Announcement
Collapse
No announcement yet.
Upcoming 3DS Games!
Collapse
X
-
Άλλαξαν οι εποχές....Απίθανο το 3ds με όλα όσα εχει πάνω του (2 κάμερες κτλ) να κοστίζει κάτω από 200 ευρώ. Μακάρι αλλα χλωμό..έτσι και αλλιώς θα πουλήσειOriginally posted by Link123 View PostΣυμφωνώ απόλυτα. Πάνω απο 250€ και υπερβολή είναι και ποτέ στην ιστορία της εταιρίας δεν έχει κυκλοφορήσει φορητό με τιμή πάνω από 200€. Όλα κυμαινόντουσαν από τα 140-180€.
Leave a comment:
-
Συμφωνώ απόλυτα. Πάνω απο 250€ και υπερβολή είναι και ποτέ στην ιστορία της εταιρίας δεν έχει κυκλοφορήσει φορητό με τιμή πάνω από 200€. Όλα κυμαινόντουσαν από τα 140-180€.Originally posted by Ramparter View PostΘεωρω οτι δεν υπαρχει περιπτωση η τιμη να ειναι πανω απο 250€. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο κοσμος δε καθεται να μετρησει τη τιμη σε αναλογια με τη τεχνολογια που αγοραζει, μπορει να ειναι το 3DS πολυ πιο δυνατο απο το DS αλλα υπαρχουν και καποια ορια, οταν μαλιστα βλεπεις PS3 και 360 στα 250€ - 300€ ε δινεις τοσα για φορητο, αυτο θελω να πιστευω. Ακομη και στα 250€ δε βλεπω πολυ δυνατες πωλησεις, επισης η κονσολα μαλλον κυκλοφορει το Μαρτιο 2011, στα 200€ με 220€ βλεπω να βγαινει.
Όσο για το KH οι εικόνες όντως φέρνουν σε Remake του 1 αλλά μπορεί να είναι ένα απλό tech demo.
Leave a comment:
-
Θεωρω οτι δεν υπαρχει περιπτωση η τιμη να ειναι πανω απο 250€. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο κοσμος δε καθεται να μετρησει τη τιμη σε αναλογια με τη τεχνολογια που αγοραζει, μπορει να ειναι το 3DS πολυ πιο δυνατο απο το DS αλλα υπαρχουν και καποια ορια, οταν μαλιστα βλεπεις PS3 και 360 στα 250€ - 300€ ε δινεις τοσα για φορητο, αυτο θελω να πιστευω. Ακομη και στα 250€ δε βλεπω πολυ δυνατες πωλησεις, επισης η κονσολα μαλλον κυκλοφορει το Μαρτιο 2011, στα 200€ με 220€ βλεπω να βγαινει.
Leave a comment:
-
Big boss το kingdom hearts που θα βγει στο 3ds θα είναι καινούριο παιχνίδι.
Αν αυτή είναι η τελική τιμή θα περιμένω για price drop.
Leave a comment:
-
@Somari
Τοσο στο Pilotwing οσο και στο Mario Kart βλεπω εικονες απο Wuhu island (Wii Fit, Wii Sports Resort).
lol απο google
Αλλα και αλλες πιστες που βλεπω στο Mario Kart μου φαινονται νεες, νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρα νεοι τιτλοι, στο site της nintendo http://e3.nintendo.com/3ds/ αναφερονται σαν Mario Kart και PilotWings Resort.
Leave a comment:
-
Ευτυχώς που υπάρχουν τα Ν fanboys που θα σώσουν τη μέρα
. 250-300€ είναι απαράδεκτη τιμή.
Leave a comment:
-
Tα MGS και RE είναι tech demo, δεν είναι real time, φαίνεται.Originally posted by straier View PostΑπό αυτά που κατάλαβα κάποια δεν είναι επερχόμενα παιχνίδια αλλά tech demo.
Πολύ καλο line up, αν και προσωπικά αρκετά από αυτά τα games ή τα έχω τερματήσει ή τα έχω απλώς παίξει (MGS snake eater, SC Chaos Theory, Kingdom Hearts, SFIV, Samurai Warrios, riiiiiiidge racer! k.a.) Moυ θυμίζει την κατάσταση με το psp, στην αρχή τουλάχιστον, που πολλά games επιτυχίες που είχαν βγει στο ps2-επιτραπέζια κονσόλα βγαίναν και στο φορητό.
Περιμένω να ακούσω και τιμή;)
Leave a comment:
-
Κι ισως αυτο εξηγει το γιατι τα τελευταια 1 - 2 χρονια το απλο DS ειχε εμφανως μειωμενη υποστηριξη απο τη Nintendo.Originally posted by nooto View PostΟπως και να εχει δηλωνω sold και δινω μεγαλο respect στην Nintendo, απ'οτι φαινεται επεσε πολυ δουλεια πισω απο το project με αποτελεσμα η κονσολα να αποτελει ηδη ολοκληρωμενη προταση σε επιπεδο software!
Leave a comment:
Leave a comment: