάνω;
    cl_cmdrate=66
    cl_updaterate=66
    cl_interp=0.031
    fps_max=125
    rate=30000

Leave a comment:

• Titus
    replied
    OK, έκανα μερικούς από εσάς add στη λίστα μου, το nick μου είναι

titosandronikos

οπότε περιμενω!

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Περνα μια βολτα απο εδω
    Private Group of Gamer's Odyssey members. Visit http://www.gamers-odyssey.com and check the forum. CAUTION: It's in Greek. 25/1/2015 ΗΡΘΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ - ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ 22/6/2016 RISE AGAIN - http://gamers-odyssey.net/forum.php \m/ DISCORD https://discord.com/channels/500391197920067584/500391198544887814 Gamers-Odyssey

Θα στησω server το βραδυ (πρωτα ο Αλαχ) γιατι δεν την παλευκω και πολυ σημερα,μπορει να στησω πρωτα σεντονια και παπλωμα να ψοφησω στον υπνο

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Μετά χαράς δηλώνω πως έκανα εγκατάσταση τα πάντα όλα και είμαι έτοιμος να γίνω Μποντ Τζέιμς Μποντ! Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το Steam για matchmaking, αν μπορεί κάποιος ας μου πει πώς μπορώ να σας βρω online και πότε θα παίξουμε

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    ΛΟΛ τον λέει νουμπά και στην επόμενη πρόταση του ζητάει να του φτιάξει τις ρυθμίσεις...
    Είναι δικό μας inside joke...

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Γειά σας και απο μένα, είμαι ο αδέρφος του BigBOSS και πρώτη φορά γράφω στο forum σας.Γράφω αυτό το post για να ευχαριστήσω τον CRPL που με έκανε άνθρωπο.Τόσα χρόνια βρισκόμουνα μέσα στα σκοτάδια και δεν είχα ιδέα τι είναι όλα αυτα που λέει.rates,mouse acceleration.cl_interp,cl_cmdrate,cl_updaterate και άλλα πολλά.Όχι δεν είναι cheats η hacks...άμα ήταν παράνομο θα σας πετούσε το game.Είναι απλά commands και settings που βοηθάνε τον παίχτη.Εδώ παίζει τεράστιο ρόλο τι mousepad έχεις αν είναι για fps ή για απλή χρήση,εάν παίζεις με headset για να ακούς τα footsteps και ακόμα καλυτερα να έχεις κ κάρτα ήχου στο pc.Μου έμαθε ακόμα να ανεβάζω τα Hz της usb του mouse απο τα 50hz στα 500hz αν δεν κάνω λαθος,για να είναι η κίνηση του κερσορα περισσότερο ομάλη.Εεε λοιπόν όλα αυτα μετράνε,μπορεί σε καποιους να φαίνονται απλά σαν λεπτομέρειες αλλά αυτές είναι που κάνουν την διαφορά.Προσωπικά εγώ είδα βελτίωση στο σημάδι μου σε όλα τα fps που παίζω(cs,teamfortress 2,left 4 dead 2,battlefield 3, golden eye source κτλπ).Όλα αύτα χάριν στον CRPL.

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Μπες τώρα να σε σκίσω

Originally posted by Somari View Post
    αν τα αλλαξω μια φορα απο την κονσολα μενουν για παντα, σωστα;
    fps_max και cl_interp δεν τα κραταει, πρεπει να φτιαξεις στο notepad αρχειο με ονομα autoexec.cfg και μετα να το χωσεις στο sourcemods/gesource/cfg

Ο server ειναι up btw

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ΛΟΛ τον λέει νουμπά και στην επόμενη πρόταση του ζητάει να του φτιάξει τις ρυθμίσεις...

αν τα αλλαξω μια φορα απο την κονσολα μενουν για παντα, σωστα;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Γειά σας και απο μένα, είμαι ο αδέρφος του BigBOSS και πρώτη φορά γράφω στο forum σας.Γράφω αυτό το post για να ευχαριστήσω τον CRPL που με έκανε άνθρωπο.Τόσα χρόνια βρισκόμουνα μέσα στα σκοτάδια και δεν είχα ιδέα τι είναι όλα αυτα που λέει.rates,mouse acceleration.cl_interp,cl_cmdrate,cl_updaterate και άλλα πολλά.Όχι δεν είναι cheats η hacks...άμα ήταν παράνομο θα σας πετούσε το game.Είναι απλά commands και settings που βοηθάνε τον παίχτη.Εδώ παίζει τεράστιο ρόλο τι mousepad έχεις αν είναι για fps ή για απλή χρήση,εάν παίζεις με headset για να ακούς τα footsteps και ακόμα καλυτερα να έχεις κ κάρτα ήχου στο pc.Μου έμαθε ακόμα να ανεβάζω τα Hz της usb του mouse απο τα 50hz στα 500hz αν δεν κάνω λαθος,για να είναι η κίνηση του κερσορα περισσότερο ομάλη.Εεε λοιπόν όλα αυτα μετράνε,μπορεί σε καποιους να φαίνονται απλά σαν λεπτομέρειες αλλά αυτές είναι που κάνουν την διαφορά.Προσωπικά εγώ είδα βελτίωση στο σημάδι μου σε όλα τα fps που παίζω(cs,teamfortress 2,left 4 dead 2,battlefield 3, golden eye source κτλπ).Όλα αύτα χάριν στον CRPL.

Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Μπες τώρα να σε σκίσω
    Κάνε account ρε νουμπά!Θα έρθεις από μένα να μου τα βάλεις και σε μένα όλα αυτά να δω το φως το αληθινό!Άντε γρήγορα!

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    εγώ κατέβασα το GE και οταν το ετρεξα μου ειπε οτι πρεπει να κατεβει το source sdk και το κατεβασε μονο του

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Library >>development tools η κατι τετοιο>>SDK 2007

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Επειδή είμαι ελαφρώς γίδι, πώς μπορώ να κατεβάσω το SDK από το Steam? Κατέβασα το torrent του mod αλλά δε μπορώ να βρω κάπου το Source SDK.

Επίσης έχω και το Orange Box, αν βοηθάει...

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τόσα χρόνια βρισκόμουνα μέσα στα σκοτάδια
    crpl o εωσφόρος...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Τόσα χρόνια βρισκόμουνα μέσα στα σκοτάδια και δεν είχα ιδέα τι είναι όλα αυτα που λέει.rates,mouse acceleration.cl_interp,cl_cmdrate,cl_updaterate και άλλα πολλά.Όχι δεν είναι cheats η hacks...άμα ήταν παράνομο θα σας πετούσε το game.Είναι απλά commands και settings που βοηθάνε τον παίχτη.Εδώ παίζει τεράστιο ρόλο τι mousepad έχεις αν είναι για fps ή για απλή χρήση,εάν παίζεις με headset για να ακούς τα footsteps και ακόμα καλυτερα να έχεις κ κάρτα ήχου στο pc.Μου έμαθε ακόμα να ανεβάζω τα Hz της usb του mouse απο τα 50hz στα 500hz αν δεν κάνω λαθος,για να είναι η κίνηση του κερσορα περισσότερο ομάλη.

Leave a comment:

Working...
X