Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jedah
    replied
    Δεν είναι θέμα το πόσο "ψηλά" θές να πάς, αλλά πώς να παίξεις το παιχνίδι όπως πρέπει. Για παράδειγμα μπορείς να παίξεις ίσως πιο εύκολα με mouse τα House of The Dead αλλά ο κατάλληλος τρόπος είναι το lightgun. Έτσι δεν είναι;

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Το bottom line μου ειναι πως και με pad μπορει κανεις να παει πολυ μακρια και το λεω με σιγουρια, τουλαχιστον στο sf4 που δεν εχει πολυ αυστηρα inputs και δε χρειαζονται καποιες πολυ advanced τεχνικες οπως στο 2 (μονο αυτο βασικα εχει αρκετες ιδιαιτεροτητες).
    Ο καθενας επιλεγει αυτο που του ταιριαζει στην τελικη. Απ τη μια ξερω οτι το να βρει καποιος εστω stick για ενα εκτενες test drive einai δυσκολο, αλλα απ την αλλη οπως προειπα δε θεωρω το pad κατι που σωνει και καλα σε περιοριζει και δε σου επιτρεπει να φτασεις ψηλα... Δεν ειναι δα πως τρεχεις με σκαραβαιο και πας να τα βαλεις με ενα Evo..

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Hori FS3=crap. Cheap parts kai katholou mod friendly distixws.
    Μην το συγκρίνεις με τα top πανάκριβα sticks. Σύγκρινέ το με τα pads. Το συγκεκριμένο stick είναι καλύτερη επιλογή από ένα πανάκριβο pad που σίγουρα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής και παράλληλα σε κακομαθαίνει.
    Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα είναι να συνηθίζεις σιγά σιγά τα sticks παρά ένα ακριβό pad. Εγώ επι 2 χρόνια τουλάχιστον έπαιζα με Saturn stick που έχει octagonal gate, που σίγουρα είναι κατώτερο του Hori. Επίσης εγώ δεν το προτείνω σε κάποιον που έχει να χαλάσει σχεδόν 100 ευρώ για mod parts import. Το προτείνω σαν μια φτηνή λύση, οπότε σκασίλα του το modding. Έχω παίξει σε φτηνό PS2 Hori pad που μοιάζει με αυτό και η εμπειρία ήταν μια χαρά, ανώτερη από pad σίγουρα...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    E ok auta profanws einai thema timing don't worry, 1 wra sto training arkei gia na matheis to timing twn perissoterwn links. An vgazeis tis kiniseis opote thes de vlepw logo na metaveis swnei kai kala se allo pad i stick.
    Dokimase kai kanan Ryu, ta exei ola kai simferei (eukola links, vgazei ultra apo pantou ktl).
    Akuma kai Sagat exoun poli diskolotera links (idiws o Akuma), alla ok opws eipame kane auto pou se euxaristei stin teliki.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Ναι SF Pads ειχα στο μυαλο μου του saturn, ειχα τα mad catz υπ'οψην εμφανησιακα
    Βασικα μερικα links δν μπορω να κανω, τις κινησεις γενικα μπορω να τις κανω ευκολα, κολλαω σε καποια combo.

Leave a comment:

Working...
X