Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Συμφωνω το Scorpio εδωσε χρονο στη προηγουμενη κονσολα και ειναι και σημαντικα τεχνολιγκα ανωτερο.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Εγώ είμαι πολύ κρύος για το Scorpio, αυτή η κονσόλα έχει πολύ σημαντικότερα προβλήματα (έλλειψη τίτλων ) που ένα γερό hardware boost δε θα αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα. Η Sony έδωσε κάτι πάνω κάτω τη στιγμή που χρειαζόταν, όχι δηλαδή όταν η γενιά θα ξεκινούσε να παίρνει τα κάτω της και νέες τεχνολογίες να αντικαθιστούν πλήρως τις παλιές. Αν η MS θελήσει να βάλει φτηνό hardware στο Scorpio, θα πρέπει να βάλει περσινές τεχνολογίες, ενώ μέχρι το τέλος του 2017 θα έχουμε προχωρήσει σε 3-4 γενιές GPU μπροστά. Εξάλλου μέχρι τότε ο κόσμος θα έχει κάνει την αγορά του και το PS4 είναι ήδη ξεκάθαρα μπροστά. Κανένας δεν έχει λόγο να αγροάσει Xbox One S αυτή τη στιγμή (μάπα hardware, όλοι οι τίτλοι παίζουν σε κατώτερη ανάλυση/ χαμηλότερο frame rate).

      Ναι ξέρω, κάποιοι αγοράζουν (και θα αγοράζουν), αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς το έχει κερδίσει η Sony κι αυτή τη στιγμή έχει όχι μία, αλλά 2 κονσόλες που είναι ξεκάθαρα ανώτερες του ανταγωνισμού και μάλιστα στην ίδια/ ελαφρώς υψηλότερη τιμή. Ξέρει πολύ καλά ότι σε 15 μήνες θα είναι πολύ πίσω τεχνολογικά, αλλά μέχρι τότε θα συνεχίζει να πηγαίνει μπροστά και θα συνεχίζει να έχει την προτίμηση των developers, εν αντιθέσει με τη MS που αμφιβάλλω αν θα προσφέρει την ίδια ευκολία για υλοποίηση 2 εκδόσεων παιχνιδιών για τις 2 κονσόλες της (δε μιλάμε για ένα απλό pump όπως έκανε η Sony, αλλά για ριζική αλλαγή πολλών χαρακτηριστικών του Xbox One S).

      Όπως και να έχει, εγώ είμαι καλυμμένος, τις αγορές μου τις έχω κάνει και δε με πείθει η αναβάθμιση σε Pro, μιας κι έχω ήδη πολύ ισχυρό υπολογιστή. Εξάλλου δεν ξέρουμε πώς και πότε θα ξεκινήσει το πατσάρισμα υπαρχόντων ή μελλοντικών τίτλων.

      Comment


      • Καλά, κι εγώ κάνα απλό PS4 παίζει να πάρω που θα κάνει βουτιά η τιμή του. Αλλά από την άλλη, το υπάρχον μοντέλο θα εξαντληθεί, ενώ το slim δεν έχει οπτική έξοδο, φάουλ όσο δεν πάει. Εδώ έχω στο PS2 οπτική έξοδο, δεν γίνεται να μην έχω στο PS4. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ίσως να πάω για pro. Αλλά έχουμε αρκετό καιρό ακόμα μπροστά μας, πολλά μπορούν να αλλάξουν ακόμα.


        Υ.Γ.
        Last edited by Phantom Duck; 10-09-2016, 04:11 AM.

        PK World - Τα πάντα για Disney comics!

        Comment


        • Χαχαχαχα

          Πιθανό ένα νέο και πιο ισχυρό PS4 στο μέλλον

          Comment


          • έτσι θα το πάνε πλέον με τις κονσολες, κάθε 2-3 χρόνια και νέο ισχυρότερο μοντέλο.

            απο την παραπάνω ειδηση

            "Αποτέλεσμα του ανταγωνισμού με το PC το PS4 Pro".

            ειλικρινα κανεναν pc gamer που εχει χρονια να αγγιξει κονσολα δεν θα τραβήξει το pro, αυτος αντι για ps4 pro θα πάρει καμια pascal, polaris ή θα περιμένει για vega τις ανταγωνιστικές gpu των pascal.

            με λιγα λογια δεν θα συμβιβαστει με τα 30 fps της κονσολας επειδη έτσι θελουν οι developers.

            το αντιθετο θα συμβει με ολα αυτα και με κατι πρακτικες χρεωσεις αγορασμενων games ωστε να παιζουν καλυτερα, με ομορφότερα γραφικά στο ps4 pro.
            Last edited by BigBOSS; 10-09-2016, 10:21 AM.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • Αναφέρονται σε αυτους που αφήνουν κονσόλες για να πάνε συον υπολογιστή, κοινώς θέλουν να μειώσουν την πελατεία που χάνουν.

              Comment


              • Αναφέρονται σε αυτους που αφήνουν κονσόλες για να πάνε στον υπολογιστή, κοινώς θέλουν να μειώσουν την πελατεία που χάνουν.

                Μα όμως πόσο μεγάλο δημογραφικό είναι πραγματικά αυτοί που αυτοί που αφήνουν τις κονσόλες για να πάνε στα pc λόγω γραφικών/fps;
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                Comment


                • Δεν ξέρουμε, αλλά για να το λένε, μάλλον θα είναι σημαντικό (για αυτούς).

                  Comment


                  • Trolololo

                    The Last Guardian development team is fast approaching major milestones in production and has made the tough decision to delay the release of The Last Guardian a few weeks. The Last Guardian will launch on December 6, 2016.
                    http://blog.us.playstation.com/2016/...adbpr=10671602


                    Και όταν έρθει η ώρα της κυκλοφορίας, θα κάνουν cancel το παιχνίδι και μετά πάμε φτου κι απ' την αρχή για PS5 :p

                    PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                    Comment


                    • Νομιζω μετα απο τοση καθυστερη το χειροτερο δεν ειναι αλλο ενα delay αλλα το ενδεχομενο το παιχνιδι να ναι μαπα - καθολου απιθανο δεδομενης της ολης πορειας...
                      Do a barrel roll!

                      Comment


                      • Τελικά ρε παιδιά επειδή δεν κατάλαβα από το interview, το pro θα μπορεί να παίζει όλα τα παιχνίδια σε 1080/60hz ή θα είναι ανάλογα με το τι θα έχει επιλέξει ο developer;

                        Comment


                        • Originally posted by Hazuki View Post
                          Τελικά ρε παιδιά επειδή δεν κατάλαβα από το interview, το pro θα μπορεί να παίζει όλα τα παιχνίδια σε 1080/60hz ή θα είναι ανάλογα με το τι θα έχει επιλέξει ο developer;
                          πολύ αμφιβολο αν το προ θα παιζει 60fps σε 1080p λογω cpu απο τα lidl
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • LOL

                            Hazuki ειναι θεμα επιλογης του developer. Κανενα hardware δε μπορει να σου εγγυηθει 1080p60. Θεωρητικα και το δυνατοτερο PC αν θελει καποιος μπορει να το γονατισει.
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Το θεμα με το pro ειναι πως η cpu δεν μπορει να ακολουθήσει την κάρτα γραφικών και για αυτο τα πραματα ειναι σκουρα για ενα 1080p/60fps σε παιχνιδια σαν το TROTR ή Deus Ex MD, εκτος και αν ριξουν κατά πολύ τα γραφικά που δεν θα το κάνουν.

                              Βεβαια αν βάζαν μια αξιοπρεπη cpu η κονσολα θα ειχε τιμή 500+ ευρώ. Γενικά οτι δινεις παιρνεις, κονσολα = 30 ή λιγοτερα fps με 33 ms input lag.
                              Star Citizen videos Star Citizen gallery

                              Comment


                              • Θα ταχθώ υπέρ του ραμπίδη σε αυτό το θέμα: όλα εξαρτόνται από το πώς θα κινηθούν οι devs. 1080p60fps είναι δύσκολο μάλλον σε όλα τα παιχνίδια (τουλάχιστον δεν μπορεί να το εγγυηθεί κάποιος), αλλά ανανεομένο γραφικό αποτέλεσμα, καλύτερα/ σταθερότερο frame rate είναι μάλλον δεδομένα. Οι κονσόλες έχουν αποδείξει ότι με πολύ optimisation κάνουν θαύματα, οπότε μέχρι να κυκλοφορήσει και να δούμε τα πρώτα παραδείγματα, δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα.

                                Comment

                                Working...
                                X