Ε ναι εκτος απο αυτα που βγαινουν(πχ last of us,beyond2souls,GoWA) ,αντε και κανα uncharted 3,τα αλλα θα τα βρει σε καλες τιμες ή θα τα βρει plus(4-5 exclusives ειναι ηδη στην λιστα με τα 10 νομιζω).
Δεν μου αρεσει το νεο slim ,αλλα περι ορεξεως...Αφου αρεσει στον Luffy,το 500αρι ειναι πολυ καλη λυση.
35-40 παιχνιδια εχω περιπου απο το plus,λιγα δικα μου,καμια 10αρια demos,φωτογραφιες,trailers και μερικες ταινιες και δεν εχω φτασει τα 300gb.Ειναι πολυ καλα τα 500.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Να αγοράσω PS3 αυτή την εποχή; αξίζει;
Collapse
X
-
Αστειευόμουν με το Vita
.
Αυτό που προτείνει ο hideo είναι μακράν το καλύτερο. Παίζει να έχεις όλα τα exclusives που σε ενδιαφέρουν μέσα σε 1 χρόνο και για όσα δε σου προσφερθούν, τα αγοράζεις υπερβολικά φτηνά (τύπου 10€) ακόμα και καινούρια.
Leave a comment:
-
Kαλα υπαρχει το ''δεν αξιζει'' διπλα στο ''Ps3''?
Κατ'εμε η καλυτερη κονσολα της gen.Εχει τα παντα απο multiplatforms(τα οποια παιζουν καλα πλεον,αλλα δεν σε ενδιαφερει αυτο απο οτι λες) και τα περισσοτερα exclusives,νεα ips αλλα και το plus.Τι αλλο θες?:phil:
(ασε το vita ,sorry evans:p)
Προταση.
500gb ps3+plus.
Δεν θα εχεις ποτε προβλημα χωρου και με μια ετησια θα εχεις free 45 με 50 παιχνιδια μεσα στον χρονο.
Leave a comment:
-
πηγαινε καλυτερα παντελιδη (που ειναι με παολα και καρρα).
θα βγαλεις περισσοτερα γουστα με τα ιδια λεφτα απο οτι με το ps3.
trust me.
Leave a comment:
-
Επισης τι το αστειο εχουν τα 78gb οταν μιλαμε για 1080p rips υλικου 12 ωρων χοντρικα;
Leave a comment:
-
Καλά εξαρτάται και από την τηλεόραση.
Ο κολλητός μου κατέβασε το LOTR trilogy extended blu-ray rip και όταν τον ρώτησα σε τι μέγεθος μου είπε 78 GB. Γέλαγα για δύο ώρες.
Leave a comment:
-
Καλά μην το λες.Οι τελευταίες ταινίες που είδα σε Blu ray επειδή τις βρήκα και από Σουηδία μεριά,τις έβαλα πλάι πλάι να τις συγκρίνω και με την εξαίρεση ότι στην τηλεόραση ήταν περισσότερες ίντσες,η ποιότητα ήταν η ίδια,στα 720.Μπορεί και να μου φάνηκε,αλλά και λάθος να κάνω,από τη στιγμή που με γυμνό μάτι δεν καταλαβαίνω διαφορά,μια χαρά μου έκατσε.
Leave a comment:
-
Η καλύτερη εικόνα που έχω δει είναι από οθόνες 0.7 ιντσών...ναι πληρώσαμε 1,000 ευρω τηλεοράσεις για να παίζουμε στις 6-7 ιντσες..
Leave a comment:
-
λοιπον α;μα βγάλει άτοκες δοσεις ο κωτσοβωλος θα παω να το βάλω σε 32 δόσεις να παει να γαμηθει αφου με καυλώνει αυτό το πορτάκι που ανοίγει όπως οι παλιές κονσόλες!
Leave a comment:
Leave a comment: