Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PC

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied
    Παντως θελω πολυ να δοκιμασω το χειρηστηριο γιατι κατι τοσο τολμηρο ειχαμε να δουμε απο την εποχη του Ν64 τοτε που η Nintendo γαμουσε και εδερνε και οι αλλοι απλα αντεγραφαν.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Να το δούμε στην πράξη.Μην βιάζεσαι!Κοίτα που θα μπει και το steambox στο χώρο απ'το πουθενά!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by kakashi_gr View Post
    πρωτες εικονες και κατανομη κουμπιων

αν δε το ποιασω στα χερια μου δε μπορω να ξερω αλλα με τη πρωτη ματια φαινεται ατσουμπαλο και μη χρηστικο (ειδικα στα fps).
    πρεπει να βγει και μια αντιγραφη 360 χειριστηριου σαν το wii u gamepad για εναλλακτικο.
    τέλειο χειριστήριο.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εντυπώσεις και από τον Mr. Meat Boy:
    Explore the latest news and expert commentary on Blogs, brought to you by the editors of Game Developer

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τα track pads θα έχουν τέτοια υφή ώστε να έχεις καλύτερη αίσθηση αφής, δε θα είναι τι γνωστό πλαστικό που γλιστράει και δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο (έτσι κατάλαβα τουλάχιστον). Εγώ πάντως είμαι θετικός, αν μη τι άλλο είναι μια νέα ιδέα που φαίνεται να βασίζεται σε καλή έρευνα. Επίσης το σουλουπι του έχω την αίσθηση ότι βολεύει περισσότερο για πολύωρο gaming από ότι τα συμβατικά (πλέον) χειριστήρια.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Παιδια ειναι mouse replacement, οχι τυπικό χειριστήριο. Προσέξτε το texture που εχουν οι επιφάνειες αφής, θα εχεις feedback τοσο απο την περιφέρεια των ομοκεντρων κύκλων, οσο και απο την υφή του. Εμενα μου φαινεται παρα πολυ βολικό.
    Τι εννοείς απ'την υφή του??

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μιας και ειναι νωρις για να πουμε το οτιδηποτε, δειτε τουλαχιστον το παρακατω στο ενδιαμεσο:
    Select game developers used the Steam Controller. Here's what they said

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Παιδια ειναι mouse replacement, οχι τυπικό χειριστήριο. Προσέξτε το texture που εχουν οι επιφάνειες αφής, θα εχεις feedback τοσο απο την περιφέρεια των ομοκεντρων κύκλων, οσο και απο την υφή του. Εμενα μου φαινεται παρα πολυ βολικό.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Λέει θα έχει και feedback. Αυτό θα έχει ενδιαφέρον... Κατά τα άλλα μου φαίνεται φρικτό και δεν εννοώ αισθητικά.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν την χωνεύω την Valve,αλλά το συγκεκριμένο χειριστήριο φαίνεται φοβερό.Δεν ξέρω,πιστεύω ότι όντως μπορεί να προσφέρει κάτι νέο.Μέχρι να το πιάσουμε στα χέρια μας βέβαια,βλέπουμε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πάνε να βάλουν ποντίκι και πληκτρολόγιο σε χειριστήριο..Για να δούμε αν θα τους βγει...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Οι καμπύλες φαίνονται ωραίες, αλλά δεν κατάλαβα...τα face buttons που είναι; Αυτά τα τέσσερα μικρά στην μέση; Ή θα μετατρέπεται το δεύτερο touch pad σε touch buttons;

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Μου φαινεται φριχτο και τερμα casualia, Αλλα αυτο που ειπες, αν δεν το πιασεις στα χερια σου..

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    πρωτες εικονες και κατανομη κουμπιων

αν δε το ποιασω στα χερια μου δε μπορω να ξερω αλλα με τη πρωτη ματια φαινεται ατσουμπαλο και μη χρηστικο (ειδικα στα fps).
    πρεπει να βγει και μια αντιγραφη 360 χειριστηριου σαν το wii u gamepad για εναλλακτικο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ψάξτε να δείτε το νεο χειριστήριο που έφτιαξε η valve. Dunno if it's gonna work, αλλα αν ειναι οντως λειτουργικο, θα αλλαξει αρκετα την εικονα που ειχαμε ως τωρα για τα χειριστήρια.

Leave a comment:

Working...
X