Announcement
Collapse
No announcement yet.
New Super Mario Bros. Wii
Collapse
X
-
Guest repliedNα ρωτήσω κάτι?Γίνεται να κάνεις review γι'αυτό το παιχνίδι 2 εβδομάδες πρίν κυκλοφορήσει και χωρίς να το έχεις παίξει?Ρώταω γιατί βρήκα αυτό http://www.xgamers.tk/ .Πηγαίντε portal και μετά στο review.-_-
-
Κοίτα παλικάρι αυτό που είπες ΘA το λατρευαμε πολλοι αλλα αυτα δ γινονται ειναι σαν να συνεργαζεται η vodafone με τή wind για το τέλειο πακέτο ομιλίαςOriginally posted by sOLiD SNAKE View PostΡε γιατι δεν δινει η sega στην nintendo να φτιαξει ενα sonic σε στυλ New SMB
για PS360
Leave a comment:
-
Ρε γιατι δεν δινει η sega στην nintendo να φτιαξει ενα sonic σε στυλ New SMB
για PS360
Leave a comment:
-
Δεν θα το δοκιμάσεις πρώτα ρε συ ; Έστω και αγορασμένο
περιμένω εντυπώσεις
Leave a comment:
-
Το NSMB : Wii μου έχει κάνει πολύ καλή αρχική εντύπωση , κάποια στιγμή σίγουρα θα το τιμήσω...
Περιμένω εντυπώσεις από Ramp ο οποίος θα το παίξει τον γνωστό τρόπο ;)
Leave a comment:
-
Video Spoiler απο τη τελευταια πιστα του παιχνιδιου.
Φαινεται επικο και αρκετα δυσκολο ταυτοχρονα.
edit
Leave a comment:
-
Ραμπιδη στο ΠΟΛΥ ανετο μαζευόμαστε σπίτι μου/σου για 4p co-op playthrough.
Leave a comment:
-
Και 2 remixes να γουσταρουμε.
Leave a comment:
-
Καποιος εχει Wii και πιστευω πως δε θα το χρειαστει λογω στρατιωτικων υποχρεωσεων.
Ορμα σαν το κορακι.
Leave a comment:
-
Για να σιγουρευτεις οτι ειδες καλα δες και την τελευταια εικονα που ειναι απο την εισαγωγη. Anyway γιατι να δανειστεις Wii ρε, ψηθειτε να το λιωσουμε 4p co-op.
Leave a comment:
-
ΕΙΔΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΟ WII TOY;;;;;;;;
Leave a comment:
-
Ενα πολυ καλο video preview απο ign: http://wii.ign.com/dor/objects/14354...dp_102909.html
Κανω ενα update με εικονες, για το hype ρε γαμωτο.

Leave a comment:
-
Περάστε όλοι έξω τώρα! Παλιονουμπάδες δεν μπορείτε να βγάλετε το zelda μόνοι σας και θέλετε co-op! Ουστ!
Σοβαρά τώρα πάντως αν κάποτε ακούσω οτι θα κυκλοφορήσει zelda ή metroid co-op θα ξενερώσω αφάνταστα!
Edit: απαντώ σε ποστ που έγιναν πριν ενα μήνα! μα πόσο πίσω είμαι!
Leave a comment:

Leave a comment: