Announcement

Collapse
No announcement yet.

Street Fighter II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Xeno
    replied
    Χμ; Γιατι να μη γινει νεο θεμα; (...)

    Τα Guilty Gear ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα σειρα, με πολλα μερη, ενδιαφεροντες χαρακτηρες, κορυφαια αισθητικη και παρα παρα πολυ καλη μουσικη επενδυση.

    Δεν ασχοληθηκα ποτε σοβαρα αλλα δεν τους λειπει κατι.. Ισα ισα που εχουν απιστευτα πολλα πραγματα και μαλλον γι αυτο δεν ασχοληθηκα ακομα..

    Αν θελετε κουβεντα για αλλα παιχνιδια συνεχεια σε αλλο θεμα.. Κατι για 2d fighting γενικοτερα ας πουμε.

    Leave a comment:


  • Shadow
    replied
    Χαίρομαι που βρίσκω εναν ακόμη που του άρεσαν τα Alpha!Άσε τον Xeno να λέει δεν ήταν καθόλου άσχημα.Αν και προσωπικά Shadow θα σε συμβούλευα εφόσον έχεις ps2 και φαίνεται να σου αρέσουν τα 2d fighting games,να δοκίμαζες το Guilty Gear X ή τπ ΧΧ.

    Τώρα για τα EXplus για πλάκα και χαλαρό gaming καλά είναι αλλά μέχρι εκεί.Το Super Turbo είναι απίστευτο αν και παλούκι...Ακόμη κι αν έχεις λατρέψει τη Snes έκδοση μόλις παίξεις την arcade(υπάρχει στο Capcom collrction Vol 2 για ps2)θα δεις απίστευτη διαφορά.Αλλά παραμένει δύσκολο.

    Από Mortal Kombat μόνο το ΙΙ και αν.Το ΙΙΙ για εφηβικές ορμές και από εκεί και έπειτα το χάος.Στην πυρά κι ακόμη παρά πέρα.
    [/b]
    Eιχα παιξει Guilty Gear αλλα δε θυμαμαι ποιο απο ολα τα επεισοδια ηταν, γιατι το ειχα για πολυ λιγο καθοτι ηταν νοικιασμενο απο το videoclub. αρκετα καλο μου φανηκε και πρωτοτυποι και πολυ dark χαρακτηρες, μονο που ηταν σαν να λειπει κατι απο το παιχνιδι, δε ξερω τι, απλα δεν ηταν τοσο "γεματο" θα λεγα οπως τα αλλα παιχνιδια ξυλου.

    επισης ενα αλλο παιχνιδι της ιδιας εταιρειας που μαρεσε ηταν το Rival Schools και η συνεχεια του. αν και σε καποιους ισως θυμισει τα Ex Plus.

    και τελος, απο Mortal Kombat μου αρεσε και το 2 και το 3 και το Ultimate και το Trilogy! απο το 4 και μετα χαλασε η σειρα αφου προσπαθησαν να την κανουν τρισδιαστατη, με αποτυχημενο τροπο ομως...

    μηπως να αλλαζε το θεμα σε "παιχνιδια ξυλου που αγαπησαμε" για να αναφερουμε κι αλλα εδω, σαν το Killer Instinct για παραδειγμα... ;)

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Αν νομίζεις πως είμαι καλός θα απογοητευτείς.Η μετριότητα θα ήταν αποδεκτή από την πλευρά μου αλλά μάλλον δεν την προσεγγίζω καν.Πού είναι οι εποχές που έπαιζα διπλό κάθε μέρα ΟΕΟ???Με τον αδερφό μου μόνο βέβαια,αλλά το ένα ματσάκι πίσω από το άλλο,με όλο το cast.Κάτι ήταν κι αυτό.Τώρα σκουριά

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Ok Jedah, fixed. Αυτα παθαινει κανεις οταν γραφει κατεβατα μεσα στα χαραματα..

    Αντε να παιξουμε καμια φορα με εσενα ή τον Burai ή οσους αλλους δειχνουν να ενδιαφεονται π.χ. NiCk και δε ζηταω τιποτα αλλο. Η πλακα ειναι πως ειμαι πολυ μετριος γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα στα σοβαρα με το παιχνιδι, αλλα ενα τετοιο σκηνικο θα αναζωπυρωσει το ενδιαφερον ολων σιγουρα.
    Οι μπυρες δικες μου .

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Όχι άλλο Daigoooooooo...
    Tον έχω βαρεθεί ειλικρινά.Παρόλ'αυτά αξίζει το σεβασμό μας.Μα με τον Balrog??Μα με τον BALROG??? :blink:
    Τώρα που τον είδα να παίζει Ryu θα κοπιάρω τπτ.
    Βρε Belmont στο psp σε βολεύει ο σταυρός του??Μέχρι να βγάλω το hadoken like fierball στο MegaMan X μου είχαν βγει τα δάκτυλα.Αλλά μόλις το έκανα ο τελικός Sigma έφυγε με ένα χτύπημα.Βασικά τρία χτυπήματα μιας και έχει τρεις μορφές.Hadoken ownage!!!

    Leave a comment:


  • Jedah
    replied
    Απο την απλη εκδοση -Champion- πηγαμε στη Hyper με τα playable bosses και απο εκει στο Turbo με νεες κινησεις, μεγαλυτερη ταχυτητα και αλλα... Δεν αργησε το Super στο οποιο προστεθηκαν καποιοι χαρακτηρες ακομα π.χ. Cammy, Fei-Long κτλ.
    Ολα αυτα για να καταληξουμε καποια στιγμη στο Super Turbo, την εκδοση που παιζεται μεχρι σημερα.[/b]

    Μια μικρή διορθωσούλα, δεν σε αποπαίρνω. Το πρώτο παιχνίδι είναι το world Warrior που είχε μόνο τους 8 πρώτους μαχητές το 1991, το 1992 εμφανίστηκε το Champion Edition και τέλη της ίδιας χρονιάς το Turbo / Hyper Fighting. Συνεχίστε τώρα εξαίρετοι νέοι μου να συζητάτε για ότι καλύτερο έβγαλε η βιομηχανία ως τώρα...

    Leave a comment:


  • belmont
    replied
    Η ύπαρξη του Street Fighter είναι μια απάτη της σύγχρονης τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας. Από τότε που βγήκε το πρώτο Mortal το SF δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.


    Σοβαρά τώρα είχα το 2 στο Gameboy αλλά η πρώτη πραγματική ενασχόληση με τη σειρά ήρθε με την εκπληκτική συλλογή που βγήκε στο PSP το Capcom Collections Remixed που είχε και τις 3 εκδώσεις του 2ου παιχνιδιού και κατάλαβα πόσο διασκεδαστικό ήταν.

    Από τα ξιλίκια της Capcom προτιμούσα πάντοτε τα Final Fight.

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Bασικά παίζω με Ryu,αν και έχοντας παίξει το arcade Super Turbo στο ps2 κατάλβα τη διαφορά με το SNES (κοινώς ενάντια στη CPU τον ήπια xD)Και η Cammy μου αρέσει αρκετά.έχει την front kick που κράταει σε απόσταση τον άλλο και μπορείς να τον πιάσεις στον ύπνο.Το cannon drill είναι μια χαρά αλλά αν ο άλλος κάνει άμυνα μάλλον έχεις χάσει...Και φυσικά το back punch η κάπως έτσι που ενώ γίνεται περίεργα περνά μέσα από τα projectiles.Αν και το καλύτερο είναι το throw της που βοηθά τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα imo.

    To τι βρισίδια είχα ακούσει από φίλους γιατί κάνω το Hadoken και μετά uppercut ή την air kick low kick,punch into dragon punch δεν περιγράφεται...Όπως τα έριχνα στον bro που παίζει με τον Ken.Τον Guile και την Chun li ποτέ δεν τους κατάφερα αν και μου αρέσουν γιατί οι charge κινήσεις(κράτα πίσω μετά μπροστά)με δυσκολεύουν...Στο Alpha 3 είχαν ματώσει τα δάχτυλά μου να βγάλω το super air kick της Chun Li(είναι παρόμοι με το Super turbo το παίξιμο γι'αυτό το αναφέρω)

    Καλά Zangief,T Hawk και τον άθλιο Dee Jay ούτε από μακριά...Μόνο για να τερματίσω το game.Αν και στα 6 αστέρια στο SNES μόνο με ένα τρόπο τελειώνεται ανώδυνα.Bison και Psycho Crusher

    ΕDIT:
    Super SF Turbo Arcade και μάλιστα το original είχαν φέρει σε ένα καφενεί στο στο χωριό μου...Το τι κέρματα είχα ρίξει(δεν είχα SNES ακόμη) δεν περιγράφεται.Αλλά δεν το κατείχα το άθλημα...Μόνο με chun li κανά δύο αγώνες(μία κίνηση έβγαζα μαντέψτε ποια ) και μετά λίγο την Cammy.Δεν ήξερα και κινήσεις ήμουν και μικρός(Δ-Ε δημοτικού νομίζω)τι ψάχνεις...Βασικά τώρα που το θυμάμαι ήταν δύο τελειωμένοι που παίζαν ως εξής.Zangief ο ένας να στριφογυρνάει το μοχλό και ο άλλος να πατάει όλα τα κουμπιά...Σε κάποια φάση βγάλαν super κινηση και χάρηκαν. Η αρχή του button mashing...

    Leave a comment:


  • Ground_zero
    replied
    Afto pou den antexw stous perissoterous anthrwpous einai pws den paradexontai pws paizoun lathos otan vlepoun pws PRAGMATIKA prepei na paizetai ena paixnidi, to exw dei me to Tekken, to eida sto Soulcalibur, alla me to STreet Fighter einai to kati allo.

    Akoma thymamai apeirous antipalous na me apokaloun tsatso mono kai mono epeidh mporousa kai evgaza ena aplo combo me ton Ryu (kai argotera me Bison)...
    File an einai sto paixnidi tha to xrhsimopoihseis, ean den mporeis na to antimetwpiseis, parata to

    Anyway mou erxontai mnhmes tou prwtou xarakthra pou eixa xrhsimopoihsei gia na teleiwsw to prwto mou Street Fighter II (Bison aka psycho crusher rulez my @$$).
    Apo pisw mou eixan mazeftei 1 ekatommyrio pseftomasters pou evrizan thn tyxh tous epeidh parolo pou eimoun mikros kai den hksera na paizw kala, mou eperne tosh wra gia na xasw kai tous etrwga ton xrono....
    Ax anamnhseis
    Isws aftos na htan o logos pou me othise na asxolithw me ta fighting (gia na sapizw olous aftous tous typous)

    Gia ta videos aplws tha sxoliasw to poso aparedkta einai ta hitbox-atrwtila-damage-prwteraiothta tou shoryuken twn shotokans......

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Xμμμ...Σωστά απλά πολύ φτηνό ρε γμτ φαίνεται.Δλδ το κλασικό που έκανα με Ryu ήταν αυτό.Hadoken,hadoken,hadoken-dragon punch...Ξαναμανα κτλ κτλ κτλ και φυσικά έτρωγα ΤΟ κράξιμο.

    Επίσης νομίζω οι σοτοκαν είχαν τις hurricane kick που περνούσαν μεσα από τα projectiles αλλά στο Super Turbo πρέπει να τo αφαιρέσανε.

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Οι πιο πολλοι χαρακτηρες εξ αποστασεως ετσι πρεπει να παιζουν, ιδιως οταν το παιχνιδι εχει μεγαλο damage ακομα και σε αμυνα.
    Πχ οι shotokans κανουν hadokens εξ αποστασεως και αν πηδηξεις κοντα τους τρως shoryuken.
    Ομοιως και με τον Guile ας πουμε τρως τα sonic boom απο μακρια και αν πλησιασεις θα φας sonic hurricane ή μια μπουνια που εχει που βαραει προς τα πανω (anti-air).
    Το μισο παιχνιδι και βαλε ειναι καθαρα spacing σε υψηλο επιπεδο.

    Το θεμα ειναι επισης να αποφευγεις projectiles.. Πολλες κινησεις περνανε μεσα απο αυτα, πραγμα που μερικοι χαρακτηρες εκμεταλλευονται και με το παραπανω.

    Leave a comment:


  • Sinclair
    replied
    Αυτό με το Sagat είναι περίπου όμοιο με του Ryu.Δλδ κολλάς τον άλλο με τα Τiger Shots και αν τολμήσει να τα περάσει με άλμα ρίχνεις το Tiger Uppercut...Σπαστικό όσο δεν πάει.Ειδικά αν κάνεις τα Tiger shots high/low με πολύ καλή συχνότητα τον περιορίζεις αρκετά τον αντίπαλο.
    Στο δεύτερο γύρο έκανε το λάθος να επιχειρήσει uppercut στον Tj Hawk και φυσικά μετά από την επιτυχημένη άμυνα του άλλαξε τα φώτα ο πιο close quarter TJ.
    LOL Dhalsim...Δεν τον άντεξα ποτέ τον συγκεκριμένο char.Πάναργος...Και το teleport ήταν πολύ δύσκολο με τον SNES controller.Βέβαια να κατέχεις το teleport βοηθά πολύ imo.

    Leave a comment:


  • Xeno
    replied
    Sith lord αν θες να παρεις μια γευση για το πως πρεπει να παιζει καποιος Sagat δες αυτο:
    http://www.youtube.com/watch?v=WHU9vPIQr5Y
    Ακρως εκνευριστικος παιχτης . Ολα τα λεφτα παντως ειναι ενας Dhalsim που σκαει μυτη στο τελος.

    Κατα τ αλλα τα alpha σαν παιχνιδια σιγουρα δεν ειναι ασχημα, απλα στη συγκριση με το 3 νομιζω πως υστερουν... π.χ. το Alpha 3 που ειναι και το καλυτερο της σειρας. Δε μου αρεσαν πολλοι νεοι χαρακτηρες και οντως λιγους κρατησε η Capcon στα μελλοντικα παιχνιδια της.
    Sakura rules παντως.

    Τα ΕΧ τα αφηνω ασχολιαστα.

    Πλακα θα χε καποτε να μαζευτουμε για ενα retro σκηνικο με διαφορα τετοια "καμμενα" παιχνιδια.

    Leave a comment:


  • NiCk
    replied
    Ti na pei kaneis gi'auto to paignidi ?? 15 xronia meta kai akoma sizitame gi'auto kai i Capcom etoimazei remake gia na paizete sen HD konsoles .. Nomizo oti auto einai arketo .. Prepei na kanonisoume kanena tournoua

    Leave a comment:


  • Sith Lord Bahamut
    replied
    Προβοκατσια!!!! Που έιναι κάποιο βίντεο με Sagat τον μέγα???!!!

    Ξεκίνησα με SNES κλασσικά και ακόμα πιο κλασσικά διάλεγα τον πιο περίεργο παίχτη...τον Scarface Sagat!

    Πλάκωνα τον Burai στισ μάπες.....φήμες που αναφέρουν ότι΄έχω να κερδίσω σε beat em up από τότε που έχει να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ κρίνονται ως ανασφαλείς και είναι καθαρά προβοκάτσια!!! ?

    Πολύ ωραίο παιχνίδι, απτα λίγα που μαρεσει να παίζω από beat em up, δεν μου αρέσουν γενι9κά αλλά αυτό με κράτησε αρκετά και που καιπου το θυμάμαι με Burai και ρίχνουμε κανα Ryu VS Sagat

    Leave a comment:

Working...
X