Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PC

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Το έχω δοκιμάσει λίγο,οκ καλό είναι,απλά δεν είναι ο τίτλος που θα κάτσω να ασχοληθώ.Αυτό είναι όλο.
    Thanks.Ούτε εγώ μου το'χα.Πραγματικά δεν το πίστευα ότι θα το πάρω ποτέ. Βέβαια με βοήθησε και ο Straier δίνοντας μου κάποια αντικείμενα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Altair πραγματικα δε στο ειχα, respect . Σχετικα με wipeout, δοκίμασε το καποια στιγμη κα τοτε κρίνε. Σκέψου οτι κι εμενα δε μου αρέσουν τα racing, αλλα το wipeout ειναι ιδιάζουσα περιπτωση.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ πάντως απ'όσα έχω δει σε βίντεο κλπ,το Dark μου φαίνεται πιο ζόρικο.Βέβαια από την άλλη,το Demon's είχε διαφοροποιήσεις στη δυσκολία,ανάλογα το WT.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μιας και είπατε για Demon's Souls παίζει να είναι πιο challenging τίτλος από το Dark Souls. Πιθανότατα να κάνω λάθος διότι δεν έχω εμπειρία με τον τίτλο του PS 3. Κάποιος που έχει ασχοληθεί εξονυχιστικά και με τα δύο ας μας φωτίσει.
    Είναι δύσκολο να πεις ποιο είναι δυσκολότερο. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω ένα αναλυτικό post τώρα που έχω και το platinum στο Dark Souls (τα μόνα platinum μαζί με το Demon's ). Οι πίστες νομίζω ότι σε γενικές γραμμές είναι δυσκολότερες από τα Demon's, μεταξύ άλλων επειδή οι εχθροί πλέον έχουν πολύ μεγαλύτερο aggro range και σε κυνηγάνε ανελέητα. Από την άλλη τα bosses στο Dark μου φαίνονται αρκετά πιο βατά με εξαίρεση τους Βασιλιάδες και ίσως τον Gwyn (αν και μερικές ουρές είναι πολύ δύσκολο να κοπούν). Η δυσκολία βέβαια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά που πέθανα πιο πολλές φορές (Maneater vs 4 Kings).

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Προφανώς ρε συ, πλάκα κάνω.
    Gif με Καραγκούνη είναι αυτό, πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    @Loggo:
    Τι;Για μένα είναι μούφα.Δεν είπα γενικά ο τίτλος.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χρειαζόμαστε επειγόντως gif με επικό Κατσουράνη να βγαίνει από το γήπεδο με το φορείο και να σηκώνεται κατευθείαν.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ε όχι ρε φίλε! Πότε προλάβαν και το gifάρανε;

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Όποτε βλέπω τα βιντεάκια/ gifάκια με τον Καραγκούνη θέλω να φωνάξω ΜΑΡΘΑΑΑΑΑ (Βούρτση).

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Το wipeout είναι racing,άρα μούφα για μένα

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Μιας και είπατε για Demon's Souls παίζει να είναι πιο challenging τίτλος από το Dark Souls. Πιθανότατα να κάνω λάθος διότι δεν έχω εμπειρία με τον τίτλο του PS 3. Κάποιος που έχει ασχοληθεί εξονυχιστικά και με τα δύο ας μας φωτίσει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κανέναν.
    Στα περί Meat Boy συμφωνώ.Ο τίτλος είναι απάλευτος.Το wipeout είναι racing,άρα μούφα για μένα,άρα δεν ασχολούμαι.Αν και όντως κι αυτό δύσκολο είναι.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Wait what the fuck, πηρες platinum στο DS? αποκλείεται, ποιον έβαλες;

Το 100% σε wipeout και super meat boy ειναι απειρως πιο challenging βεβαια, αλλα και παλι respect .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Η Πλατίνα στο Demon's Souls το αποδυκνύει.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    ναι και εσυ εισαι pro

ας ειναι παιζω και Diablo III inferno.

Leave a comment:

Working...
X