Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012: Τι περιμένετε να δείτε και να παίξετε;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ρε παιδιά όντως περιμένετε νέο half life?...Εγώ το 2 το παράτησα στα μισά, καμμία ποικιλία...
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Originally posted by wesker View Post
      resident evil weskers revenge
      πιασε UMVC3 να δεις τον συνονωματο σου τι αισχη κανει ο toptieras μεσα σε μιση ωρα εχεις μαθει τα bnb combo του στο υπογραφω

Comment

Περιμένω το Vita το οποίο μάλλον και θα αγοράσω. Από εκεί και πέρα θα ήθελα το localization μερικών rpg όπως του Type0, του Suikoden, του Corspe Party 2 κτλ.

Από τις μεγάλες κονσόλες είμαι περίεργος να παίξω το FF13-2 και ίσως αγοράσω ένα εκ των Last Story και Pandora's Tower.

Άλλα παιχνίδια που θα ήθελα είναι το SF vs Tekken και Metal Gear HD τα οποία ίσως πάνε σε Vita και όχι σε PS3.

Γενικά ακούγεται ότι θα ανακοινωθεί το νέο x-box αλλά για PS4 νομίζω πως είναι νωρίς.
        https://www.emulator-zone.com
        I am an iteration closer to my desired solution!
        The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
        Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
        Hyperdimension Neptunia

Comment

Απ’ όσα έχουν ανακοινωθεί, αυτά που περιμένω περισσότερο είναι τα Mass Effect 3, BioShock Infinite και το καινούργιο Tomb Raider. Από το πρώτο ξέρω τι να περιμένω, ενώ από τα άλλα δυο δηλώνω αρκετά εντυπωσιασμένος με βάση όσα έχω δει.

Περισσότερο απ’ όλα με ενδιαφέρουν τα Witness και Last Guardian αλλά, ειδικά για το δευτερο, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.

Τώρα, όσον αφορά το τι θα ήθελα να ανακοινωθεί, μπορώ να αρχίσω από αρκετά ρεαλιστικά πράγματα και να φτάσω μέχρι επικών διαστάσεων wishful thinking οπότε...ναι.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ο Loggo κλασσικα με επαναφερει στην ταξη, διοτι ξεχασα το νεο Tomb Raider (που θεωρω οτι η κατευθυνση του Survival ειναι οτι χρειαζεται η Lara) και το Bioshock Infinite (που η αλλαγη σκηνικου και συσχετισμων σε μηχανισμους ειναι επισης οτι πρεπει για την σειρα μετα το MehShock 2).
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

ειμαι ο μονος τελικα που εβαλα handicap στον εαυτο μου ποιο πανω το πρωτο τριμηνο του 12

Originally posted by Loggo
              Τώρα, όσον αφορά το τι θα ήθελα να ανακοινωθεί, μπορώ να αρχίσω από αρκετά ρεαλιστικά πράγματα και να φτάσω μέχρι επικών διαστάσεων wishful thinking οπότε...ναι.
              αν σε παρηγορει αυτο να σου πω οτι δεν εισαι ο μονος πιστεψε με

Comment

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το Super Duper Street Fighter IV Turbo Tournament Edition 2:troll:

Comment

Δε θα απεκλεια να εχουμε ανακοινωση Fallout 4 με τη προοπτικη κυκλοφοριας του για 2013 (5 χρονια μετα το Fallout 3 οπως μας συνηθιζει η Bethesda). Και βεβαια παιζει σοβαρα το ενδεχομενο next-gen κονσολων.

Αναμενω 3D Mario τιτλο για Wii U μαλλον αλλα δε θα απεκλεια και την προοπτικη του Super Mario Galaxy 3 - για Wii & Wii U.

Ενα Wave Race θα ηθελα να δω επιτελους αλλα με βλεπω με το jet ski στο χερι παλι. Στη καλυτερη να δουμε Wave Race 64 remake στο 3DS.

Επισης με το Layton VS Phoenix Wright στον οριζοντα και τα Ace Attorney Investigations να μην τα πηγαινουν τοσο καλα ισως ειναι καιρος η Capcom να γυρισει πισω στις ριζες της σειρας με ενα νεο τιτλο Phoenix Wright.

Παντα θα περιμενω την ανακοινωση του Banjo Threeie αλλα η πιθανοτητα να δουμε κατι φετος μου φαινεται μικροτερη και απο την αντιστοιχη ανακοινωσης Shenmue 3.

Το οποιο Shenmue 3 δε θα μπορουσε να μου ειναι πιο αδιαφορο αλλα αν ανακοινωθει θα πεσει πολυ γελιο στο net με τους ξεχασμενους SEGA fans και τις ματαιοδοξες ελπιδες τους.

Και βεβαια θα αρχισει μετα και το Dreamcast 2 nonsense talking.

Περιμενω να δω με τι ασχολειται η Retro.

Επισης βλεπω ανακοινωση Metroid τιτλου για 3DS. Εδω εχουμε νεο Fire Emblem - μη κανουν καμια μαλακια και δε το φερουν κατα δω...
                  Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                    Περιμενω να δω με τι ασχολειται η Retro.
                    Αν είναι HD Zelda, που δυστυχώς δε θα είναι, κερνάω μπύρες όλο το forum.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Αν δεν είναι το project που έχουν αναλάβει τώρα και το κάνουν μετά,θα ισχύει το κέρασμα;
                      Carpe diem

Comment

Originally posted by Loggo View Post
                        Αν είναι HD Zelda, που δυστυχώς δε θα είναι, κερνάω μπύρες όλο το forum.
                        ..ξοδευτηκες...:troll:
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Θέλω να παίξω Final Fantasy XIII-2 και Catherine!!
                          sigpic

Comment

Περιμένω να ακυρωθεί το Halo 4.

Comment

Πέρα απ' το SF του Thunderjohn περιμένω πως και πως Μάξιμο Πόνο 3! Σίγουρα δε θα είναι όπως τα 2 πρώτα λόγω αλλαγής studio ανάπτυξης αλλά και πάλι είναι Max Payne! Επίσης τα trailers υπόσχονται πολλά, τουλάχιστον από τεχνικής άποψης δείχνει μπόμπα!
                              The illusion of free will is an illusion.

Comment

Εγώ μέσα στο 2012 θα παίξω τα games του 2011 .

Αλλά για να είμαι ον τοπικ, τα games που με ενδιαφέρουν και θα ασχοληθώ σίγουρα κάποια στιγμή είναι τα The Last Guardian, Twisted Metal, Mass Effect 3, BioShock Infinite και Grand Theft Auto V.

Ακόμα περιμένω να δω περισσότερα για τα Tomb Raider, The Last of Us, Max Payne 3, Hitman: Absolution

Και επειδή είμαι φαν του είδους κάποια στιγμή θα ασχοληθώ με τα Asura's Wrath,Ninja Gaiden 3, dmc, Metal Gear Rising: fans may cry .

Το FF Versus XIII αν βγει μέσα στο 12. Και το Thief 4 που είμαι μεγάλος φαν κι είναι TBA από την EIDOS.

Comment

Working...
                                X