Announcement
Collapse
No announcement yet.
PlayStation Network
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Οχι οτι εχω καποιο προβλημα(λογο γραφικων) να παιξω τα ps1 games στο Ps3,αλλα νομιζω οτι καλυτερη επιλογη ειναι το psp για αυτα τα παιχνιδια.
-
Δηλαδή άμα βάλω ας πούμε το MGS ή το SH στο ps3 θα τα τρέξει σε 720p;
Leave a comment:
-
Δεν έχεις κανένα PSone game να το βάλεις στο PS3 σου να δεις πώς είναι; Παίζουν όπως ακριβώς στο PS2 (δηλαδή smoothed textures), αλλά σε HD ανάλυση (γίνονται upscale), υπάρχει και σχετική ρύθμιση στο menu. Πιο απλά, πέτα μέσα το αυθεντικό MGS του PSone που έχεις και δες πώς φαίνεται.
Leave a comment:
-
Nα ρωτήσω κάτι; Τα ps1 games είναι σε HD ανάλυση έτσι; 16:9 κτλ
Εγώ από το PSN θα αγόραζα σίγουρα το πακέτο με τα extra maps του Killzone 2 καθώς και το Wipeout HD. Σκοπεύω να το κάνω στο μέλλον.
Leave a comment:
-
Στο PSN υπάρχουν αρκετά καλά παιχνιδάκια. Εγώ έχω αγοράσει Street Fighter 2 HD (δεν με τρέλανε κιόλας), Outrun (είναι το ίδιο που είχε βγει το 2006 σε PS2/PSP με HD ανάλυση, προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ), Afterburner Climax (το προτείνω μόνο σε όσους ξέρουν τη σειρά), Flower (μου φάνηκε κάπως πατάτα) και Vandal Hearts (δυστυχώς δεν έχω προλάβει να το παίξω καθόλου).
Από minis έχω πάρει το tetris (για κάποιο περίεργο λόγο παίζει μόνο σε PSP) και κάνα δύο άλλα που δεν μου πολυάρεσαν.
Από PS1 έχω πάρει FF7,8,Vagrant,Metal Gear,Crash. Τα έχω παίξει μόνο σε PSP και το emulation ήταν άψογο. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και σε PS3.
Scatman γίνεται μόνο με χρήση πιστωτικής. Αν ψάξεις στο internet υπάρχουν οδηγοί για το πως να το κάνεις.
Leave a comment:
-
Πολλά παλιά παιχνίδια στο PC έχουν προβλήματα (Legacy of Kain: Blood Omen) οπότε κάποιες φορές κερδίζεις χρόνο αν τα παίξεις σε εμουλάτορα. Άσε που ο εμουλάτορας προσφέρει και ένα σωρό φίλτρα για να ωραιοποιήσεις τις χαμηλές αναλύσεις.
Δεν έχω αγοράσει από το ιαπωνικό PSNstore αλλά από το αμερικάνικο δεν είχα πρόβλημα οπότε φαντάζομαι πως μπορείς (μόνο αν έχει κάποια τσαμπέ παιχνίδια οπότε έχουν ΙΡ restriction, αλλά γενικά δεν είχα πρόβλημα). Επίσης έχε υπόψιν σου ότι τα expansion πρέπει να τα αγοράσεις για την έκδοση που έχεις. Δηλαδή αν έχει το LBP ευρωπαϊκό πρέπει να πάρεις τα expansion από το ευρωπαϊκό store.
Leave a comment:
-
Δεν έχω ιδέα τι διαφορές μπορεί να έχουν οι εκδόσεις, απλά το αναφέρω αφού θα το παίξεις που θα το παίξεις στον υπολογιστή, να μην παιδεύεσαι με σούρτα φέρτα ρυθμίσεις emulators. Από εκεί και πέρα ό,τι σε βολεύει. Πάντως και στα δύο Oddworld την έκδοση για PC έχω τερματίσει, και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Leave a comment:
-
Αν είναι να το κατεβάσεις, κατέβασε κατευθείαν την έκδοση για PC, να μην μπλέκεις με emulators και τα συναφή.Originally posted by deus_d0pe View PostΓια το Abe's απλά μου ήρθε μια επιθυμία να το ξαναπαίξω οπότε πάω να το κατεβάσω για καναν emu.
Leave a comment:
-
Aσε κι εγώ πωρώθηκα με το PixelJunk Shooter, το σκέφτομαι για άμεση αγορά. Περιμένουμε εντυπώσεις από Braid και Trine!
Leave a comment:
-
είναι δυνατόν να γίνουν αγορές απ'το Ιαπωνικό PSN Store?
(για εμάς που μένουμε εκτός Ιαπωνίας)
Leave a comment:
-
Nαι μάλλον το Vandal θα το αφήσω για αργότερα αφού αν πάρω μόνο αυτό δε μου μένουν για άλλο game.
Με Braid και Trine ( ;) ) βρήκα την άκρη στο PC οπότε np.
Τώρα το PixelJunk Shooter που έβαλε ο Loggo μου άναψε νέες φυτιλιές. Μαζί με το Rearmed και το Shatter. Και κάποιο θα μείνει απ'έξω. Μάλλον το Shatter.
Leave a comment:

Leave a comment: