Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ryu_gr
    replied
    Η τεχνική hadouken spam και shoryuken φυσικά και δεν πιάνει πάντα. Το hadouken 'μένει' που σημαίνει αν ξέρεις τη στιγμή που πρέπει να πηδήξεις τον χρεώνεις τον 'spammer'.

    3 απλές στρατηγικές για να παίξεις είναι:

    -Περιμένεις τον αντίπαλο να κάνει hadouken/sonic boom κτλ (αν έχει ο παίκτης του ), πηδάς και τον χρεώνεις.
    (Αυτή η πρόταση αναλύεται πολύ ακόμα αλλά δεν έχω το χρόνο, ακόμα και τη γνώση για να το αναλύσω τελείως)

    -Περιμένεις τον αντίπαλο να πηδήξει και κάνεις special move shoryuken (ή shoryuken style αν δεν έχεις shotokan) ή κίνηση anti-air.


    -Οταν έχεις ρίξει τον αντίπαλό σου κάτω, του επιτίθεσαι με διαφορετικό τρόπο όταν σηκώνεται.
    Έχεις τρεις επιλογές: Κάτω επίθεση (tackle), επίθεση overhead ή πιάσιμο! Συνδυάζεις αυτά τα τρια και ο αντίπαλος θα έχει μπελάδες! Βέβαια μπορεί να κάνει reversal κίνηση πχ Shoryuken και να αντεπιτεθεί, για αυτό άλλη μια extra επιλογή είναι να περιμένεις να κάνει το reversal και μετά να τον χρεώσεις!!

    Αν ξέρεις αυτά (πρακτικά, όχι μόνο θεωρητικά) + 2hit standard combos (πράγμα δύσκολο in-game, όχι practice) κατά τη γνώμη μου είσαι above average.

    Φυσικά το καλύτερο SF για μένα είναι το 3rd strike καθώς έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος. Δεν θα πω όχι όμως και στο παλιό εεεε... ώριμο SFII. Και εγώ μέσα για gathering!
    Xeno μπράβο για τις φοβερές postάρες σου!

    Leave a comment:


  • Jedah
    replied
    Αλήθεια έχει κανείς υπόψη του ποιά είναι η καλύτερα emulated version του ST; Γνωρίζω ότι η MAME είναι ακριβής σε όλα εκτός της ταχύτητας, οι Kawaks και Final Burn Alpha απλά έχουν λιγότερες απαιτήσεις. Αν κάποιος εντοπίσει στο Internet αξιόπιστη πηγή σχετικά με το emulation των Street Fighter ας το καταγράψει εδώ.

    Leave a comment:


  • NiCk
    replied
    Kai tora eimai anagkasmenos na agoraso Ps2 controller me converter gia PC, giati tha spaso to keyboard an sinexiso etsi Pragmatika omos i arcade ekdosi exei allo feel ..

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    ... Καποια στιγμη αργα το βραδυ πιασαμε κουβεντα με τον NiCk και δε θυμαμαι πως το φερε η κουβεντα, αλλα κατι με ρωτησε για το SF2 και τελικα το πηγαμε το θεμα πολυ περα...

    Για να μην το πολυλογω ψαχναμε πως θα παιξουμε το Super Turbo σε υπολγιστη... Μετα απο λιγο ως πολυ παιδεμα βγαλαμε ακρη ευτυχως... Επρεπε να συνδυασουμε 2 roms και δεν το χαμε παρει χαμπαρι .

    Αν θελετε να δειτε την τελευταια και καλυτερη εκδοση του τιτλου προλαβαινετε ακομα να το κανετε .

    Στο link που παραθετω στο τελος του post ειναι ενας πολυ απλος emulator μαζι με το απαραιτητο rom.

    Κανετε extract, ανοιγετε τον emulator, πατε εκει που λεει game και επιλεγετε το Super Street Fighter 2 Turbo -USA-. Προσοχη στις πολλες παρεμφερεις ονομασιες .

    Επειτα πατε εκει που λεει input, φτιαχνετε κουμπια και... τελος.
    Προτιμηστε το σε 2πλο γιατι η δυσκολια στο single ειναι λιγο εκνευριστικη.

    Καλου κακου αλλαξτε την αν δε σας κανει (πατατε F2 και μπαινετε στο service menu οπου αλλαζετε δυσκολια μεσω του system config).

    Αυτα για την ωρα...

    Κατεβαστε απο εδω: http://rapidshare.com/files/88737498/SSF2T.rar.html

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Eγω στο SNES δυσκολευομουν να κανω κινησεις με το L.. δεν πηγαινε το χερι μου εκει ευκολα οταν παταγα και το σταυρο μαζι..

    Ευτυχως στο ps1/ps2 ειχα την ανεση να παιζω χωρις L λογω R1/R2.

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Πηγαίνω για major damage γι αυτό. Ωστόσο για συνδυασμούς τα light και medium είναι άπιαστα.Απλά στο Killer Instinct δεν δινόταν πολύ σημασία στα L,R buttons και στις light attacks κάτι λογικό.Μα ρε γμτ,για να κάνω ένα hadoken με τα L και R μου σπάει τα νεύρα.Καλά μη μιλήσω για combos.
    Αν και πάντα υπάρχουν τα L και R του DC

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Χεχε.. Εγω απο SF πηγα στο ΚI, αλλα ποτε δεν αλλαξα τα κουμπια.. Ισως και να βαριομουν αλλα ουτως η αλλως επαιζα κυριως με τα mid/light attacks και οχι με τα heavy...

    Οπως μαθει κανεις τελικα .

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Ti να πω κι εγώ δλδ,που μιας και το πρώτο fighting μου ήταν το Killer Instinct συνήθισα στην άεση πρόσβαση των Fierce kick kαι punch.Οπότε στα face buttons έχω τα medium και fierce και στα L,R τις light.Παράδοξο,ετσι?

    Leave a comment:


  • Ground_zero
    replied
    Eftyxws to diko mou PSP an kai palio exei apistefta kalo stavro kai etsi den exw tetoia provlhmata
    To style paiksimatos mou omws den vohthaei kai poly, den mporw na pathsw dynath grothia efkola

    Leave a comment:


  • Jedah
    replied
    Πάντως και εγώ βρίσκω αδύνατο να παίξω Street Fighter στο PSP. Ο "σταυρός" σε συνδιασμό με το σεισμό που προκαλώ στο PSP όταν παίζω καθιστούν unplayble την εμπειρία. Κρίμα γιατί το μηχάνημα και άριστους emulators έχει και μια άψογη έκδοση του Street Fighter Alpha 3. Όσο για την έκδοση του ST στο CCC2 δυστυχώς αποδείχθηκε ότι έχει 1~4 frames input lag. Ορίστε και το video που το αποδεικνύει:

    NKI testing CCC2 for input lag

    Leave a comment:


  • belmont
    replied
    Βρε Belmont στο psp σε βολεύει ο σταυρός του??Μέχρι να βγάλω το hadoken like fierball στο MegaMan X μου είχαν βγει τα δάκτυλα.Αλλά μόλις το έκανα ο τελικός Sigma έφυγε με ένα χτύπημα.Βασικά τρία χτυπήματα μιας και έχει τρεις μορφές.Hadoken ownage!!!
    [/b]
    Θα έλεγα πως βολεύει πάρα πολύ. Δεν είχα δυσκολία να εκτελέσω την κίνηση που περιγράφεις.
    Και ειδικά στο SF2 το PSP είναι απόλαυση.

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Πάρτε την Capcom Classics 2.Εκτός του ότι έχει πολυ καλά games(μεταξυ των οποίων και το Super Turbo)έχει και τα βιντεάκια
    Βοηθάνε όντως.Γεμάτος αυτοπεποίθηση,έχοντας τη Γνώση πήγα να λιώσω το Super Turbο!!!Kαι φυσικά στο τρίτο ματς έφαγα τα μούτρα μου...Πόσο άχρηστος πια

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    A ρε Jedah, τωρα μπηκα με σκοπο να ποσταρω αυτα τα βιντεακια αλλα τα βρηκα μπροστα μου τελικα. Eυγε .

    Οποιος επαιξε/παιζει/θα παιξει SF2 να τα δει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ..
    Αν παρακολουθησετε με προσοχη θα βελτιωθειτε αρκετα χωρις καν να εχετε παιξει .

    Leave a comment:


  • NiCk
    replied
    Αντε να παιξουμε καμια φορα με εσενα ή τον Burai ή οσους αλλους δειχνουν να ενδιαφεονται π.χ. NiCk και δε ζηταω τιποτα αλλο. Η πλακα ειναι πως ειμαι πολυ μετριος γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα στα σοβαρα με το παιχνιδι, αλλα ενα τετοιο σκηνικο θα αναζωπυρωσει το ενδιαφερον ολων σιγουρα.
    Οι μπυρες δικες μου .
    [/b]
    Na perasei i eksetastiki kai opote thelete ego eimai mesa ! An ta peraso ola, oi pitses dikes mou

    Leave a comment:


  • Jedah
    replied
    Καλά ότι το έχω το παιχνίδι σε τέτοια εκτίμηση δεν πάει να πεί ότι είμαι high-level. Ακόμα και τώρα μαθαίνω πράγματα για το ST και μπορώ να πώ ότι γνωρίζω καλύτερα απ'όλα το HF. Να και μερικά καταπληκτικά βίντεο από ένα άνθρωπο που είναι παραγωγός του HD Remix:

    David Sirlin ST Tutorials

    Leave a comment:

Working...
X