Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upcoming 3DS Games!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Ας ελπισουμε να μη πουλησει σε ακριβη τιμη γιατι μετα δε παιζει price drop.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Link123 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα. Πάνω απο 250€ και υπερβολή είναι και ποτέ στην ιστορία της εταιρίας δεν έχει κυκλοφορήσει φορητό με τιμή πάνω από 200€. Όλα κυμαινόντουσαν από τα 140-180€.
    Άλλαξαν οι εποχές....Απίθανο το 3ds με όλα όσα εχει πάνω του (2 κάμερες κτλ) να κοστίζει κάτω από 200 ευρώ. Μακάρι αλλα χλωμό..έτσι και αλλιώς θα πουλήσει

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Θεωρω οτι δεν υπαρχει περιπτωση η τιμη να ειναι πανω απο 250€. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο κοσμος δε καθεται να μετρησει τη τιμη σε αναλογια με τη τεχνολογια που αγοραζει, μπορει να ειναι το 3DS πολυ πιο δυνατο απο το DS αλλα υπαρχουν και καποια ορια, οταν μαλιστα βλεπεις PS3 και 360 στα 250€ - 300€ ε δινεις τοσα για φορητο, αυτο θελω να πιστευω. Ακομη και στα 250€ δε βλεπω πολυ δυνατες πωλησεις, επισης η κονσολα μαλλον κυκλοφορει το Μαρτιο 2011, στα 200€ με 220€ βλεπω να βγαινει.
    Συμφωνώ απόλυτα. Πάνω απο 250€ και υπερβολή είναι και ποτέ στην ιστορία της εταιρίας δεν έχει κυκλοφορήσει φορητό με τιμή πάνω από 200€. Όλα κυμαινόντουσαν από τα 140-180€.

Όσο για το KH οι εικόνες όντως φέρνουν σε Remake του 1 αλλά μπορεί να είναι ένα απλό tech demo.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Deus View Post
    Big boss το kingdom hearts που θα βγει στο 3ds θα είναι καινούριο παιχνίδι.

Αν αυτή είναι η τελική τιμή θα περιμένω για price drop.

Are you sure? Μου φαίνεται σαν το KH1

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Θεωρω οτι δεν υπαρχει περιπτωση η τιμη να ειναι πανω απο 250€. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ο κοσμος δε καθεται να μετρησει τη τιμη σε αναλογια με τη τεχνολογια που αγοραζει, μπορει να ειναι το 3DS πολυ πιο δυνατο απο το DS αλλα υπαρχουν και καποια ορια, οταν μαλιστα βλεπεις PS3 και 360 στα 250€ - 300€ ε δινεις τοσα για φορητο, αυτο θελω να πιστευω. Ακομη και στα 250€ δε βλεπω πολυ δυνατες πωλησεις, επισης η κονσολα μαλλον κυκλοφορει το Μαρτιο 2011, στα 200€ με 220€ βλεπω να βγαινει.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Big boss το kingdom hearts που θα βγει στο 3ds θα είναι καινούριο παιχνίδι.

Αν αυτή είναι η τελική τιμή θα περιμένω για price drop.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    To sygekrimeno KH den to epaikses pantws
    Aυτό που βγήκε στο ps2 δεν είναι;

Αμα κοστίζει το 3ds ειδικά 300 ευρώ ακόμη χειρότερα, λολ οσο κανει τώρα ένα ps3 και το 360 slim 250 ευρώ. Το psp 150 ευρώ κοστίζει;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    @Somari
    Τοσο στο Pilotwing οσο και στο Mario Kart βλεπω εικονες απο Wuhu island (Wii Fit, Wii Sports Resort).

lol απο google

Αλλα και αλλες πιστες που βλεπω στο Mario Kart μου φαινονται νεες, νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρα νεοι τιτλοι, στο site της nintendo http://e3.nintendo.com/3ds/ αναφερονται σαν Mario Kart και PilotWings Resort.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ευτυχώς που υπάρχουν τα Ν fanboys που θα σώσουν τη μέρα . 250-300€ είναι απαράδεκτη τιμή.

Leave a comment:

• Sp1R1t
    replied
    To 3ds tha kanei 250-300Eyro (mallon)

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    To sygekrimeno KH den to epaikses pantws

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Από αυτά που κατάλαβα κάποια δεν είναι επερχόμενα παιχνίδια αλλά tech demo.
    Tα MGS και RE είναι tech demo, δεν είναι real time, φαίνεται.

Πολύ καλο line up, αν και προσωπικά αρκετά από αυτά τα games ή τα έχω τερματήσει ή τα έχω απλώς παίξει (MGS snake eater, SC Chaos Theory, Kingdom Hearts, SFIV, Samurai Warrios, riiiiiiidge racer! k.a.) Moυ θυμίζει την κατάσταση με το psp, στην αρχή τουλάχιστον, που πολλά games επιτυχίες που είχαν βγει στο ps2-επιτραπέζια κονσόλα βγαίναν και στο φορητό.

Περιμένω να ακούσω και τιμή;)

Leave a comment:

• Sp1R1t
    replied
    Δεν έχω βρει ακόμα πληροφορίες

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μαριο Καρτ και Πάιλοτγουινγκς είναι νέα, ή ριμέικς;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Οπως και να εχει δηλωνω sold και δινω μεγαλο respect στην Nintendo, απ'οτι φαινεται επεσε πολυ δουλεια πισω απο το project με αποτελεσμα η κονσολα να αποτελει ηδη ολοκληρωμενη προταση σε επιπεδο software!
    Κι ισως αυτο εξηγει το γιατι τα τελευταια 1 - 2 χρονια το απλο DS ειχε εμφανως μειωμενη υποστηριξη απο τη Nintendo.

Leave a comment:

Working...
X