Announcement

Collapse
No announcement yet.

Legacy of Kain: Prodigal Sons

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    Originally posted by utsutsu View Post
    Για αγνωστο λογο ειχα πορωθει με τον Razhiel παρα τον Kain. Δεν ξερω γιατι Νομιζω πως το Defiance ειναι μακραν το καλυτερο. Μακαρι να δουμε καποια ανταξια συνεχεια
    Ίσως επειδή ο Raziel στην αρχή ήταν πολύ badass τυπάς ? Και μαντεύω ότι κράτησε ακόμα την badass φάση και μετά θανάτον...

Leave a comment:

• utsutsu
    replied
    Το Blood Omen II υπαρχει και στο ΧΒΟΧ 1. Επισεις το Soul Reaver 2 (? ) υπαρχει και στο Dreamcast
    Τα LOK ειναι απο τα αγαπημενα μου. Για αγνωστο λογο ειχα πορωθει με τον Razhiel παρα τον Kain. Δεν ξερω γιατι Νομιζω πως το Defiance ειναι μακραν το καλυτερο. Μακαρι να δουμε καποια ανταξια συνεχεια

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Γμτ πότε θα ασχοληθώ εκτενώς με τη σειρά;Έχω παίξει λίγο απ'όλους τους τίτλους κι έχω τερματίσει μόνο το ΒΟ2,το οποίο το λάτρεψα,κι ας είναι το χειρότερο όπως όλοι λέτε.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Εγω απο LoK εχω τερματισει μονο αυτα του psx το Blood Omen: Legacy of Kain και Legacy of Kain: Soul Reaver (με τα αλλα δεν εχω πολυασχοληθει)
    και μπορω να πω οτι και τα δυο τα θεωρω απο τα αγαπημενα μου games
    στο πρωτο ειχα παθει πλακα με το voice acting την ιστορια και γενικα ολοι την ατμοσφαιρα που αποπνεει :worthy:.
    Το δευτερο μου αρεσε εξισου αν και δυστυχως ειχε αρκετα προβληματα κυριως λογο της αφαιρεσης μπολικου υλικου(τα προβληματα στην σχεση της Silicon Knights με την Crystal Dynamics και τα αλλεπαλληλα delays εκαναν το development αρκετα επεισοδιακο) που σε ορισμενα σημεια ειναι παραπανω απο εμφανη
    με αποτελεσμα κατ εμε να μην καταφερει να γινει ο τιτλος αυτο που πραγματικα μπορουσε να γινει.

Υ.Γ.Τωρα που μου τα θυμισατε θα τα κατεβασω για να τα κανω replay στο psp ;)

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Thn Eidos den thn exei agorasei h Square Enix twra?
    Ναι την έχει αγοράσει όντως από όσο ενημερώθηκα... Και η Disney αγόρασε την Marvel...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Thn Eidos den thn exei agorasei h Square Enix twra?

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by TravisGr View Post
    Πάντως πιστεύω πως η EIDOS από τότε που αγόρασε ένα φοβερό στουντιο όπως η Crystal Dynamics που είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα παιχνίδια της σειράς πήρε την κατιούσα όταν αποφάσισε να κάνει τον τίτλο ένα Tomb Raider Clone με την κυκλοφορία του Soul Reaver.
    Τώρα εξηγείται γιατί δεν μου άρεσε το video αυτό... Το γάμησαν για τα καλά... Έπρεπε να συνεχίσουν την δουλειά του άλλου studio με τα ΙΔΙΑ γραφικά και την ΙΔΙΑ κάμερα... ΟΧΙ ΕΤΣΙ !

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ontws to story twn Legacy of Kain, einai apolytws eksartwmeno apo ta prwhgoumena ths seiras kai prepei na paixtoun ola gia na katalavei kapoios ti paizei...

Eprepe na vgei se vivlio vasika

Leave a comment:

• TravisGr
    replied
    Όταν είχα παίξει το Legacy of Kain Blood Omen πραγματικά είχα μείνει αποσβολωμένος, όχι μόνο από το σενάριο που ήταν βασισμένο στην μυθολογία των βρικολάκων αλλά και από το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ voice acting.

Από τον Vorador και τον Kain μέχρι των Mortanious και τους υπόλοιπους guardians των Pillars of Noshgoth.

Ο Simon Templeman ο ηθοποιός που έκανε τον Kain ήταν ο πρώτος voice actor που έψαξα στο net.

Το σενάριο το είχε γράψει το στούντιο Silicon Knights και εφάμιλλο μπορώ να πω μόνο πως ήταν το Eternal Darkness στο GameCube.

Επίσης η σειρά έχει κυκλοφορήσει και στο DreamCast όπως το πρώτο Soul Reaver και στο GameCube με το Legacy of Kain: Blood Omen 2 αλλά και στο Xbox με το Legacy of Kain: Defiance που πραγματικά δεν έχω παίξει ακόμα.

Πάντως πιστεύω πως η EIDOS από τότε που αγόρασε ένα φοβερό στουντιο όπως η Crystal Dynamics που είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα παιχνίδια της σειράς πήρε την κατιούσα όταν αποφάσισε να κάνει τον τίτλο ένα Tomb Raider Clone με την κυκλοφορία του Soul Reaver.

Πάντως όποιος δεν παίξει το πρώτο πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθεί με τα επόμενα γιατι θα χάσει την μπάλα.

Leave a comment:

• Hazuki
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Ρε παιδιά, είμαι άσχετος αλλά ακούω από παντού τέλεια λόγια για το σενάριο των παιχνιδιών αυτών. Όχι τίποτε άλλο, αλλά βλέπω και σχόλια από άτομα, η γνώμη των οποίων μου είναι ιδιαίτερα σεβαστή. Μπορεί κάποιος (τίτεεεε) να μου στείλει κανά πμ με ποια παιχνίδια κυκλοφόρησαν και που μπορώ να τα παίξω και να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για αυτά;
    To proto einai apla korifi, prepei na to paixeis, i pc ekdosi psilotroei kolimata, opote opos anaferthike kalitera isos einai kapoia ekdosi se playstation.

To soul reaver episis poli kalo kai gia tin epohi tou ekane papades sto tomea ton grafikon plus full stage alteration me ena koumpi ~~~hellsyeah factor over 9000

Ta ipoloipa de ta ho paixei distihos ~~~my legacy p4 couldn't handle them -_-

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αν είχε προσπαθήσει να τελειώσει σεναριακά τη σειρά, κι εγώ θα ήμουν εναντίον. Αυτό που μάλλον προσπάθησε να κάνει είναι να αποδώσει φόρο τιμής αναφερόμενος σε μια ενδιάμεση περίοδο. Δεν είναι κακή σκέψη, και στο κάτω κάτω έχουμε δει ΠΟΛΥ χειρότερα.

Επίσης ναι, το Blood Omen 2 είναι τραγικό, αλλά μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει, Έβανς παίξετο στα γρήγορα και πήγαινε στο Defiance...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Εσυ να σκασεις.

Petition ειχε γινει και το ειχα ποσταρει εγω στο Gamepro forum αλλα ποσες υπογραφες να μαζευτουν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Yparxoun kapoia pragmata pou ean exoume arketo sevasmo giafta DEN ta peirazoume.
    Mporouse na mazepsei ypografes ean hthele na ksanaksekinhsei official project.
    Ean hthele na ftiaksei paixnidi as eftiaxne kati original.

Egw synexizw na eimai enantia sta prequels kai sta fanprojects gnwstwn paixnidiwn.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Gia to sygekrimeno pou evgale o Titus eimai katheta enantion.
    Ektos tou oti einai fanproject einai kai prequel?
    No thank you, protimw na skeftomai pws h seira teleiwse kai den exei allo, para na mou xalasoun thn eikona kapoioi fans.

LOL ρε οτι ναναι.Δεν ειναι η επισημη συνεχεια απλα μια προσπαθεια η οποια φαινεται να εχει χτυπησει τη καμπανα για καποια official συνεχεια(δες πρωτο ποστ),τι καλυτερο απο αυτο;Ολοι το επικροτουμε αυτο,ο ανθρωπος δουλεψε με σεβασμο στη σειρα και μονο,χωρις οικονομικο οφελος.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Na pw kai egw me thn seira mou oti san paixnidia den einai kai ta kalytera (an kai oi grifoi pou xrhsimopoiountai einai polles fores paneksypnoi) alla to senario einai apo ta kalytera pou exei na anadeiksei to gaming, idiaitera ean eisai fan twn senariwn pou einai sxetika me ton xwroxrono opws egw.

Epishs oi dialogoi einai TELIOI!!! Den yparxei paixnidi me kalyterous dialogous, toulaxiston kanena pou na exw paiksei egw.

Gia to sygekrimeno pou evgale o Titus eimai katheta enantion.
    Ektos tou oti einai fanproject einai kai prequel?
    No thank you, protimw na skeftomai pws h seira teleiwse kai den exei allo, para na mou xalasoun thn eikona kapoioi fans.

Evans ean paikseis to paixnidi tha sou elega na apofygeis to Blood Omen 2, to opoio einai xalara to xeirotero ths seiras.
    Diavase apo alou to senario kai yparxei kai to youtube opou tha mporeseis na deis playthrough

To ekplhktiko pou tha parathriseis paizontas einai pws gnwrizontas perissotera apo ta epomena paixnidia, tha gyrizeis pisw sta prohgoumena kai tha prosexeis leptomeries oi opoias polles fores tha se steiloun adiavasto!!!

Leave a comment:

Working...
X