Announcement

Collapse
No announcement yet.

Last Window: Midnight Promise

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Το τελευταιο το σνομπαρει ο Loggo επειδη ειναι για Wii

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Όλα της τα παιχνίδια μου άρεσαν.
    Hotel Dusk, Last Window, Another Code, Another Code R.
    Το καλύτερο νομίζω πως είναι το Another Code R.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι ρε γαμώτο πολύ κρίμα. Πολύ θα ήθελα να δω ένα adventure της σε home console με τη συνοδεία ενός normal διαστάσεων budget.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Εγώ από την άλλη πιστεύω το αντίθετο. Οι χαρακτήρες, το setting και η πλοκή μου άρεσαν περισσότερο στο δεύτερο παιχνίδι.

Είναι κρίμα που έκλεισε η cing πάντως.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Τέλος το Last Window.

Δεν έχω να πω και πολλά καθώς, σε γενικές γραμμές, ήταν, πάνω κάτω, αυτό που περίμενα. Hotel Dusk 2 μέχρι το κόκκαλο, πατώντας ακριβώς στο πρώτο τίτλο σχεδόν σε όλα. Ακόμα και το setting του παιχνιδιού δεν αλλάζει καθώς όλο το story λαμβάνει χώρα σε ένα πρώην ξενοδοχείο.

Θετικό σε σχέση με το Hotel Dusk είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι σχεδόν δε σε αφήνει αυτή τη φορά να περιπλανιέσαι στη τύχη, μιας και εδώ κάνει απόλυτα σαφές το τι πρέπει να κάνεις και που να πας κάθε φορά. Οι γρίφοι βασίζονται, ευτυχώς, σε λογικές σκέψεις ενώ, με εξαίρεση 1-2 περιπτώσεις που με έπιασαν απροετοίμαστο λόγω της ιδιαίτερης χρήσης του DS, δε με δυσκόλεψαν ιδιαίτερα.

Όπως και στους άλλους τίτλους της Cing, ο αριθμός των γρίφων είναι αρκετά μετριασμένος σε σχέση με την έμφαση που δίνεται στους διαλόγους και, σε ειδικές περιπτώσεις, στις σωστές επιλογές που πρέπει να κάνεις σε αυτούς. Επιλογές πάντως που δύσκολα θα κάνεις λάθος αν δίνεις προσοχή στα γεγονότα του παιχνιδιού. Εξάλλου εκεί βασίζεται όλο το concept, στο να κατανοήσεις δηλαδή τι παίζει με συγκεκριμένα γεγονότα.

Κατά τ’ άλλα, όμορφο (ψιλό light) noir ύφος, jazz μουσική, μουντές αποχρώσεις, αρκετά σύγχρονο και λειτουργικό interface για p&c adventure, ιδιαίτερος σχεδιασμός των χαρακτήρων και πετυχημένες εκφράσεις στα πρόσωπα και τις κινήσεις τους κατά τη διάρκεια των διαλόγων (πάντα ανάλογα με τις εξελίξεις βεβαίως βεβαίως). Όπως και το Hotel Dusk, καταφέρνει να σε βάλει στο κλίμα και...έχει στυλ.

Σε σχέση με το Hotel Dusk πάντως, προσωπικά, βρήκα όλο το πακέτο (σενάριο, χαρακτήρες, ατμόσφαιρα) λίγο πιο αδύναμο. Ειδικά οι χαρακτήρες (εύκολα το δυνατότερο σημείο του Hotel Dusk), με απογοήτευσαν λιγάκι σε σχέση με το prequel. Δεν είναι ότι είναι μονοδιάστατοι ή απλοί (τουλάχιστον όχι όλοι), απλά οι αντίστοιχοι του Hotel Dusk με είχαν εντυπωσιάσει περισσότερο. Το σενάριο παρουσιάζει ενδιαφέρον και ειδικά προς το τέλος κορυφώνεται η εξέλιξή του με αρκετά όμορφο τρόπο.

Είναι καλός τίτλος και σίγουρα οι fans του πρώτου θα το ευχαριστηθούν απλά, σαν εμπειρία, εκείνη του Hotel Dusk που φάνηκε πιο δυνατή.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Δε το έπαιξε κανείς το Last Window;

Το άρχισα χθες, είμαι ακόμα στην αρχή, και φαίνεται να πατάει πάρα πολύ στα χνάρια του Hotel Dusk (σε όλα). Το είχα ευχαριστηθεί πάρα πολύ το τελευταίο οπότε ήταν θέμα χρόνου να πιάσω το sequel.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Επαναφέρω το topic αφενός για να ενημερώσω ότι ήδη κυκλοφορεί εδώ και καιρό στα γνωστά λημέρια και αφετέρου για να γράψει όποιος το χει παίξει καμία εντύπωση. Αύριο λογικά θα γράψω 2 λογάκια...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    EU August 15, 2010

Yeah baby. Yeah.

Αργεί βέβαια αλλά δε πα στο διάολο.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Εντάξει, όλα τα FPS του Wii είναι ένας σωρός απο FAIL, ενώ τα adventures του DS όπως αυτό και το Layton είναι μοναδικά.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ναι , ok .
    Απλά το είπα για να τα έχουμε πιο μαζεμένα ξέρω 'γω όπως π.χ ολα τα fps του Wii κτλ

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Fail μου.

Btw

ΥΓ : Δεν θα ήταν καλύτερα να ανοίγαμε ένα thread αποκλειστικά για Adventures του DS , αντι να ανοίγουμε καινούργιο για κάθε τίτλο ;
    Για ποιο λογο να μπερδευονται πληροφοριες οταν μπορουν να ειναι σε χωριστα threads;

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    το ίδιο παρέθεσα σήμερα 2 ποστς παραπάνω

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Impressions

Και μερικες εικονες:

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Θεώρησα πως το συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει thread. Όταν βγει προς τα εδώ θα πέσει μεγάλη συζήτηση.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Last Window - Impressions
    The year is 1980. Setting, Los Angeles. It is dark, and a man steps out of the wagon stopped in front of Cape West Apartments.

ΥΓ : Δεν θα ήταν καλύτερα να ανοίγαμε ένα thread αποκλειστικά για Adventures του DS , αντι να ανοίγουμε καινούργιο για κάθε τίτλο ;

Leave a comment:

Working...
X