Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012: Τι περιμένετε να δείτε και να παίξετε;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

S.T.A.L.K.E.R shadow of chernobyl - Lost Alpha mod
    Black Mesa source μπας και βγει φετος
    In Country και Rising Storm - red orchestra 2 γιατι πολυ απλα fps σε ειρηνικο και βιετναμ δεν χορτασαμε ποτε, ποσο μαλλον full realism
    ARMA 3 σαν γνησιος στρατογκαυλος
    Resident Evil - operation racoon city
    majora's mask - 3DS ( δεν εχω παρει ακομα την κονσολα αλλα τεσπα )
    Οτι μου γυαλισει απο wii-U, ειναι πολυ νωρις ακομα και χαρη στις προσφορες του κατραμενου steam εχω ηδη ΤΕΡΑΣΤΙΟ backlog, fallout new vegas - alpha protocol και δεν συμαζευεται

Ρε παιδιά όντως περιμένετε νέο half life?...Εγώ το 2 το παράτησα στα μισά, καμμία ποικιλία...
    Επαιξα τις προαλλες shenmue με τιμονιερα και την 14" CRT στο mute, τι μουφα παιχνιδι ελεος .......

Οχι νταξει εχεις ενα δικιο, κανει κοιλια σε καποια σημεια, εγω πιο πολυ τα episodes ευχαριστηθηκα αλλα και παλι το gameplay του πρωτου δεν το εχει κανενα, ακομα και ετσι αν το συγκρινεις με την σαβουρα που βγαινει τα τελευταια χρονια τοτε θα καταλαβεις οτι βρισκεται σε αλλο επιπεδο. Εγω πιο πολυ νεα μηχανη γραφικων περιμενω απτην Valve παρα παιχνιδι

Comment

Το 2012 θα παίξω τα παιχνίδια του 2011

Επίσης σίγουρα θα είναι τα Final Fantasy 13-2,Mass Effect 3,final fantasy type 0 και Final Fantasy versus 13.

Στο μάτι έχω βάλει και την συλλογή με τα jak μια που δεν τα έχω παίξει ποτέ.Επίσης ψήνομαι για τα witcher 2,tomb raider,last of us και sonic 4-2.Ενδιαφέρον φαίνεται και το last guardian αλλά μάλλον δεν θα το παίξω,έχουν μαζευτεί ήδη πολλά και δεν αποτελεί προτεραιότητα για εμένα.

Θα ψηνόμουνα άγρια και για το kingdom hearts 3ds αλλά δεν έχω 3ds και δεν θα πάρω στο άμεσο μέλλον.

Μέσα στο 2012 περιμένω ανακοίνωση για αυτό το έρμο το kingdom hearts 3 και υποθέτω ότι θα έχουμε νέα για τις καινούριες κονσόλες.Τέλος πιστεύω ότι θα δούμε και ανακοίνωση για metal gear 5 μέσα στο 2012.

Πάντως και το 2012 μια χαρά gaming χρονιά θα είναι,αναμένονται αρκετά καλά παιχνίδια και φέτος.Αν ανακοινωθούν νέα μηχανήματα θα είναι εντελώς fail πάντως,εδώ τα τωρινά ζουν και βασιλεύουν.;)

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

Comment

Originally posted by Ryu_gr View Post
        Πέρα απ' το SF του Thunderjohn περιμένω πως και πως Μάξιμο Πόνο 3! Σίγουρα δε θα είναι όπως τα 2 πρώτα λόγω αλλαγής studio ανάπτυξης αλλά και πάλι είναι Max Payne! Επίσης τα trailers υπόσχονται πολλά, τουλάχιστον από τεχνικής άποψης δείχνει μπόμπα!
        Όντως!!Ας ελπίζουμε και στον Αλάνιο Γουέκιο!!

Comment

Kingdom Hearts 3d και monster hunter4
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Αυτά που θα παίξω σίγουρα με το που βγουν είναι τα Last Guardian και Journey.
            Μετά είναι τα διάφορα Final Fantasy, ίσως Tomb Raider και ίσως Last of Us αν δεν έχει πολύ shooting. Στο τσακίρ κέφι ίσως και Mass Effect 3.
            Βέβαια προτεραιότητα έχει το Dark Souls και το LA Noire.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by Raf View Post
              Περιμένω να ακυρωθεί το Halo 4.
              Χαχαχαχαχαχαχα, θεος

Comment

Πλάκα πλάκα αυτό με το Halo 4 θα ήθελα να ισχύσει. Γαμάτο το Halo αλλά δεν θέλω άλλο. Κουράστηκα πια. Το 360 έχει ξεσκιστεί στο Halo, 5 Halo έβγαλε πωπω.
                Τέσπα, αυτό μου με καίει πολύ είναι να δω το Witcher 2 στο xbox 360 και ελπίζω σε μία αξιοπρεπέστατη έκδοση. Άντε και Diablo 3 στο PC αλλά με το The Hell mod του Diablo 1 που λέει πολύ δεν με πειράζει όσο και ν'αργήσει.

Mass Effect 3? Χμμ μπα όχι. Να βγει το 7ο,8ο,9ο DLC και μετά το συζητάμε.
                Πότε είπαμε βγαίνει το Halo 4?

Comment

Φαντασου, εχουν βγει 5 HALO καικουραστικες... Τι να πουμε τοτε για το Metal Gear...
                  :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Black Mesa:S (αν ειναι για φετος...αλλιως...)
                    GtaV
                    Kingdom Hearts 3
                    Την φειλια της Νιντεντο το Wii U
                    (3DSi XL of course)
                    Λογικα κανα νεο home μηχανημα

Comment

Originally posted by McSolid View Post
                      Φαντασου, εχουν βγει 5 HALO καικουραστικες... Τι να πουμε τοτε για το Metal Gear...
                      Τελευταία φορά που κοίταξα έχει βγει μόνο ένα Metal Gear στο PS3 (MGS4), αντε και μια hd collection

Comment

Τι περιμενω εγώ; λοιπόν...

Μass Effect 3 (έχω πρόσβαση στο multiplayer demo μέσω κωδικού απο Battlefield 3)

Total War Shogun 2: Fall of the Samurai

The Last of Us (αν πάει για 2012)

The Last Guardian (αν κυκλοφορήσει ποτέ)

Grand Theft Auto V

Max Payne 3

Metal Gear Rising + HD collection

Guild Wars 2 (πιστεύω για beta και κυκλοφορία στο 2012)

Diablo 3

Tomb Raider, έχω μεγάλες προσδοκίες

+ όσα του 2011 δεν έπαιξα και θα παίξω μέσα στο 2012 (AC: Revelations, Dark Souls, The Witcher 2 κ.α.)

αυτά μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό, ίσως να ξέχασα κάποιο/κάποια
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Originally posted by McSolid View Post
                          Metal Gear δε βγαινουν καθε χρονο..
                          Do a barrel roll!

Comment

Ωχ ναι max payne 3 και CS GO τα ξεχασα :p

Comment

Απο οτι θυμαμαι, ουτε HALO εβγαιναν καθε χρονο, ουτε επισης ειναι ολη η σειρα σε HD...
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Δε διαφωνω, μα κανεις δεν ειχε παραπονο μεχρι πριν 3 χρονια. Αλλα οταν μετα σου δινουν σερι ODST, REACH & Anniversary μαλλον καποιοι θα κουραστουν...

Υπ'οψιν δεν εκφραζω προσωπικω αποψη εδω, δεν εχω ασχοληθει ποτε με τη σειρα, σχολιαζω απλα την αντριδραση των Raf & Ren.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X