Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
Collapse
X
-
Εχουμε 2 μήνες περίπου μέχρι την ιαπωνική κυκλοφορία.Μόλις βγει εκεί θα ψάξω για γνώμες και reviews και θα ποσταρω εδώ,έτσι για να έχουμε μια γεύση του τι να περιμένουμε.
Ελπίζω να μην αργήσει τόσο όσο άργησε το birth by sleep,το ξεφτίλισαν πραγματικά οι της square,μιλάμε τους πήρε κοντά 8 μήνες.
Δεν θα με χαλούσε καθόλου ένα 3ds με θέμα kingdom hearts αλλά είναι σχεδόν απίθανο να το δούμε να έρχεται εδώ δυστυχώς.
Έχω πάντως ΠΟΛΥ μεγάλη περιέργεια να μάθω τι θα περιέχει η περίφημη 10th anniversary...Εγώ θα γούσταρα απίστευτα μια hd επανακυκλοφορία σε hd των final mix 1,2 στο πλει 3 αλλά μάλλον τζάμπα ελπίζω.
Leave a comment:
-
Η ημερομηνία κυκλοφορίας για Ιαπωνία είναι 29 Μαρτίου. Ας ελπίσουμε λοιπών να μην αργήσουν να το φέρουν και σε εμάς ;)
Επίσης θα υπάρξουν 3 εκδόσεις του παιχνιδιού οι οποίες είναι οι εξής:
- Standard edition - περιέχει το παιχνίδι και τις AR κάρτες για τα Dream Eater mini-games.
- Kingdom Hearts Edition - περιέχει το παιχνίδι και ένα ειδικά σχεδιασμένο 3DS το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα στο spoiler.
- Kingdom Hearts 10th anniversary box - πληροφορίες γι αυτό θα έχουμε στο μέλλον.
Leave a comment:
- Standard edition - περιέχει το παιχνίδι και τις AR κάρτες για τα Dream Eater mini-games.
-
Πφφ ξενέρωσα τώρα..Συνήθως Ευρώπη αργούν πολύ σε σχέση με την Ιαπωνία.Θα περάσουν μήνες ολόκληροι...
Leave a comment:
-
Ξέρουμε ότι βγαίνει τον Μάρτιο στην Ιαπωνία και ότι σίγουρα θα και κυκλοφορήσει Ευρώπη, αυτό που δεν ξέρουμε είναι το πότε.
Leave a comment:
-
Ωραίος grimtak για το θέμα,άντε να αυξανόμαστε οι kingdom hearts fans.;)
Φοβερό το τρεηλερ.Το παιχνίδι φαίνεται εξαιρετικό.Καλό το ότι όλοι οι κόσμοι θα είναι καινούριοι.Από αυτούς που είδα ξεχωρίζω την παναγία των παρισίων.Φάση έχει το ότι θα εμφανιστούν χαρακτήρες από το world ends with you.
O Axel δεν είναι ο μόνος χαρακτήρας που για κάποιο περίεργο λόγο επιστρέφει...Εδώ θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους οι ansem,vanitas και xemnas,υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και τόσο παράλογο αν το σκεφτείς.
Απορώ πάντως που το πάνε με το σενάριο...Παρουσιάζονται αρκετοί χαρακτήρες που έχουν πεθάνει στο τρεηλερ,είμαι περίεργος να μάθω τι παίζει...
...αν και θα αργήσω.
Δεν έχω 3ds και δεν σκοπεύω να πάρω στο άμεσο μέλλον,όχι προτού βγει redesign,οπότε μόλις κυκλοφορήσει κατά εδώ μεριά θα σας τρελάνω στις ερωτήσεις.
Σύμφωνα με τον νομουρα πάντως το παιχνίδι θα έχει πολλές σεναριακές εκπλήξεις και θα προετοιμάσει το έδαφος για το kingdom hearts 3 (επιτέλους) το οποίο θα κλείσει και την ιστορία.Άντε να δούμε.
Leave a comment:
-
Originally posted by Somari View PostKingdom Hearts 3D (Dream Drop Distance)
hmmm...i see what they did there
Leave a comment:
-
Kingdom Hearts 3D (Dream Drop Distance)
hmmm...i see what they did there
Leave a comment:
-
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
Πραγματικά όσοι εδώ μέσα είστε fun την σειράς θα ξετρελαθείτε με αυτό το trailer
Εγώ πάντως ανατρίχιασα και πλέον δεν βλέπω την ώρα να πάρω ένα 3DS
Ο Axel ζει ?????!!!!!!!!Tags: None
Leave a comment: